Одлазак са власти

a jel ti znas kaku je drzavu nasledio Vucic 2012-te ?

Нормалнију него данас.

Економски растурену Светском економском кризом која се протезала у целом цивилизованом свету у периоду од 2008.до 2012. године, Са нашим институцијама на северу Косова и Метохије. Са начелом поделе власти. Са слободним изборима. Крхком демократијом која је стварана претходне деценије. Онда је у своје јато примио претходну власт (Г17, СПС,СДПС), а у редове своје странке нарендих Х година сукцесивно примао најгори ДОС шљам (Чомићка, Кори Удовички, Кнежевић, Кена, Шунатовац, Триванка, Јованов, Ристичевић, Петар Петровић, Бакарец...итд..итд...).

Зашто питаш?

Једина шанса да се Вучићу нешто стварно ружно деси после пада режима је да га нападне на улици ножем неки Јадни Ајрон због неостварених снова.

"Петнаест година куцам људ'ма на врата, разумијеш ти мене, по партијској дужности дјелим летке, опомињем чланар'ну да плате, позивам на изборе, дадну ме псоват, у лице ми пљуват, рекли сте биће посла у Опћини Ајроне Јадни, све по риједу, а ђе је сад мој ПОСАО?"

То је оно чега Вучић треба да се чува, својих разочараних присталица. Никог другог.

Коштуницу и Тадића и данас виђамо по улици и маркетима.
vibe%20(1).jpg

Међутим, хоће ли данашња гарнитура отићи овако?
oni glavni nece moci u starosti kao kostunica da idu u supermarket, jer u zatvorima uglavnom nemaju ovakve velike markete!

baš tako - svako gleda ono što mu treba

a ovi od ranije kao nisu bili taki..........?

Ти ДСа од пре су у СНСу ...

Значи сви који од примања својих не купују одећу да им се одузме одежа

Уосталом што ви 'браните' оне који измају из буџета ? Имате МАКСИ дил за снадбавање ДСа и СНСа... ?

Специјални пропуст..

АВ купи 1 тике па .. а онда МАКСИ наплати 100 и подели магационерима МАКСија?

Poslednja izmena:
Једина шанса да се Вучићу нешто стварно ружно деси после пада режима је да га нападне на улици ножем неки Јадни Ајрон због неостварених снова.

"Петнаест година куцам људ'ма на врата, разумијеш ти мене, по партијској дужности дјелим летке, опомињем чланар'ну да плате, позивам на изборе, дадну ме псоват, у лице ми пљуват, рекли сте биће посла у Опћини Ајроне Јадни, све по риједу, а ђе је сад мој ПОСАО?"

То је оно чега Вучић треба да се чува, својих разочараних присталица. Никог другог.
kakvi profesori takvi studenti
znači neće skoro...
:kafa:

Оћел тог посла у Опћини? Докле да те лажу, да те праве лудим, Симо Куља већ ради у Опћини ихахај, смије ти се у лице, каже да ниси мушко, докле ћеш да трпиш ово?
svaka budala ima svoje veselje i ciljeve za uspeh
nebitno dal je u općini dal traži dodatne uvjete i benefite na faksu mada ni ono ugovorno ne ispunjuje ponajbolje

svaka budala ima svoje veselje i ciljeve za uspeh
nebitno dal je u općini dal traži dodatne uvjete i benefite na faksu mada ni ono ugovorno ne ispunjuje ponajbolje

Буди мушко бар једном, Јадни Ајроне. Освијети им се. Знаш како кажу Власи, ко се не освијети тај се не посвијети.

Марк Руте, председник Владе Низоземске отишао је са власти на бициклу.

БоТа је поручио "Видимо се у неком другом филму".

Коштуницу и Тадића и данас виђамо по улици и маркетима.

vibe%20(1).jpg

Међутим, хоће ли данашња гарнитура отићи овако?

Како да се бивше ку.рве, коцкари, уличари, наркомани, таксисти, лубеничари, џепароши врате пређашњем животу? ( и то...ако не заглаве робију)

Zaglaviće robiju, ako ih narod ne linčuje.

Back