- Poruka
- 3.416
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gledam kako se svi online loze na snagu i silu ko je jaci ko bolje bije. a niko na stvarno lepe stvari koje pruzaju zadovoljstva za dusu i telo i um i

batine i tuce vole SM osobe zeljne da ih neko povrediGledam kak ose svi online loze na snagu i silu ko je jaci ko bolje bije. aniko na stvarno lepe stvari koje pruzaju zadovoljstva za duzu i telo i um i
![]()
![]()
haha svi kao nesto izbegavaju te lepe stvari a samo o najgorim pricaju kao da je to tolik o lepo da dobijes batine i li da te neko juri iz osvete sto si ga pretuko i da se osvrces ceo zivot da te negde ne saceka sa drustvom![]()
Razmisli malo pre nego pozelis nesto![]()
Verujem da si uvek imao model ''pajserke''daleko sam ja od tih tvojih .tipicna kukavica od coveka
- - - - - - - - - -
Pa zar ne vidis da ni u tom slucaju ne bi stali u tvoju zastitu da ne bi dobili batine.Jel je to muskarac?
Uh sta li ces kad ti deckic dobije po pichci<3
Da, nju nece da biju nego kresu lako njojbice joj lepo u svakom slucaju
a musko nagrabusi
![]()
tvoja veza bi bila najgora nocna mora
jezim se dok pokusavam i da zamislim vezu sa takvom zenom koj mi namesta batine svako vece i cereka se sladi mojim ranama bolovima kao njen Telohranitelj 
bolje nego mene da boli 
brate mili, mogu da zamislim kakva je bila sminka i cipele kad je neki random tip tako nesto izvalio![]()

Rekao bi: dodji da se pok.akis to je njen fetishi kada krene da ka.ki izvadis strap on
i kazes suck it bi.tch :
![]()
oribaj moje cipelice jezikomdok te tvoj frend doggy punish
![]()
![]()

Raskid odmah.Sutra moze neko da je isamara/prebije i taj decko bi belo gledao.Ne bi bilo reakcije kao sto nema kod prozivki.
Muka mi je od njanjavaca koji ne znaju da se brane.Djonirao - oddjoniras da odleti.Devojku kad neko dira ugazis ga momentalno.
To je nepostovanje devojke da pustis nekog da je vredja.Ko dopusti da mu neko ponizi devojku ne zasluzuje da je ima.