Odgovaram na vasa pitanja...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Chiara:
A ulazak Jupitera u 5. i tranzit preko natalnog Urana? Pita Vodolija. Mada, kod mene je nat. Uran u kvadratu sa nat. Venerom, Suncem i Mesecom, tako da ... Sta kad mi i Jupiter iz 5. napravi kvadrate sa svim ovim planetama???

JU preko UR daje ljubav prema slobodi i nezavisnosti, preuranjene postupke, netakticnost, preterivanje, unutrasnja tenzija.
JU(tranzitni) kvadrat VE, SO pazi da ne preteras u picu i jelu, sa MO daje neki nemar , neraspolozenost , ravnodusnost, sukobe u vezi ili braku itd.
UR natalni U kvadr. sa MO ukazuje na veliku intelektualnu sposobnost ali i tvrdoglavost, fanatichnost, i emotivnu napetost, kaze da se lako vredjas i impulsivna si tako da moras da se naucis na kompromis. UR u kvadr. sa SO pored toga sto potvrdjuje da si impulsivna kaze jos da ides u zivotu svojim putem, i radis ono sto zelis ne razmisljajuci o tome sta bi drugi mogli da pomisle ili osete. Originalna si i neprakticna i ovaj aspekt ti pruza licno magnetizam. UR kvadr. VE kaze da si navikla da se stvari odvijaju onako kako si zamislila pa ipak zahvaljujuci sarmu uspes da ubedis druge. Lako se vredjas imas jaku volju. U odnosima sa suprotnim polom ulazis naglavacke i iznenada u veze ili cak i brak pa se moze desiti da se brzo razvedesh. Ne podnosis autoritet i volis da se razlikujes od drugih. Uzivas u osvajanju da bi se ubrzo potom umorila od onoga sta si osvojila.
pozzzzzzz

mague:
Sama kazes da je u sedmoj i tako nek bude! To je egzaltiran polozaj znaci da si otvorena za tudja misljenja iako od svoga ne odstupas. Ako nemas teske aspekte tvoj odnos sa partnerom moze biti iskren i posten. Tvoj brak ce biti pre stvar glave nego srca, a moze se desiti da vise puta stupis u brak. Sklona si da izaberes darovitog, brzog i duhovitog partnera. Ljudi su ti vazni i imas dobre odnose sa javnoscu. Ovaj merkur je dobar za sve poslove sa javnoscu, za pravo, konsultantska zanimanja itd.
Sto se tebe licno tice ti si originalnog razmisljanja, pronicljivog, nezavisnog , vrcavog duha.
Imas velike potencijale, sa lakocom pises i govoris. Istinoljubiva si i objektivna, i nije ti mnogo stalo do tradicionalnih vrednosti. Zainteresovana si za nauku , proucavanje karaktera,humanisticke nauke.

mangue hvala na odgovoru :)

light_blue:
Dakle muka s ovnovimaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!
Ja 14.02.1968. Bg u 13,s venerom na 22 jarca u 7 kuci,saturn u ovnu 09 stepeni u 10 kuci,ima li to bas tolike veze?
Hvala.

Pa ti si jedna vodolija sa mesecom u lavu! I cudis se sto te privlace ovnovi??? Eto odgovora
A po ovom vremenu TI si rak u podznaku.Pa rak i ovan se najmanje vole od svih horoskopskih kombinacija, tako da eto zasto te tolko to boli.
Mada za partnera nam odgovara znak na vrhu VII (jarac) , pa vladaoc sedme se nalazi u ovnu!!! A i MC ti je ovan a i to sam primetila da utice. Tako da nemoj da se zalis naici ce neki ovan da te razume i nisu oni poliko losi. Ako te interesuje jos nesto pitaj odgovoricu ti kroz nekolko dana.

pozzzzzzzzzzzz

loop:
Nemam mi Mady a stvarno mi treba odgovor, jel polako ludim.
Upao sam u jebenu emotivnu krizu.Ovo je strasno.
Jel ima to neke veze sa zvezdama, ili je razlog iskljucivo u privatnom zivotu.
Ovo vise ovako ne ide, pocecu da kupujem amajlije ako me ne prodje.

e ma nije bane ukrao nego je ona otishla kod njega jer si ti dosadan :)

3296.jpg

mague:
Molila bih te da se sklonis s moje teme. ne zelim da se svadjamo. Ja odgovaram smalim zakasnjenjem jer imam mnoge obaveze!!!
Unapred hvala

Ooooooooooooooooo.............. mague, zaista se izvinjavamo svi mi koji cemo mozda "upasti" u tvoju temu - ali ovo nije tvoja soba, tvoja kancelarija ili bilo sta sto mozes prisvojiti. ovo je javno mesto, forum ima za cilj razmenu. ni jedna tema nije nicije vlasnistvo. samo ti raduckaj koliko mozes i pusti druge da pisu.

Mady:
... and the question is?

pitanje je:

zasto je bezobrazluk toliko zastupljen u nas mladih srba? ( ovo se direktno odnosi na gospodjicu koja smatra da poseduje forum - oh moj boze ).

Pozz Mady, drago mi je da ovde postoji jos neko koga astrologija zanima na ozbiljnijem nivou i ko je pre davanja bilo kakve prognoze ipak procitao vise od 2 knjige i uradio "dovoljan" broj karata

puno pozz

:) :) :)

amanzaman:
pitanje je:

zasto je bezobrazluk toliko zastupljen u nas mladih srba? ( ovo se direktno odnosi na gospodjicu koja smatra da poseduje forum - oh moj boze ).

Pozz Mady, drago mi je da ovde postoji jos neko koga astrologija zanima na ozbiljnijem nivou i ko je pre davanja bilo kakve prognoze ipak procitao vise od 2 knjige i uradio "dovoljan" broj karata

puno pozz

:) :) :)

pa i ja se pitam isto. mozemo li nesto uraditi povodom toga? sumnjam :8

po pitanju iskustva i "dovoljnog" broja karata takav kompliment cu prihvatiti za nekih dvadesetak godina. svi smo jos uvek na pocetku ali je vazno ostati prisutan i zeleti slusati, uciti... rad, rad, rad

Mady:
pa i ja se pitam isto. mozemo li nesto uraditi povodom toga? sumnjam :8

po pitanju iskustva i "dovoljnog" broja karata takav kompliment cu prihvatiti za nekih dvadesetak godina. svi smo jos uvek na pocetku ali je vazno ostati prisutan i zeleti slusati, uciti... rad, rad, rad

Ma slazem se za to "dovoljan broj karata" ali ovo je stvarno suvise, nema veze tako cu i ja da otvorim temu : medicina za svakoga, pa cu da pisem o tome koji je lek najbolji a ne znam ni injekciju da dam.....uostalom ovde ti je borba za popularnost skoro kao na estradi :) :)

U svakom slucaju sve najbolje ti zelim, da nije tebe i jos par pojedinaca, da uliju nadu u astro-kulturu odavno bih napustila forum :)

Pozz

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back