cartman08
Početnik
- Poruka
- 49
Znaci, ubrzo bi trebao dobiti CO. Ako ti se zuri izvadi ta dodatna dokumenta i salji u DIAC, a kasnije kad ti se javi CO ostaje ti samo medical!? Tako su barem radili pojedini na drugim forumima i danas su u AUS.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znaci, ubrzo bi trebao dobiti CO. Ako ti se zuri izvadi ta dodatna dokumenta i salji u DIAC, a kasnije kad ti se javi CO ostaje ti samo medical!? Tako su barem radili pojedini na drugim forumima i danas su u AUS.
Ma bravo majstore! Svaka cast, cestitam! Ovo je bas bilo brzo!
A kamo vatromet?
Ukoliko imate rodjake koji zive u Australiji , koja je procedura za dobijanje trajnog boravka ? Da li treba mnogo da se ceka ?
Ma daj kakvih 56 godina ..
a to za "vuglu" mozes samo da komentarises ovako na interenetu samo tu i nigde vise .
- - - - - - - - - -
I naravno da vecina vas ne bi bila tamo , nece svako da ide na kraj sveta
Izvini Ta88 ako si se osetila uvredjenom i prepoznala sebe u tome sto sam napisao, to mi nije bila namera. Vise sam mislio na sebe u tom slucaju, posto sam, da bih odgovorio na tvoje pitanje, ulozio 30ak minuta da pronadjem na guglu, procitam o vizi za koju se interesujes, to i shvatim pa da ti ukratko napisem, kako bih ti pomogao, a informacija o 56 godina i jeste sa njihovog sajta. Na zalost, ne cenimo svi isto pomoc i savete. Na tvom mestu sa madjarskim pasosem ne bih ni mislio na ''kraj sveta'', jednostavno bih otisao u Englesku ili Irsku.
U svakom slucaju, cestitam ti na dobijanju papira za nedelju dana, bilo bi dobro podelis sa ljudima kako si to uspela.
Sto bi rekli ko nema u vuglu ima u guglu, bar takve informacije mozes i sam da pronadjes.
Based on current Planning Levels and the allocation of the majority of the Other Family places to the Carer visa category, it is currently estimated that Remaining Relative and Aged Dependent Relative visa applications that were lodged in 2014 and meet the criteria to be queued are likely to take approximately 56 years to be released for final processing (calculated from 14 August 2014).
Ovo mi stvarno nije jasno. Jel može aplikant da boravi u AU tokom tog čekanja od 56 godina?
Zdravo ljudi, ja sam nov na forumu.. Interesuje me moze li neko da me posavetuje, i kaze mi koji su mu prvi koraci u pokusaju dobijanja radne vize? Imam ujaka u Sidneju koji ima firmu tamo, i radio bih kod njega. On ce mi poslati sve papire i garancije, ali sta prvo ovde da uradim? Inace imam 26 godina, i po struci sam elektricar.. pozz
Sad sam proverio, zanimanje mi je na listi. Ujak je vec prijavio u Sidneju da mu treba par elektricara, a sto se tice njegove firme poseduje sve sto je potrebno, zato sto je vec odveo nekoliko ljudi odavde. Zanima me kako bih mogao zajedno sa devojkom da odem na tu radnu vizu? Dali je uopste to moguce, i njeno zanimanje je na listi?