- Poruka
- 16.577
Dočekasmo i to da religija nema moderatora
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nepokajani gresnici ce nazalost biti zauvek unisteni stgo znaci da nece biti u stanju da gledaju ni Lazara,ni Nebojsu,NI OVOG NI ONOG...Дакле, хајде да чујемо шта се дешава са грешнима послије Страшног суда, да ли бивају уништени или гледају Лазара?![]()
A od koga to trebaju braniti pravoslavlje?Kako vidim,nasli se obojca koji kao brane pravoslavlje dok ujedno pojma nemaju kako da to odrade pa se pokusavaju vozati na EGW..![]()
...A po tebi se Isus pijancio na svadbi,na veceri,svuda..alkos na nivou...eh sta su vam uradili ti vasi verski lideri...то је симболика.
непостојећи гледају ове у рају
по робићију Исус се напио безалкохолног вина![]()
Ne nego pre svega od njihove vlastite savesti a svakako i od Bozje Reci !A od koga to trebaju braniti pravoslavlje?
Od tebe?
Па зар у оној поруци нису рекао да се прича о Лазару односи на период послије васкрсења? Е мој Роби, по стоти пут си се заплео као пиле у кучине појушавајући одбранити неодбрањиве теорије.Nepokajani gresnici ce nazalost biti zauvek unisteni stgo znaci da nece biti u stanju da gledaju ni Lazara,ni Nebojsu,NI OVOG NI ONOG...
Поззз Гогили, па гдје си ти, нисам те читао од прољетос, додуше и ја ријетко свраћам на религију откад је окупирана, само @Сале као последњи мохиканац води герилску борбу на овом терену.Dočekasmo i to da religija nema moderatora
Daj me citiraj da vidimo dali ja ne znam sta pisem ili da je mozda problem do tebe da ne kontas ono sto citas ???!!!Па зар у оној поруци нису рекао да се прича о Лазару односи на период послије васкрсења?
Uz svo duzno postovanje,zamolio bih te da me prvo citiras da vidimo sta je kako je pa cemo onda sa konacnim zakljuccima,jel vazi ?Е мој Роби, по стоти пут си се заплео као пиле у кучине појушавајући одбранити неодбрањиве теорије.![]()
Pa gde si ti oslobidioce,blago nama sto si se setio da svratis i da nas spases od "okupatora'...Nas slavni partizan Koslav 75...... и ја ријетко свраћам на религију откад је окупирана, само @Сале као последњи мохиканац води герилску борбу на овом терену.![]()
Ти си колаборациониста, шта се јављаш?Pa gde si ti oslobidioce,blago nama sto si se setio da svratis i da nas spases od "okupatora'...Nas slavni partizan Koslav 75...![]()
Prije će ući u Raj onaj kojeg svi vide kao najvećeg grešnika, nego većina onih koji tvrde i proglašavajući sebe vjernicima.Nepokajani gresnici ce nazalost biti zauvek unisteni stgo znaci da nece biti u stanju da gledaju ni Lazara,ni Nebojsu,NI OVOG NI ONOG...
Braniti pravoslavlje od njihove savesti????Ne nego pre svega od njihove vlastite savesti a svakako i od Bozje Reci !
On je partizan a koji si ti?Pa gde si ti oslobidioce,blago nama sto si se setio da svratis i da nas spases od "okupatora'...Nas slavni partizan Koslav 75...![]()
Pitala si i dobila odgovora,daj se fokusiraj i prihvati realnost.Braniti pravoslavlje od njihove savesti????
Ne lupetaj
To nije bila vera vec nevera,otpad od hriscanstva,paganska verska praksa u svakom smislu reci.Ti što si prodao veru svojih predaka nemaš savest ni obraza tako da...
Zapravo moji preci su sada dezintegrisani u prahu zemaljskome i to je to...mene se mogu sramiti mozda moji iz porodice ukoliko sam svojim zivotom pokazao da sam los covek u bilo kom smislu reci.Preci ti se prevrću u grobu od stida i srama zbog tebe.
Na kulturan način si rekao šta te briga za oca, dedu... Oni su samo prahPitala si i dobila odgovora,daj se fokusiraj i prihvati realnost.
To nije bila vera vec nevera,otpad od hriscanstva,paganska verska praksa u svakom smislu reci.
Zapreavo moji preci su sada dezintegrisani u prahu zemaljskome i to je to...mene se mogu sramiti mozda moji iz porodice ukoliko sam svojim zivotom pokazao da sam los covek u bilo kom smislu reci.
тупсоне, ми умемо сами да читамо....A po tebi se Isus pijancio na svadbi,na veceri,svuda..alkos na nivou...eh sta su vam uradili ti vasi verski lideri...
I bolje. Ko god da bude verski je pristran na neki način.Dočekasmo i to da religija nema moderatora
Mene danas me uopste ne moze biti briga za trenutno stanje mojih predaka jer sta god ja mislio ili radio nista ne moze uticati na njihovu sadasnjost a jos manje - buducnost !Na kulturan način si rekao šta te briga za oca, dedu... Oni su samo prah
Tako je i to moze potvrditi gortovo svako zdravorazumsko ljudsko bice jer se jako cesto u mislimo secamo nasih dragih koje smo izgubili.Voljeni ne umiru dok ih se oni što ih vole sećaju
...lose ti izgleda,promeni ugao posmatranja,mozda budes imala bolji horizon da pokusas jos jednom...Ti izgleda mnogo brzo zaboravljaš
Не мора да значи, док је глиста била мод, она као будиста није била пристрасна овим бројнијим конфесијама, а будиста је свакако мало на форуму тамо да нијд била пристрасна ни њима.I bolje. Ko god da bude verski je pristran na neki način.
Aha sprema tuljumbe i bakljaveКувар?![]()
Ma jokI bolje. Ko god da bude verski je pristran na neki način.
ма јок, дођем и мало пецнем ове ђавоимане и врнем се да политичаримПоззз Гогили, па гдје си ти, нисам те читао од прољетос, додуше и ја ријетко свраћам на религију откад је окупирана, само @Сале као последњи мохиканац води герилску борбу на овом терену.![]()
Nema šta da menjamMene danas me uopste ne moze biti briga za trenutno stanje mojih predaka jer sta god ja mislio ili radio nista ne moze uticati na njihovu sadasnjost a jos manje - buducnost !
Ja se mogu samo secati nasih zajednickih dana u proslosti i ujedno osecati tugu,izmedju ostalog, sto i oni nisu bili u stanju da postanu svesni realnosti o hriscanstvu.
Tako je i to moze potvrditi gortovo svako zdravorazumsko ljudsko bice jer se jako cesto u mislimo secamo nasih dragih koje smo izgubili.
...lose ti izgleda,promeni ugao posmatranja,mozda budes imala bolji horizon da pokusas jos jednom...
Nemoj takoма јок, дођем и мало пецнем ове ђавоимане и врнем се да политичарим![]()