Odbrana

Asok Murti?

Sasa Vidic?
ili, ne daj Boze-Darko Kostic, himself?
kako to, sta ga briga, mi se na forumu upljuvasmo pisuci o neprikladno obucenim/nasminkanim danasnjim devojkama, tako da smatramo da i ucesnici u saobracaju imaju to isto pravo

Znači da se uvede vizuelna inspekcija, da se otvori ministarstvo za vizuelna pitanja, da im se nabave automobili i uniforme, ne mogu više obični građani da rade njihov posao.
ah da i da se uhlebe i ovi što su ostali nenamireni u svim prethodnim sazivima. :lol:

kap koja je prelila čašu bile su smoki ajs

Pogledajte prilog 455927

Jao bre Perfi :zcepanje::lol:

.Da li je on ispao kukavica po vasem misljenju i da li ste se nasli u takvoj situaciji i kako je reagovao vas decko?

E sad ozbiljno, ne da je ispao kukavica, nego ušima da se pokrije. Moj Hercegovac bi tog nepristojnog pocepao kao svinja masan džak. Sa sve kolima, u pokretu ili mirovanju. Eto.

Poslednja izmena:
Pricam sa prijateljicom o jednoj ruznoj situaciji.Izasla je sa deckom,i neki kreten joj je dobacio iz auta''poserem ti se u šminku i cipele''!Njen decko uopste nije reagovao,ignorisao je tog kretena.Da li je on ispao kukavica po vasem misljenju i da li ste se nasli u takvoj situaciji i kako je reagovao vas decko?

mozda se ni njenom decku ne svidjaju njena sminka i cipele

Jao bre Perfi :zcepanje::lol:

E sad ozbiljno, ne da je ispao kukavica, nego ušima da se pokrije. Moj Hercegovac bi tog nepristojnog pocepao kao svinja masan džak. Sa sve kolima, u pokretu ili mirovanju. Eto.

to su zajebane stvari, nije lijepo izgubiti posao i ici u zatvor zbog pisljive uvrede.

- - - - - - - - - -

missim zna se koja je kazna ako nekog isprebijas, ide se u zatvor najmanje 6 mjeseci. izadjes za 5 sa dobrim vladanjem.

Pricam sa prijateljicom o jednoj ruznoj situaciji.Izasla je sa deckom,i neki kreten joj je dobacio iz auta''poserem ti se u šminku i cipele''!Njen decko uopste nije reagovao,ignorisao je tog kretena.Da li je on ispao kukavica po vasem misljenju i da li ste se nasli u takvoj situaciji i kako je reagovao vas decko?

Znajući sebe i kakav kratak fitilj imam za prostake i seljačine, sigurno da bi mu odgovorio da mu se i ja poserem u auto ! i imao već spreman gard da li da zakucam vrata nogom ako počne da izlazi i šta ima u blizini da ga izlomi i njega i auto.

Stvarno mogu puno da otrpim, ali prostakluk ničim izazvan .....tu poludim pa i nek dobijem prko p...., ali mi savest makar mirna
:per::D

Poslednja izmena:
Osoba koja je u stanju da tako dobacuje devojci ili ženi koja je u muškoj pratnji je osoba koja je spremna na fizički obračun. To znači: drugari u blizini, oružje pri ruci, tata šef policije, tata kriminalac, on sam kriminalac...

I sad momak treba da zanemari sve to i dovede u opasnost sebe i devojku koja je sa njim. Šta onda ima od naslova u novinama da je prebijen on, da mu je prebijena devojka, ili ubijeni oboje?

Momak je osto čitav i to je glavno. Curu od 35 godina uvek možeš naći

Budale koje provociraju uglavnom odvaguju kome mogu da dobacuju a kome ne. to što su dobacivale njoj znači da momak ne izgleda kao neko ko bi se tukao za malo pohebavanja. To je činjenica. Ako može da živi s njim znajući to ok, ako ne i to je ok. Manje muke za njega u budućnosti.

Momak je osto čitav i to je glavno. Curu od 35 godina uvek možeš naći

Budale koje provociraju uglavnom odvaguju kome mogu da dobacuju a kome ne. to što su dobacivale njoj znači da momak ne izgleda kao neko ko bi se tukao za malo pohebavanja. To je činjenica. Ako može da živi s njim znajući to ok, ako ne i to je ok. Manje muke za njega u budućnosti.

To je zdravo razumsko razmišljanje !
Ja imam drugi problem : Da ali i ja ne bi mogao da živim sam sa tim da ne zgazim takvog skota ???
Ili bar da probam, mene bi to izjedalo !

Ja sam se i udala jer sam konacno nasla onog koji ne reaguje na dobacivanja.
Mrzim eksplozivne muskarce tkz.muskarcine
Kao sto bi i sama iskulirala, tako ocekujem i da muskarac koji je sa mnom iskulira, a ne da mi tu skakuce ko kakva divlja zivotinja i majmun i bori se sa drugim pavijanima.

Zimus na Zlatiboru, deca trce niz ulicu ispred nas, a neki majmun ulece u krivinu i pici na njih, ja trcim, guram decu u stranu i jbem mu sve po spisku. On staje, ja se vracam i nastavljam da ga vredjam, potajno budeci zelju da ga zadavim golim rukama. Sreca on mi odbrusi nesto da bolje cuvam decu, ja mu pokazah srednji prst i tako svako ode svojim putem.

Mm na to sve stoji sa strane i kaze Boze jesi luda, zamisli da je neki kriminalac, da je izasao i ubio te na mestu. :lol:
Posle mene bilo sramota sto se tako ponesoh pred decom, seljanka.

Mm je od onih dobrica. On cuti i vrlo je tolerantan, i nikad se u zivotu nije potukao. Ali ne daj boze da ga dirnes.

pff jak joj dečko kada neki lik u prolazu proceni da je jaje (:
nadasve sam za to da promeni dečka (:

Ja sam se i udala jer sam konacno nasla onog koji ne reaguje na dobacivanja.
Mrzim eksplozivne muskarce tkz.muskarcine
Kao sto bi i sama iskulirala, tako ocekujem i da muskarac koji je sa mnom iskulira, a ne da mi tu skakuce ko kakva divlja zivotinja i majmun i bori se sa drugim pavijanima.

Zimus na Zlatiboru, deca trce niz ulicu ispred nas, a neki majmun ulece u krivinu i pici na njih, ja trcim, guram decu u stranu i jbem mu sve po spisku. On staje, ja se vracam i nastavljam da ga vredjam, potajno budeci zelju da ga zadavim golim rukama. Sreca on mi odbrusi nesto da bolje cuvam decu, ja mu pokazah srednji prst i tako svako ode svojim putem.

Mm na to sve stoji sa strane i kaze Boze jesi luda, zamisli da je neki kriminalac, da je izasao i ubio te na mestu. :lol:
Posle mene bilo sramota sto se tako ponesoh pred decom, seljanka.

Mm je od onih dobrica. On cuti i vrlo je tolerantan, i nikad se u zivotu nije potukao. Ali ne daj boze da ga dirnes.

Otkud znaš kad se nikad nije potukao? :lol:

Back