savasavanovic
Buduća legenda
- Poruka
- 26.624
То је музика наркомана и издајника.Vidi se da nisi bio u toku.
Ovo smo slušali u vreme vašeg pada.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
То је музика наркомана и издајника.Vidi se da nisi bio u toku.
Ovo smo slušali u vreme vašeg pada.
Dok su tvoji vršnjaci išli na žurke, ti si išao na partijske sastanke.То је музика наркомана и издајника.
То је нешто као Драган Лаковић, "Колибри" и "Музички тобоган" за децу капиталистичке Србије.Свако време има своју музику.Kako da ne volis ovakvu poeziju i umetnost...
Шта си ти, наркоман или издајник, или обоје?Dok su tvoji vršnjaci išli na žurke, ti si išao na partijske sastanke.
Pa ono, kad kazes forum, prvo vecina pomisli na ovaj....Mnogi forumi nemaju politiku, njega verovatno zanima forum koji je najaktivniji i ima najvise clanova....Tu moze da ubira uzorke ..Нема другог форума сем овог.
Ја не знам за неки други политички форум који има оволико постова.Pa ono, kad kazes forum, prvo vecina pomisli na ovaj....Mnogi forumi nemaju politiku, njega verovatno zanima forum koji je najaktivniji i ima najvise clanova....
Strani plaćenik.Шта си ти, наркоман или издајник, или обоје?
Да су могли да слушају овај модерни турбо-фолк-реп са текстовима о дроги и курвама, можда не би постали криминалци.A uz pesme Dragana Lakovića odrastali su između ostalih i likovi iz dokumentarca Vidimo se u čitulji ali i Dušan Spasojević,Sretko Kalinić i dr
Bilo je repera do 2010 u SRB i okolnim zemljama. Srbija i CG : 187,GRU,Shaila,Cya,Sanšajn,Bad Copy,Straight Jackin,Montenigersi ovo je ekipa koja je vedrila do kraja 90ih.Није то проблем модерних времена, већ американизације нашег друштва.Дозволили смо страном капиталу да нам контролише медије, и они су нам сервирали балканску верзију црначке гето-субкултуре.Тзв."репера" уопште није било до 2009/2010 године када је једна америчка компаније ушла на наше тржиште.Они су на постојећи турбо фолк накачили те гето форе из Америке, и направили врло токсичан микс који слави америчке вредности-дрогирање, криминал, проституцију.
Нису то били ови данашњи турбо-фолк репери(треп фолк), они су више били нека врста алтернативе у то доба, нису били мејнстрим и нису били популарни међу децом од 10-12 година, већ код старије публике.Bilo je repera do 2010 u SRB i okolnim zemljama. Srbija i CG : 187,GRU,Shaila,Cya,Sanšajn,Bad Copy,Straight Jackin,Montenigersi ovo je ekipa koja je vedrila do kraja 90ih.
Припадник естаблишмента који је побио стотине хиљада деце широм света лије крокодилске сузе.Americki ambasador Hil zapalio svijece za stradale, Srbija vam se zahvaljuje!
Pogledajte prilog 1337794
Americki ambasador Hil zapalio svijece za stradale, Srbija vam se zahvaljuje!
Pogledajte prilog 1337794
Ајмо људи имамо преко 425.000 циљ је 500.000, нисмо далеко. Шаљите пријатељима на мсн, вибер...![]()
Kao sto vidite nismo samo mi prepoznali krivce za ovo stanje u drustvu! Pokrenuta je peticija da se to zlo iskoreni.Videcu da to potpisem.
Ja sam ubeđen da će oduzeti dozvolu samo happy-u zbog trna u oku Zapadu zbog emisija podrške Rusiji.
Слажем се са тобом само бих једну ствар у твојој изјави изменио: и педагоге и психологе на проверу ако треба и разматрање целог тог система педагози-психолози-школе јер никада више ни педагога ни психолога, никада више "бриге" о породици и младима и деци а они све разјаренији и спремнији на све веће ужасе. Насиља никада више, мислим да то треба испитати да ли уопште те службе раде како треба или је ту нешто друго проблем.Sedam mrtvih.
NEMA STA VISE!
Ostavke Vucic, Brnabic, cela Vlada, Ruzic prvi!
Hapsenje Zeljka Mitrovica i Olivere Zekic, gasenje TV PINK I TV HAPPY, ukidanje REM-a!
Pedagog i psiholog u svakoj skoli
Druže ovo vodi ka tiraniji režima.Pogledajte prilog 1337886
Само оштро да држава реагује по овом питању. Не треба им дозволити да се мангупирају. Сваки случај санкционисати.
Слажем се са тобом само бих једну ствар у твојој изјави изменио: и педагоге и психологе на проверу ако треба и разматрање целог тог система педагози-психолози-школе јер никада више ни педагога ни психолога, никада више "бриге" о породици и младима и деци а они све разјаренији и спремнији на све веће ужасе. Насиља никада више, мислим да то треба испитати да ли уопште те службе раде како треба или је ту нешто друго проблем.