ODBOJKA

kao da su kod kuce igrali:per:
LJUDI SVAKA CAST,SAMPIONI:klap::klap::klap::klap::klap:
postepena smena generacija kljuc uspeha.......
kontinuitet.......
idemo do olimpijskog vrha
razlika u odnosu na basketase je u tome sto se ovde glavni igrac ne ispucava i ne glumi frajera iako ima mnogo vise povoda za to,a ostatak tima nije drven i ukocen nego radi bori se hoce,ne plasi

ljudi jeste videli kakav blok imamo,pa to je necuveno

Poslednja izmena:
Ja odbojku ne volim koliko ostale sportove, ali sa jednakom dozom energije navijam kao i za košarkaše ili vaterpoliste, i svaka čast momcima što ovaj sport drže u svetskom vrhu :worth:

Vanja pokazao da je i van terena najveći car, kao što je i na terenu bio ...

idi-i-pokazi-svima.jpg

Cekajte vi muski,pa nase odbojkasice nizhu pobede na EP,a niko ih ne spominje? Why? Gledala sam prenos utakmice sa Ukrajinkama,a danas je derbi s Nemicama.Ako vas bas zanima preko balkaniyum.tv sa prijateljicom iz Shvedske.Ne nismo u lesbo fazonu-vecj vidim kako nas prozivaju- samo bih volela da se spomene ponekad zhenski sport.Why not? Bubim vas iz Svedske...cmok,cmok,cmok!

Evo ja cu pomenuti devojke, s obzirom da sam bio na obe utakmice, a idem i veceras.

Solidno igraju, mada ima jos mesta za napredak. Moraju da poprave prijem servisa, a nekako mi se cini da previse lopti ide na Jovanu Brakocevic, koja dosta poentira, ali je cesto i uhvate na smecu.

Videcemo veceras protiv Nemica sta ce biti.

Los esu odigrale protiv Nemica. Sad u osmini finala sa Rumunkama pa ako se to dobije(trebalo bi) onda u 1/4 finalu sa Poljskom. Pa ako se i to dobije bice sanse da se u polufinalu oduze Nemicama:per:

S ovakvom igrom sinoc tesko da ce i Rumunke pobediti.

Bas lose, ubise nas servisom, cim nema dobrog prijema nema ni dobrog napada.

Nadam se samo da ovako losu partiju nece vise da ponove.

Pobedili smo Rumuniju sa 3:0 i igramo sutra u 1/4 finalu sa Poljskom. Ako nase cure odigraju kako treba mozemo da se nadamo pobedi. Sa Poljskom smo dosada uvek imali dobre rezultate.
Btw senzacija nad sencazijama. Turkinje su pobedile Rusiju i kao prve se plasirale u polufinale:eek:

Problem je sto se sa zenama nikad ne zna, neverovatne su oscilacije u toku jednog seta.

Sinoc su nase kilavo pocele prvi set, a onda napravile seriju 12-3

Morace bolje da igraju ako zele da pobede veceras, jos bolji prijem, i jos neka da bude efikasna u napadu kao Jovana. Krsmanovicka i Rasicka treba jace da ispucavaju penale, a ne da miluju loptu i plasiraju.

I nadam se da ce ipak doci vise ljudi, ono juce je bila sramota, 500 gledalaca, od toga pola dece.

Back