Odgovaram na vasa pitanja...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Antoanela:
Slabo se razumem u astrologiju ali procitah negde da jupiter u sekstilu sa plutonom donosi ogromno bogatstvo pa me je to zaintrigiralo posto imam taj aspekt, tako da ako moze neki kratak komentar na tu temu.
Moji podaci: 3.1.1984 20:13min Beograd

Hvala! :-)
pa ne bas.... Jupiter sam po sebi oznacava veliko bogatstvo , sve u svemu veliku srecu...
Znaci da si vitalan(a) ambiciozan, pun entuzijazma. Da imas organizacione sposobnosti, Da imas interesovanje za sve i stoga da su ti mogucnosti bezgranicne...
to je inace a ako se nesto od ove dve planete nalazi u II kuci ili vlada drugom kucom onda da....Vrlo je moguce da ces imati kesa

mague:
pa ne bas.... Jupiter sam po sebi oznacava veliko bogatstvo , sve u svemu veliku srecu...
Znaci da si vitalan(a) ambiciozan, pun entuzijazma. Da imas organizacione sposobnosti, Da imas interesovanje za sve i stoga da su ti mogucnosti bezgranicne...
to je inace a ako se nesto od ove dve planete nalazi u II kuci ili vlada drugom kucom onda da....Vrlo je moguce da ces imati kesa

Evo ja imam konjukciju Jupitera i Plutona u 2 kuci,pa nisam bogata! :!:

sasaka:
Evo ja imam konjukciju Jupitera i Plutona u 2 kuci,pa nisam bogata! :!:

Nesto sam vec napisala o aspektu plutona i jupitera, ali pisala sam samo o povoljnim,
konjukcija predstavlja ajde da kazemo "nedorecen" aspekat u astrologiji, neki je gledaju kao povoljnu a drugi kao veoma nepovoljnu, to je stvar izbora i iskustva naravno.

Mislim da sam videla da si negde pisala o astrologiji pa koliko se secam poznajes materiju....znaci naravno obrati paznju na kuce kojima vladaju obe planete i na to da li je neka u sedistu, izgonu.....u kakvom je znaku (fixnom, promenljivom, kardinalnom) u kakvim aspektima...

tvoj PL 0 JU, u 2.kuci, moze da se posmatra na vise nacina, jedan je da imas snage i sposobnosti da samu sebe izdrzavas i da svojim trudom zaradis novac i sve ostalo sto vezuje simboliku ove 2 planete, drugi nacin tumacenja je da ti leze zanimanja sa simbolikom plutona i da ces uvek osecati da treba da se bavis necim sto ti nije na dohvat ruke (jer konjukcija ovde naglasava takodje tvoju zelju za transformacijom, zelju da promenis nesto...)...
P.S. Druga kuca je naravno jako dobar polozaj jupitera :)

Kad vec pricate o jupiteru,sta da ja ocekujem od 27 oktobra kad jupiter prelazi preko mog natalnog u skorpionu a on se nalazi u drugoj kuci?rodjena 19.12.1969,bg,23:00,trenutno venus prolazi kroz strelac,da li je najjaci uticaj kad tranzitira preko natalnog?

etta:
Kad vec pricate o jupiteru,sta da ja ocekujem od 27 oktobra kad jupiter prelazi preko mog natalnog u skorpionu a on se nalazi u drugoj kuci?rodjena 19.12.1969,bg,23:00,trenutno venus prolazi kroz strelac,da li je najjaci uticaj kad tranzitira preko natalnog?

Svaki tranzit a posebno tranzit sporih planeta, osetimo uvek kada prelaze preko planeta koje su naglasene u natalu.
Posto je venera relativno brza planeta, njeni tranziti u kojima pravi dobre aspekte sa natalnom venerom ( valjda si to i pitala :), donose lepe pocetke ( u ljubavi- nove veze, flertovi, u zavisnosti od kuce i ostalih aspekata nekada donosi i ozivljavanje starih ljubavi, interesovanje za umetnost, zelju da se dopadnes drugima i naravno donosi vece interesovanje za kucu kroz koju prolazi.......)

