Odlazak Kristijana Šmita

Šta ti znači ovo tagovanje određenih ?

Da su samo oni pozvani da komentarišu, kompetentni ili šta?
To sam primetila već drugi put, prvi nisam ni htela da se uključujem, a tek sada primetih opet.

To me potsetilo na jednu temu od pre dosta godina kada je jedan mod postavio sličnu u zalepljene, otprilike ko je najbolji forumaš na ovom pdf-u, nabrojao samo svoje pajtose i vrlo brzo se masa nas isključila jer ako favorizuješ samo grupicu pojedinaca za čiji krasni mi ostali uopšte tupimo tastature?!

Tek radoznalosti pitam, ne što se osećam hendikepirano ili skrajnuto, znam ja gde su "vrata" .
Bez zle namere :)
Čisto da obradujemo Šmitove fanove, ništa loše. :D

Pa zavisi, ali generalno je u pitanju malo agresivnije ponasanje.
не кмечи
ти неком да пишеше о ''агресивнијем'' понашању , ти којем кад русофобија удари на уста не знаш јел си пошо ил дошо, а да не говорим о твом фином константном антисрпству овде

Hajde da prozove jednog, kada ga pominje, ali ovako u grupi je malo agresivno.
није ни најмање

није лепо да их раздваја
екипа с миљацке

не кмечи
ти неком да пишеше о ''агресивнијем'' понашању , ти којем кад русофобија удари на уста не знаш јел си пошо ил дошо, а да не говорим о твом фином константном антисрпству овде

није ни најмање

није лепо да их раздваја
екипа с миљацке
Vazi.

Kolege @Neno, @Emihs, @dragon x, kako li Čaršija podnosi ovakav udarac?
Kao i obično, dok oni shvate o čemu se radi prošla baba sa kolačima.

Rijetki su među njima prepoznali igru ali takvi ljudi su umjesto da budu na čelnim pozicijama skrajnuti u stranu a nekakvi poput Rame Isaka koji tbrdi da kući ima ratnu jaknu koja je sva izbušena, da su on i neki lik prebili 35 ljudi izd.

Jedan od razumnih je bio, to sam odavno ukazivao, Mirnes Ajanović. Sa njim se može graditi suživot ali nažalost sada su budale u modi na čelnim pozicijama.

Ne znam sto prozivas? imas li neko pitanje, ili se radujes sto je dodara priznao sud BiH i ukinuo sve skupstinske odluke donesene u zadnjih godinu dana, ukljucujuci ponistavanje odluka visokog predstavnika Smita, referendum o samostalnosti . . .
Mozda Smit odlazi zato sto je zavrsio posao i uspostavio unitarnu BiH?
I šta time Dodik dobija? To je mogao odmah.

Ne, nešto drugo je u pitanju i dil je pao to je jasno svakome sa 5 grama mozga. Samo još rijetki maštaju o tome kako je Republika Srpska sve izgubila.

Back