Odbila da joj vakcinišu dete – 20 dana zatvora

Znači Bravar plaća Brantu.Onda Brant plaća Bravaru? Koliko se sećam čak se i u to vreme govorkalo da se Bravar odrekao bilo kakve ratne odštete.

Deluje li tebi sve to logično?

Da, kada vidiš da je objašnjenje nelogično, onda te sve to zamara. Poznato već.

Ne, tolike vakcine smo od Nemacke dobili gratis, i virus u paketu sa njima. :D

Bravar se, navodno, odrekao odstete, a po sporazumu Tito - Brant Jugoslaviji je isplacen novac za privredni razvoj, a time je obuhvacena i odsteta za Srbe stradale u logorima., posto su 85 odsto ratnih zarobljenika bili Srbi. E onda sledi taj zajam od 700 miliona maraka, znamo vec na sta je potrosen. I tako osteceni ne docekase svoju odstetu, ne zato sto je se neko u necije ime odrekao, vec zato sto je isplacena odavno. Sve kredite sto nam je Nemačka tako velikodušno dala pod kamatu treba samo da zvanično proglasimo ratnom odštetom.

E sada, poslednje nesto sto sam u prolazu procitala kaze: Epidemiolog Zoran Radovanović objašnjava da oni koji su preležali ovu bolest nisu u opasnosti (misli se na male boginje).

" Kako je nedavno za "Blic" objasino epidemiolog Predrag Kon, pored nevakcinisane dece, ugroženi su i svi građani rođeni pre 1993. godine, a koji su od tog virusa zaštićeni smo jednom dozom cepiva.

Prema programu obavezne imunizacije, svake godine nabavlja se onoliko vakcina koliko je potrebno deci kojoj je vreme da se vakcinišu.

Ništa dok se ne proglasi vanredna imunizacija

To znači da odrasli koji su primili samo jednu dozu cepiva, ili uopšte nisu vakcinisani, neće moći naknadno da se vakcinišu ukoliko se ne proglasi vanredna imunizacija, kakva je upravo proglašena u Gračanici, objašnjavaju stručnjaci.

Kako kažu u "Batutu", još nema potrebe za proglašenjem vandredne imunizacije. Trenutno se, dodaju, sprovodi imunizacija sve nevakcinisane i nepotpuno vakcinisane dece."

Posto ispada da nece biti dovoljno vakcina za sve, evo, dobrovoljno dajem vakcine koje su namenjene mojoj deci nekoj starijoj osobi koja je do smrti preplasena.
Dogovor u inboxu :D

Ne, tolike vakcine smo od Nemacke dobili gratis, i virus u paketu sa njima. :D

Bravar se, navodno, odrekao odstete, a po sporazumu Tito - Brant Jugoslaviji je isplacen novac za privredni razvoj, a time je obuhvacena i odsteta za Srbe stradale u logorima., posto su 85 odsto ratnih zarobljenika bili Srbi. E onda sledi taj zajam od 700 miliona maraka, znamo vec na sta je potrosen. I tako osteceni ne docekase svoju odstetu, ne zato sto je se neko u necije ime odrekao, vec zato sto je isplacena odavno. Sve kredite sto nam je Nemačka tako velikodušno dala pod kamatu treba samo da zvanično proglasimo ratnom odštetom.

E sada, poslednje nesto sto sam u prolazu procitala kaze: Epidemiolog Zoran Radovanović objašnjava da oni koji su preležali ovu bolest nisu u opasnosti (misli se na male boginje).

" Kako je nedavno za "Blic" objasino epidemiolog Predrag Kon, pored nevakcinisane dece, ugroženi su i svi građani rođeni pre 1993. godine, a koji su od tog virusa zaštićeni smo jednom dozom cepiva.

Prema programu obavezne imunizacije, svake godine nabavlja se onoliko vakcina koliko je potrebno deci kojoj je vreme da se vakcinišu.

Ništa dok se ne proglasi vanredna imunizacija

To znači da odrasli koji su primili samo jednu dozu cepiva, ili uopšte nisu vakcinisani, neće moći naknadno da se vakcinišu ukoliko se ne proglasi vanredna imunizacija, kakva je upravo proglašena u Gračanici, objašnjavaju stručnjaci.

Kako kažu u "Batutu", još nema potrebe za proglašenjem vandredne imunizacije. Trenutno se, dodaju, sprovodi imunizacija sve nevakcinisane i nepotpuno vakcinisane dece."

Posto ispada da nece biti dovoljno vakcina za sve, evo, dobrovoljno dajem vakcine koje su namenjene mojoj deci nekoj starijoj osobi koja je do smrti preplasena.
Dogovor u inboxu :D
Kud ces tolke novce?

Ma gratis, samo da ih se ratisem :P

Najbolje da vakcinisemo one koji to vole, kojima je to dusevna rana, pa sta ostane za nas mucenike

dacemo deci, ciji roditelji moraju da slusaju baba Vangu u belom mantilu.

