Gedeon
Elita
- Poruka
- 16.366
Šta mislite o smrti? Da li se treba bojati smrti? Za vernike ona ne bi trebala biti kraj.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Stalno pokajanje meni deluje kao predostrožnost od greha. Tako nekako. Kao: čuvaj se od greha. Crkva propoveda da u kakvom stanju čoveka zadesi smrt da mu prema tome sleduje."из овога следи да хришћанин мора бити у сталном покајању, подвигу вере и побожности;" O kakvom stalnom pokajanju je reč? Kako se ovo tumači?
е убг да си вулианац живео би триста годинаJa kao raspali nevernik u bilbije i vere i to sve, ja kao neko ko je bio na drugoj strani i astralno putujem svesno vrlo često mogu reći da smrti nema. Misim ima smrti fizičkog tela jer su nas naši kreatori uskratili za mnogo duži život. A smrt kao smrt ne postoji, ovaj trenutak se ne može napustiti nikada.
ne znam ta bilbijska mitska bića izmišljenaе убг да си вулианац живео би триста година
ne znam ta bilbijska mitska bića izmišljena
Jedno jutro skoro se probudim u 4:25 po običaju često se budim u to vrijeme u noći pred zoru. Odlučim da neću ustajati ići u toalet nego ću nastaviti spavati još i onako pred uronjaj sklopljenih očiju ukaza mi se slika Isusa imao je oko 30 i nešto godina duge srebreno plavkaste kose do ramena i osrednje duge brade iste boje kao i kosa zračilo mu je lice srebreno plavom bojom kao da ga svjetlost groma obasjala. Nakratko se trznem i slika iščeznu.Šta mislite o smrti? Da li se treba bojati smrti? Za vernike ona ne bi trebala biti kraj.
Najgora stvar koja se moze desiti bilo kom zivom stvorenju...Šta mislite o smrti?
Naravno,samo se lud covek ne boji smrti ili da budem precizniji - ne boje se oni koji ne cene zivot sto im je Bog dao.Da li se treba bojati smrti?
Kako to mislis ne bi trebala biti kraj kada se smrcu zavrsavaju sve ljudske psihofizicke aktivnosti i mogucnosti u globali !!??Za vernike ona ne bi trebala biti kraj.
Sam Bog kaže da za njega nema mrtvih.Najgora stvar koja se moze desiti bilo kom zivom stvorenju...
..sto se coveka tice,to se odnosi ne samo na ovozemaljski zivot vec i na njegov buduci status po pitanju vecnosti.
Naravno,samo se lud covek ne boji smrti ili da budem precizniji - ne boje se oni koji ne cene zivot sto im je Bog dao.
Kako to mislis ne bi trebala biti kraj kada se smrcu zavrsavaju sve ljudske psihofizicke aktivnosti i mogucnosti u globali !!??
Vernici tonajbolje znaju jer veruju onom sto nam Bibklija jasno kaze - da nakon smrti mrtvi vise nemaju apsolutno nikakve aktivnosti ,njihova tela su dezintegrisana u prahu zemaljskome i u takvom 'formatu"ostaju sve dok se ne desi vasakrsenje !
Daj Biblijskog doikaza.Sam Bog kaže da za njega nema mrtvih.
Biblija sluzi da se od nje dobiju sve podatke o veri u Boga, o Bozjim delovanju i Bozjim zapovestima sto ce reci daq se na osnovu njenih zapisa gradi hriscanska verska praksa.Biblija ne služi da bi se sa njom bilo što dokazivalo.
Većina vijernika čitajući Bibliju i druge vezane knjige za nju shvata 90% informacija doslovno što u mnogim slučajevima vodi u vjerski fanatizam, radikalno ponašanje, Mentalne poremećaje i duševna oboljenja.Biblija sluzi da se od nje dobiju sve podatke o veri u Boga, o Bozjim delovanju i Bozjim zapovestima sto ce reci daq se na osnovu njenih zapisa gradi hriscanska verska praksa.
U tom smislu sve sto je tamo zapoisano prestavlja Biblijski dokaz u prilog svake teoloske tvrdnje.
To nisu vernici vec kao sto si rekao / rekla - verski fanatici.Većina vijernika čitajući Bibliju i druge vezane knjige za nju shvata 90% informacija doslovno što u mnogim slučajevima vodi u vjerski fanatizam, radikalno ponašanje, Mentalne poremećaje i duševna oboljenja.
Adekvatno tumacenje treba iskljucivo onim sadrzinama koje su date u formatu simbolickih vizija ( kratke poruke,prorocanstva i t.d. ) dok sve ostale sadrzine,mislim na Bozje zapovesti i klasicne izvestaje o razno raznim desavanjima - citaju se i shvacaju doslovno,onako kako stoji zapisano u Pismu.Čitanje vjerskog štiva bez adekvatnog tumačenja je opasno i nije poželjno.
Bog je večan i živ, a kao takav želi večni život i za svoje vernike.Daj Biblijskog doikaza.
Biblija i 70% njenog sadržaja su programi za prenos utisaka trauma što potencijalno djeluje kao okidač za Mentalne poteškoće i duševna oboljenja, kletve koje se prenose sa generacije na generaciju su sadržane u uverenjima negativnog konteksta u njoj.To nisu vernici vec kao sto si rekao / rekla - verski fanatici.
Adekvatno tumacenje treba iskljucivo onim sadrzinama koje su date u formatu simbolickih vizija ( kratke poruke,prorocanstva i t.d. ) dok sve ostale sadrzine,mislim na Bozje zapovesti i klasicne izvestaje o razno raznim desavanjima - citaju se i shvacaju doslovno,onako kako stoji zapisano u Pismu.