Odgovaram na vasa pitanja...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma ne zelim da te smaram sad da mi tumacis natalnu karta, znas i sama da to nikad nisam trazio samo odgovor na pitanje "Jel ima to neke veze sa zvezdama, ili je razlog iskljucivo u privatnom zivotu?"
Znaci dali ce me to proci kad se promeni polozaj zvezda ili to nema veze sa tim?
pozz

Verujem da je samo neki blagi uticaj. Tranzitni Merkur koji se danas nalazi na 12 stepenu Skorpiona šeta velikom konfiguracijom. Pre par dana je bio u kvadratu sa Saturnom - crne misli, pesimizam, sada ide ka kvadratu sa Neptunom ali sa druge strane i obzirom da je Neptun na 14. stepenu taj osećaj će nas pratiti još par dana. Nakon toga sledi opozicija sa Marsom koji je retrogradan pa ćemo se vratiti introspektivno par meseci unatrag da se prisetimo šta smo uradili a šta propustili... možda se nešto od toga i ponovo pokrene. Ovog puta sretnije.

Dakle, nakon 25. oktobra će svima svet izgledati vedrije. Ako se raspolozenje ne promeni nakon toga možda bismo mogli pogledati i tvoju natalnu kartu... :)

Da li se netko razume u sinastriju ??
Ja i moj decko smo kratko u vezi a cini nam se da se odlicno poznajemo,cak razmisljamo da pocnemo da zivimo zajedno.U nasem uporednom horoskopu je dosta konjukcija,neke od njih su: mesec con venera (obostrano-znaci moj mesec i njegova venera,njegov mesec i moja venera),jupiter con severni mesecev cvor (isto obostrano),pluton con venera,mesec con pluton,merkur con mesec,neptun con sunce.Konjukcije u mom horoskopu padaju u ,3,4,5 polje na njegovo 7,9,11.
Veneru i mars nam veze samo kvintil a venere su nam u kvadratu,jedino postoji sekstil izmedju moje venere i njegovog urana kao i moj saturn u trigonu s njegovom venerom.
Da li su ovi aspekti dovoljni za neku ozbiljnu vezu?

"Свет ће у последња времена бити опасан жељезом и вредоносним папирима. У дане Нојеве, било је овако: приближио се потоп. Ное је за њега знао и говорио људима, а они му нису веровали. Најмио је раднике да граде ковчег, а они, и градећи га, нису веровали. Зато су за свој рад добили договорену плату, али се нису спасили. Ти дани, су праслика наших дана. Ковчег је Црква. Само они што у њој буду - спасиће се." (Св.Нектарије Егински)

mague:
Hmmmm... Oboje ste IZRAZITO strastveni! ;)))) Pa reci de vam je sunce crna ti!!!
Ovako bevz toga to su explozivne strasti, xixixi. Al to nece trajati. reci u kom ste znaku oboje???? Zemo?

Pa, rekla saaaaaaaaam bweeeeeeeeeeee!:sad:

Ona 13.05.1977. 11,25h Beograd (Bik-Lav)
On 26.09.1978. 19,30h Prokuplje (Vaga-Bik) Reci mi nešto, kad te pliiiisko!:-D Kupiću ti čokoladu!;)

Mady:
Ooooooooooooooooo.............. mague, zaista se izvinjavamo svi mi koji cemo mozda "upasti" u tvoju temu - ali ovo nije tvoja soba, tvoja kancelarija ili bilo sta sto mozes prisvojiti. ovo je javno mesto, forum ima za cilj razmenu. ni jedna tema nije nicije vlasnistvo. samo ti raduckaj koliko mozes i pusti druge da pisu.

ZEZAM SE STA SE PALITE ODMAAAAAH!!!
HAHAHA

marlonion:
Interesuje me priroda aspekta Mars(Rak)u drugoj kuci u kvadratu sa Plutonom(Vaga) u konjunkciji sa severnim cvorom u 5-toj kuci

hm...mars u raku znaci da imas ceste promene raspolozenja i zbog toga mozes imati porodichne probleme. U odsudnim trenucima ste hladnokrvni i odlucni. Nemoj da potiskujes ljutnju jer moze da se odrazi na stomacne probleme. Volis da radis nezavisno i nisi spremna da zrtvujes svoje stavove. Na sexualnom planu si rafinirana. U II kuci: mozes postati nestrpljiva ako ti se ocekivanja odmah ne ispune i sklona si poslovima koji donose brzu dobit. Ovo je dobar polozaj za bavljenje "marsovskim" poslom : inzenjeri, mehanichari, vojska, drz.sluzba. Moze da se desi da imas jak glas.
MA kvadrat PL imas sklonost da dominiras nad drugima sobzirom da je u V kuci bices dominantna mama, a mozda zelis da u odnosima sa suprotnim polom bude sve po tvom. (lakse malo :)))) Sexualni poriv ti je emocionalni ventil. Dobro napredujes u svemu ali malo na silovit i agresivan nacin.
A za mes. cvorove stim slabo stojim... izvini.. ne bih da nagadjam ako nesto shvatim javljam :))))

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back