Ti ocito ne citas komentare na klix.ba i drugim federalnim portalimaRazumem da nas mrzite zbog krize sopstvenog identiteta ali
da svrsavate na pobijenoj deci je ipak previse cak i za vas ISIS sledbenike.
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti ocito ne citas komentare na klix.ba i drugim federalnim portalimaRazumem da nas mrzite zbog krize sopstvenog identiteta ali
da svrsavate na pobijenoj deci je ipak previse cak i za vas ISIS sledbenike.
![]()
Taj kamp je rasformiran brzo, kao sto je i trebalo.Jeste li zaboravili srbijanske kampove za djecu? Prije nekoliko godina učili su ih kako da pucaju
https://radiosarajevo.ba/metromahal...liko-godina-ucili-su-ih-kako-da-pucaju/495201
Brže bolje jače!NAJSUROVIJE DETE MASOVNI UBICA U ISTORIJI SVETA Nijedno dete uzrasta Koste Kecmanovića nikad nije ubilo više ljudi od njega
https://www.blic.rs/vesti/hronika/n...toriji-nije-ubilo-vise-ljudi-od-njega/42r6sg4
Obaranje rekordi, sacuvaj Boze
Da bi ga sazaljevali, jadni Kostica.Niko ovde ne vidi zašto država namerno stavila sliku ubice za sve medije kada je imao 7 god.a ne sada kada ima trinaest i ona sada uopšte nije nevina i nežna faca iako je prekrivena kockicama.Ja sam ubeđen da su to uradili namerno.Ne zaboravite da su to uradili svi režimski mediji.
To samo lud i glup covek moze tako nesto da objavi, nista ja njima ne verujem.Pogledajte prilog 1337886
Само оштро да држава реагује по овом питању. Не треба им дозволити да се мангупирају. Сваки случај санкционисати.
Glavna je poenta da dobije podršku kao da je nevinašce a time i podrška u društvu sa tendencijom da se ponavlja a on je samo sociopata i svirepa bezosećajna ubica.Da bi ga sazaljevali, jadni Kostica.
Sledeće je da te uhapse iako ništa nisi reko niti napisao ali glupi srbi ne kapiraju kako su dva tornja u americi srušenaTo samo lud i glup covek moze tako nesto da objavi, nista ja njima ne verujem.
Vidis, cudna je stvar kako vec mesecima pa ima i godinu dana skoro kako je sve manje policije oko skole, secam se pre prodjem izjutra nebitno da li pesaka ili kolima policija je tu a sada..Sledeće je da te uhapse iako ništa nisi reko niti napisao ali glupi srbi ne kapiraju kako su dva tornja u americi srušenaa i kako da kapiraju kada 1,2 miliona nije ni osnovnu školu završilo?!??
Pa eto, dakle sta je bio cilj...da se obucavaju za tudja ratista, to ne moze doneti dobro.После 18...
Ima i Legija stranaca Legia patria nostra.Pa eto, dakle sta je bio cilj...da se obucavaju za tudja ratista, to ne moze doneti dobro.
P.S. Nisam mislila posle 18 kao takvi da idu gde hoce, nego posle 18 mogu da se upisu u streljanu, pa i to ne bez preke potrebe.
Onda je bolja vojna obuka.
Nešto mi se javlja, da bi jedan PINOČE ovde pod hitno trebao da se pojavi, inače odosmo u hurac !Dok su tvoji vršnjaci išli na žurke, ti si išao na partijske sastanke.
Kakva tiranija režima ?Druže ovo vodi ka tiraniji režima.
kojim pravom i porivom oćeš da gledaš tuđe ubijeno deteZasto greska?
EDIT: nije bitno i to bi bilo ok sto verujem da i jeste slucaj.
Ma bolesnici bre. Gledao sam raspravu novinarke sa predstavnikom policije, baca na njega drvlje i kamenje, zbog toga ŠTO IM NIJE DOZVOLJENO DA UĐU U UČIONICU I FOTOGRAFIŠU LEŠEVE DECE ?kojim pravom i porivom oćeš da gledaš tuđe ubijeno dete
Pokušaj bilo gde u svijetu da na internetu napišeš kako ćeš nekoga ubiti i vidi kako ćeš proći. U sve i jednoj bi ti policija zakucala na vrata.Druže ovo vodi ka tiraniji režima.
Gledao sam odlican intervju.
Moze nije problem ako treba gradjanski rat, onda ce i da budeMa bolesnici bre. Gledao sam raspravu novinarke sa predstavnikom policije, baca na njega drvlje i kamenje, zbog toga ŠTO IM NIJE DOZVOLJENO DA UĐU U UČIONICU I FOTOGRAFIŠU LEŠEVE DECE ?
Ovaj svet je otišao u p.m. već odavno ?
Političari nam ulaze u Skupštinu sa MOTORNIM TESTERAMA, šta očekivati dalje ?
Ukoliko se hitno ovde ne uspostavi vojna diktatura i na vlast ne dođe neki novi Pinoče, odosmo svi u tri lepe.![]()
Moze nije problem ako treba gradjanski rat, onda ce i da bude
![]()
Staljin, brate, samo Staljin.Nešto mi se javlja, da bi jedan PINOČE ovde pod hitno trebao da se pojavi, inače odosmo u hurac !![]()
To policijia utvrdi kada odes u stanicu i trazis to.kojim pravom i porivom oćeš da gledaš tuđe ubijeno dete