Zagor92
Ističe se
- Poruka
- 2.519
Pa mi i imamo državu? Tako da opet, ne znam što želiš reći.Pa zamisli da su umesto Srba i Srpske, Hrvati i neka hrvatska država. Onda bih ja tešio sebe, kao ti.![]()
Ako imaš štogod za reći na to što je RS rupa, reci
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa mi i imamo državu? Tako da opet, ne znam što želiš reći.Pa zamisli da su umesto Srba i Srpske, Hrvati i neka hrvatska država. Onda bih ja tešio sebe, kao ti.![]()
A kako bi bilo da ti skontaš da će za njegov izbor morati da se dobije saglasnost Rusije i Republike Srpske?@Casual Observer
@Stojkov Menidjer
@dragon x
@ i ostali...
U međuvremenu, izabrat će se novi visoki predstavnik, koji mora imati odobrenje Vijeća sigurnosti Ujedinjenih nacija! I to je – za sada – plan. Vašingtona.
https://6yka.com/bih/christian-schmidt-odlazi-s-funkcije/
Kako bi bilo da pročitate cijeli tekst, a ne samo naslove!
To nije činjenica već ustaška propaganda.Ne razumijem tvoj odgovor niti kakve veze ima etnička struktura BiH sa činjenicom da je RS ekonomski veća crna rupa od Federacije?
Одлука о именовању вршиоца дужности предсједника Републике Српске
91/25
22.10.2025
На основу члана 70. Устава Републике Српске и члана 177. став 2. и члана 181. Пословника Народне скупштине Републике Српске („Службени гласник Републике Српске“, број 66/20) Народна скупштина Републике Српске на 27. посебној сједници одржаној 18. октобра 2025. године, донијела је
ОДЛУКУ
О ИМЕНОВАЊУ ВРШИОЦА ДУЖНОСТИ
ПРЕДСЈЕДНИКА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ
I
Народна Скупштина Републике Српске именује Ану Тришић Бабић за вршиоца дужности предсједника Републике Српске чије су надлежности у складу са Уставом Републике Српске.
II
Овом Одлуком престаје функција досадашњег предсједника Републике Српске.
III
Одлука важи до избора новог предсједника Републике Српске.
IV
Ова одлука ступа на снагу наредог дана од дана објављивања у „Службеном гласнику Републике Српске“.
Број: 02/1-021-1284/25 ПРЕДСЈЕДНИК
Датум: 18. октобар 2025. године
Rusije? He he, ulazimo sljedeće godine u NATO.A kako bi bilo da ti skontaš da će za njegov izbor morati da se dobije saglasnost Rusije i Republike Srpske?
Не мораA kako bi bilo da ti skontaš da će za njegov izbor morati da se dobije saglasnost Rusije i Republike Srpske?

I??? Npr. Od ulaska RH u EU, izgubila je oko 8 procenata stanovnika iseljavanjem.... itd....Republika Srpska je najveća ekonomska rupa u susjedstvu
Situacija s gospodarstvom i uvjetima života u cijeloj BiH je blago rečeno poražavajuća, a RS je nerazvijeniji dio ionako ekonomski zaostale države. Da bi se izbjegle optužbe za manipulaciju podacima, potrebno je pogledati informacije i usporedbe samih institucija RS-a, u ovom slučaju Investicijsko-razvojne banke Republike Srpske.
Ona prati glavne ekonomske indikatore samog entiteta u čijem je vlasništvu te ih uspoređuje s Federacijom BiH i susjednim državama, Hrvatskom i Srbijom. Uključena je i EU, ali je razlika toliko velika da RS nema smisla uspoređivati s prosjekom država EU.
Republika Srpska je ekonomski slabija od Federacije BiH po svim parametrima, nerazvijenija je od Srbije i daleko nerazvijenija od Hrvatske. To je razlog velikog iseljavanja, pa je s nekadašnja 1.4 milijuna stanovnika (2004.) spala na tek nešto više od 1.12 milijuna stanovnika 2019.
Posljednji kompletni podaci kojima raspolaže Investicijsko-razvojna banka Republike Srpske se odnose na 2019., pa ćemo se time poslužiti jer se odnosi nisu bitno promijenili do 2022. Nominalni bruto domaći proizvod (BDP) je 5.75 milijardi eura, što je tek pola BDP-a Federacije BiH (11.85 milijardi), osam puta manje nego Srbije (49.1 milijarda) i više od devet puta manje nego Hrvatske (53.9 milijardi).
https://www.index.hr/vijesti/clanak...dodikovi-dugovi-stizu-na-naplatu/2458143.aspx
Još jedna "potencijalna država" Srba koja će se pridružiti matici na ekonomskom začelju Europe.
имаш ли ти ?Imaš neki dokaz da pobiješ ustašku propagandu?
Ili samo blebećeš i laješ kao i inače?
аха ,Rusije? He he, ulazimo sljedeće godine u NATO.

што мора имати одобрење САВЕТА БЕЗБЕДНОСТИ (по српском јел ...) УЈЕДИЊЕНИХ НАЦИЈА ?@Casual Observer
@Stojkov Menidjer
@dragon x
@ i ostali...
U međuvremenu, izabrat će se novi visoki predstavnik, koji mora imati odobrenje Vijeća sigurnosti Ujedinjenih nacija!
па ниЈЕ то план вашингтона - ТО СУ ПРОПИСИ , ДЕЈТОН, који су са шмитом ИЗИГРАНИ!I to je – za sada – plan. Vašingtona.
па то је твој проблем, жалосно али твој проблемOtvaram ovakve teme sam da vidim kmecanje Obzervera i dragona.![]()
![]()

Dobro.па то је твој проблем, жалосно али твој проблем
јбг много је таквих из махале...
види то са стручнњацима да ти помогну да се издигнеш изнад тога
![]()
Narod voli svoju državu Srpsku, a što se tiče ekonomije, snaazi se... Nisu to Hrvati koji na pretnju sankcijama ukinu HRHB, kaš što je dr. Franjo učinio 1994.Pa mi i imamo državu? Tako da opet, ne znam što želiš reći.
Ako imaš štogod za reći na to što je RS rupa, reci![]()

I dobro je da se vidi kako De Sisti prelazi liniju između protivljenja Dodiku i protivljenja srpskim interesima i Srspkoj.Otvaram ovakve teme sam da vidim kmecanje Obzervera i dragona.![]()
![]()
Mora.Не мора
Imaš neki dokaz da pobiješ ustašku propagandu?
Ili samo blebećeš i laješ kao i inače?
Da Rusije, ako ne znaš ona je članica SB UN i ima pravo veta.Rusije? He he, ulazimo sljedeće godine u NATO.

С тим што РС ума упола мање становника и неупоредиво мању привреду, што ову једнакост чини тешком
Javni dug Republike Srpske i Federacije BiH približno isti
https://capital.ba/javni-dug-republike-srpske-i-federacije-bih-priblizno-isti/
Видећеш опет
Nema manju provredu, pola FBiH drže Hrvati dok na 23% muslimani nemaju ništa osim rudnika soli.С тим што РС ума упола мање становника и неупоредиво мању привреду, што ову једнакост чини тешком