amanzaman
Zainteresovan član
- Poruka
- 163
*****:***** takav odgovor, vec sam se ponadao da cu uci u misticne tajne prirode...
ako uspete da prezivite do 2112, svakako hocete
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
*****:***** takav odgovor, vec sam se ponadao da cu uci u misticne tajne prirode...
pa ne bas.... Jupiter sam po sebi oznacava veliko bogatstvo , sve u svemu veliku srecu...Antoanela:Slabo se razumem u astrologiju ali procitah negde da jupiter u sekstilu sa plutonom donosi ogromno bogatstvo pa me je to zaintrigiralo posto imam taj aspekt, tako da ako moze neki kratak komentar na tu temu.
Moji podaci: 3.1.1984 20:13min Beograd
Hvala! :-)
mague:pa ne bas.... Jupiter sam po sebi oznacava veliko bogatstvo , sve u svemu veliku srecu...
Znaci da si vitalan(a) ambiciozan, pun entuzijazma. Da imas organizacione sposobnosti, Da imas interesovanje za sve i stoga da su ti mogucnosti bezgranicne...
to je inace a ako se nesto od ove dve planete nalazi u II kuci ili vlada drugom kucom onda da....Vrlo je moguce da ces imati kesa
sasaka:Evo ja imam konjukciju Jupitera i Plutona u 2 kuci,pa nisam bogata!
sasaka:Evo ja imam konjukciju Jupitera i Plutona u 2 kuci,pa nisam bogata!
*****:Ja imam miseve u kuci a srednje sam imucan. Kazem da ne treba vjerovat horoskopima...
etta:Kad vec pricate o jupiteru,sta da ja ocekujem od 27 oktobra kad jupiter prelazi preko mog natalnog u skorpionu a on se nalazi u drugoj kuci?rodjena 19.12.1969,bg,23:00,trenutno venus prolazi kroz strelac,da li je najjaci uticaj kad tranzitira preko natalnog?
Chiara:A ulazak Jupitera u 5. i tranzit preko natalnog Urana? Pita Vodolija. Mada, kod mene je nat. Uran u kvadratu sa nat. Venerom, Suncem i Mesecom, tako da ... Sta kad mi i Jupiter iz 5. napravi kvadrate sa svim ovim planetama???
КиМ:Јесте, а после ће жан лук пикард да дође са датом и помери јупитер до марса како би сатурн дошао у први план
Pa bi sada VRAČANJEM da se skućiš, po mogućstvu, sa BAZENOM, a ?!?amanzaman:Ja sam nekada imala, ali sada nemam ni za leba, sve mi misevi pojeli!!!
Kao sto vidis sve zavisi od osobe do osobe
krvolok:Pa bi sada VRAČANJEM da se skućiš, po mogućstvu, sa BAZENOM, a ?!?
Iju, ne trudnoca, neeee....amanzaman:ooo pa tebi je zivot jako zanimljiv, lepo je videti toliko jakih aspekata na jednom mestu!
Tvoje ljubavi su prica za sebe ( i za po neku spansku seriju
Ne znam u kom znaku ti je 5.kuca ali tranzit jupitera ovde moze ti doneti neocekivanu trudnocu (ukoliko ti je prva)..za drugu trudnocu gleda se 7, za trecu 9.kuca i tako dalje.
Jupiter ovde ce ti malo olaksati ove natalne kvadrate sa uranom i smiriti te privremeno, takodje dace ti zelju i interesovanja da unovcis talente i da se posvetis sebi.
Obrati paznju kojom kucom vlada uran a kojom jupiter, jupiter ce aktivirati dobre strane tvog natalnog urana
pozz
Samantha Jouns:HOCU LI JA DOBITI MOJ ODGOVOR SA PP????????
Chiara:Iju, ne trudnoca, neeee....
Bicu opsirnija, pa ako mozes, odgovori, ako ne... hvala puno i na ovome. Dakle.... 5. pocinje na 24. stepenu Vage i zavrsava se na 6. stepenu Strelca. Uran vlada 8. i 9. (Sunce i Mesec u 8., Venera u 9.), a Jupiter .... to ne kapiram. 6. mi pocinje u Strelcu, ali i delic 5. je u njemu, tako da... valjda 6.? Sex, smrt, zdravlje... znam da je to znacenje 6. i 8. kuce, 9. putovanja, filozofija, ali ne umem da povezem.
Samantu interesuje ljubav...amanzaman:ostavi podatke ispadose mi oci u ovim redovima, i molim te reci st ate zanima ali KONKRETNO!