Odgovornost drzave za masakr u osnovnoj skoli na Vracaru?

Jeste li zaboravili srbijanske kampove za djecu? Prije nekoliko godina učili su ih kako da pucaju​

https://radiosarajevo.ba/metromahal...liko-godina-ucili-su-ih-kako-da-pucaju/495201
Taj kamp je rasformiran brzo, kao sto je i trebalo.

Mi smo svojevremeno u 8. razredu inace, ucili da baratamo puskama (vazdusnim naravno) na casu fizickog vaspitanja, ali to je bio samo 1 dan, pa ko je sta stigao da nauci, naucio je (uglavnom, niko nista). Od toga nema potrebe dalje.

Odgovornost drzave je sto nisu ukinuli smart telefone za klince do 8. razreda, a i posle toga je nuzan roditeljski nadzor pa i spijuniranje ako treba.

Deca treba da se druze napolju a ne da bulje u internet, a kamoli da to nose u skolama. Sasvim obican mobilni telefon, dovoljan je.

Niko ovde ne vidi zašto država namerno stavila sliku ubice za sve medije kada je imao 7 god.a ne sada kada ima trinaest i ona sada uopšte nije nevina i nežna faca iako je prekrivena kockicama.Ja sam ubeđen da su to uradili namerno.Ne zaboravite da su to uradili svi režimski mediji.
Da bi ga sazaljevali, jadni Kostica.

Sledeće je da te uhapse iako ništa nisi reko niti napisao ali glupi srbi ne kapiraju kako su dva tornja u americi srušena :mrgreen: a i kako da kapiraju kada 1,2 miliona nije ni osnovnu školu završilo?!??
Vidis, cudna je stvar kako vec mesecima pa ima i godinu dana skoro kako je sve manje policije oko skole, secam se pre prodjem izjutra nebitno da li pesaka ili kolima policija je tu a sada..
A kada su bile one lazne prijave za bombe naravno odmah okupiraju skolu, znaci to je sve prethodilo da se desi jedan ovakav zlocin i cudi me kako niko od strucnih ljudi kojima je to posao i struka nisu upozorili na to!

kojim pravom i porivom oćeš da gledaš tuđe ubijeno dete
Ma bolesnici bre. Gledao sam raspravu novinarke sa predstavnikom policije, baca na njega drvlje i kamenje, zbog toga ŠTO IM NIJE DOZVOLJENO DA UĐU U UČIONICU I FOTOGRAFIŠU LEŠEVE DECE ?

Ovaj svet je otišao u p.m. već odavno ?

Političari nam ulaze u Skupštinu sa MOTORNIM TESTERAMA, šta očekivati dalje ?

Ukoliko se hitno ovde ne uspostavi vojna diktatura i na vlast ne dođe neki novi Pinoče, odosmo svi u tri lepe. :kafa:

Ma bolesnici bre. Gledao sam raspravu novinarke sa predstavnikom policije, baca na njega drvlje i kamenje, zbog toga ŠTO IM NIJE DOZVOLJENO DA UĐU U UČIONICU I FOTOGRAFIŠU LEŠEVE DECE ?

Ovaj svet je otišao u p.m. već odavno ?

Političari nam ulaze u Skupštinu sa MOTORNIM TESTERAMA, šta očekivati dalje ?

Ukoliko se hitno ovde ne uspostavi vojna diktatura i na vlast ne dođe neki novi Pinoče, odosmo svi u tri lepe. :kafa:
Moze nije problem ako treba gradjanski rat, onda ce i da bude
:kafa:

Moze nije problem ako treba gradjanski rat, onda ce i da bude
:kafa:

Пре ће то бити једна специјална операција типа "сваки свога субашу"...

Много се то осилило и обахатило последњих десетак година, сваки грађанин може да наведе бар неколико клошара у свом месту који су умислили да су Бога ухватили за ону ствар кад су засели на функције носећи зна се чију слику.

А онда ћемо да се договоримо шта после.

345614811_974404267084395_7939168592741775905_n.jpg

Back