gost 208799
Buduća legenda
- Poruka
- 27.881
Želim ti da se preseliš na selo, i uživaš, zaista ti to želim...
Kad budeš održavala kuću, onda ćemo pričati...ja se nadam da ćeš i tad uživati... kad dođeš u pola 5 kući, a kućica čeka usisavanje, brisanje, kuvanje ručka, suđe, veš...
Da se razumemo, ja sam sad na bolovanju, kući sam, i ništa mi nije teško, čak uživam u svim ovim poslovima... kuvam i uživam... spremam i pevam... milina...
I glat bih još mogla da radim npr.4 sata dnevno...+ imam muža koji je uvek tu, za sve, i sve hoće da radi po kući...
Ali kad radiš ceo dan, to je druga priča...
Pa ti probaj... pa mi javi kako ide, važi?
Zapati jednu kravicu... verujem da bi uživao...![]()
cicak ja sam odrasla na selu sa velikom kucom i velikim dvoristem, miji i danas zive.na.periferiji srbobrana, i veruj mi imaju vremena za sve i sve rade i kuci i oko kuce kad dodju s posla i zalivanje i cupkanje im nije robija (kupite otrov za korov pa poprskajte pa neces morati stalno da chupkas ) i za 26 godina jos nisu nijednom zarasli u korov i travu i paucinu.... a niti se iko od njih ovako zalii niti po ceo dan trckaraju oko kuce i nemaju vremena za nista... dobra organizacija, iskustvo i volja za radom i da vidis.cuda, uhodaces se i ti vremenom, samo prestani da pravis od tih poslova bauka, jer ispada da niko od nas ne zna sta znaci brisanje prozora. pajanje, zalivanje, usisaVanje, kuvanje...bilo da smo u kuci ili u stanu... a sad ispade.kad imas dvoriste da si mu rob do kraja zivota... uzivaj u tome sto imas, pa ti da imas u deset kokosaka u dvoristu ti bi riknula od posla
:-D
Znači, u životu.