sto se jupitera tice vazi manje vise isto, on je sporiji od venere i u dobrim aspektima donosi dobitke u kuci kroz koju prolazi, prelaz preko natalnog JU u drugoj, aktivirace tvoje natalne potencijale i mogucnosti na polju zaradjivanja novca....
P.S. posto je druga kuca i kuca "hrane koju volimo" svakako ces dobiti potrebu za masnim jelima :) :) :)
pozz

Chiara:
A ulazak Jupitera u 5. i tranzit preko natalnog Urana? Pita Vodolija. Mada, kod mene je nat. Uran u kvadratu sa nat. Venerom, Suncem i Mesecom, tako da ... Sta kad mi i Jupiter iz 5. napravi kvadrate sa svim ovim planetama???

ooo pa tebi je zivot jako zanimljiv, lepo je videti toliko jakih aspekata na jednom mestu!
Tvoje ljubavi su prica za sebe ( i za po neku spansku seriju :)

Ne znam u kom znaku ti je 5.kuca ali tranzit jupitera ovde moze ti doneti neocekivanu trudnocu (ukoliko ti je prva)..za drugu trudnocu gleda se 7, za trecu 9.kuca i tako dalje.

Jupiter ovde ce ti malo olaksati ove natalne kvadrate sa uranom i smiriti te privremeno, takodje dace ti zelju i interesovanja da unovcis talente i da se posvetis sebi.
Obrati paznju kojom kucom vlada uran a kojom jupiter, jupiter ce aktivirati dobre strane tvog natalnog urana
pozz

КиМ:
Јесте, а после ће жан лук пикард да дође са датом и помери јупитер до марса како би сатурн дошао у први план

Diciti se neznanjem nije vrlina, vrline imaju pametni!
A nije ni glupost, jer glupi nisu svesni svoga neznanja.

A vi gospodine КиМ, ukoliko vam nije glupo i ukoliko ne smatrate gubljenjem vremena i vasom licnom sramotom, da lupetate gluposti u ovoj kolicini a da vas pri tom niko ne konstatuje...onda svaka vam cast - dobrodosli ste na ovoj temi....samo izvolite dicite se neznanjem....i ostanite sa nama do kraja mozda nesto i naucite!

Srdacan pozdrav
amanzaman

amanzaman:
ooo pa tebi je zivot jako zanimljiv, lepo je videti toliko jakih aspekata na jednom mestu!
Tvoje ljubavi su prica za sebe ( i za po neku spansku seriju :)

Ne znam u kom znaku ti je 5.kuca ali tranzit jupitera ovde moze ti doneti neocekivanu trudnocu (ukoliko ti je prva)..za drugu trudnocu gleda se 7, za trecu 9.kuca i tako dalje.

Jupiter ovde ce ti malo olaksati ove natalne kvadrate sa uranom i smiriti te privremeno, takodje dace ti zelju i interesovanja da unovcis talente i da se posvetis sebi.
Obrati paznju kojom kucom vlada uran a kojom jupiter, jupiter ce aktivirati dobre strane tvog natalnog urana
pozz
Iju, ne trudnoca, neeee....
Bicu opsirnija, pa ako mozes, odgovori, ako ne... hvala puno i na ovome. Dakle.... 5. pocinje na 24. stepenu Vage i zavrsava se na 6. stepenu Strelca. Uran vlada 8. i 9. (Sunce i Mesec u 8., Venera u 9.), a Jupiter .... to ne kapiram. 6. mi pocinje u Strelcu, ali i delic 5. je u njemu, tako da... valjda 6.? Sex, smrt, zdravlje... znam da je to znacenje 6. i 8. kuce, 9. putovanja, filozofija, ali ne umem da povezem.

Chiara:
Iju, ne trudnoca, neeee....
Bicu opsirnija, pa ako mozes, odgovori, ako ne... hvala puno i na ovome. Dakle.... 5. pocinje na 24. stepenu Vage i zavrsava se na 6. stepenu Strelca. Uran vlada 8. i 9. (Sunce i Mesec u 8., Venera u 9.), a Jupiter .... to ne kapiram. 6. mi pocinje u Strelcu, ali i delic 5. je u njemu, tako da... valjda 6.? Sex, smrt, zdravlje... znam da je to znacenje 6. i 8. kuce, 9. putovanja, filozofija, ali ne umem da povezem.

ostavi podatke ispadose mi oci u ovim redovima, i molim te reci st ate zanima ali KONKRETNO! :) :) :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back