- - - - - - - - - -

Dugo sam bio ubejen da su najgori majstori friziderdzije i automehanicari,

ali sasvim pristojno su me demantovali, lekari, pravnici i ostali naucnici.

jedan dobronameran savet - ako ste bolesni, imunodeficitarni, stari pazite da ne dodjete u kontakt sa vakcinisanim osobama - to vas moze kostati zivota
Ti ćeš nekom da deliš savete, a ne znaš ni razliku između seruma i vakcine. Koji cirkus :lol:
Nije ni čudo što normalan svet mora da donosi zakone da bi se odbranio od vas nevakcinisanih gledača u Sunce. Čim vam malo priprete zatvorom odmah počinjete da kmečite ko ona kokoška iz uvodnog posta. :D

Ovo je donekle tacno. Druga strana medalje je da bog uslova zivota uglavnom umiru s 40+ do 50 godina...

Šta bre donekle? Ajde neka neko naše dete izađe golo i boso na ulicu po snegu. Šta bi mu se dogodilo? Zbog uslova života da, ako misliš na nehigijenu, ali to nema veze sa temom.

- - - - - - - - - -

pa sta,ovi sto vole vakcine kazu da su ih cigancici primili ziveli bi cak 60

:lol:

- - - - - - - - - -

E vidis ni Amisi se ne vakcinisu pa zive po 80+ godina

Amiši ne žive u nehigijenskim naseljima.

- - - - - - - - - -

Šta bre donekle? Ajde neka neko naše dete izađe golo i boso na ulicu po snegu. Šta bi mu se dogodilo? Zbog uslova života da, ako misliš na nehigijenu, ali to nema veze sa temom.

Amiši ne žive u nehigijenskim naseljima.

Pa zive kratko zbog nehigijene. I nada deca kada bi odmalena isa gola i bosa imala bi prirodan imunitet i ne bi se prehladila i sl. tako bryo.
A za Amise znam. Imao sam tu srecu da sam ih posetio i bio gost u jednom Amiskoj porodici u SAD.

Dovoljno je da vidite da se samo u Srbiji ide u zatvor pa da vam bude jasno da tu nisu cista posla.

Ukoliko ovde budu slomili roditelje, tek ce biti tesko. Sledeci zahtevi ce biti jos gori.

Na kraju sledi cipovanje za koje ce nesumnjivo agitovati vakcinaski botovi.
Sta se sve na tom principu prisiljavanja moze izdejstvovati, to ni Orvel ne bi mogao predvideti.Staljinizam bi izgleda bio samo faza .
Preti li ovo novo doba Inkvizicije, dok vakcinaski botovi u obliku Jelene Milic i Natase Kandic haraju Srbijom?

Poslednja izmena:
I dalje ne vidim gde je tu ogroman profit ako su vakcine dobijene gratis a narod nije plaćao?

Antivakcinaši stalno tvrde da "farmakomafija" ostvaruje ogroman profit. Gde je tu farmakomafija i gde je njen profit?

Pravis se blesav, zar ne? Gratis vakcine je bilo ironicno receno, a virus je dobijen gratis.
Sad cu ja ovde da penjavim, da bi ti ponovo izvukao iz konteksta neki deo posta, govoreci da ti nista nije jasno.
Nemas ti blage veze ni o cemu.

Ovaj Ribar da je bar i bot, oni bar znaju i da kazu nesto, spremni su.
A sada vidim, Titov omladinac... Oh, sa kim ja pricam, ja mu jos napadam Tita, to ga verovatno vise boli od cele ove price o vakcinama :cao:
Kada vidiš da nemaš dokaze prelaziš na vređanje.

Da, bio sam omladinac u vreme Najvećeg Bravara Svih Naših Naroda i Narodnosti. Toliko me boli zbog njega da ga jedini zovem Bravarom na celom internetu.

Ne bih se iznenadio ako ti i tebi slični smatrate da je to pohvalno za njega. Takvom intelektu izlišno je objašnjavati da li je to pohvala ili omalovažavanje.

profit je sto se svi razboljevamo minimum 3x godisnje i sto se sve vise otvara apoteka:idea:jos nisi shvatio,jbt s kim mi zivimo
Tri puta se razboljevamo i svaki put dobijamo vakcine???

Kada vidiš da nemaš dokaze prelaziš na vređanje.

Da, bio sam omladinac u vreme Najvećeg Bravara Svih Naših Naroda i Narodnosti. Toliko me boli zbog njega da ga jedini zovem Bravarom na celom internetu.

Ne bih se iznenadio ako ti i tebi slični smatrate da je to pohvalno za njega. Takvom intelektu izlišno je objašnjavati da li je to pohvala ili omalovažavanje.

Tri puta se razboljevamo i svaki put dobijamo vakcine???

gledaj malo sta pise i osvrci se na to nemoj da izvrces tudje reci na svoju vodenicu,dovoljno je jednom da se primi zlo,nema potrebe vise puta,da bi se poceli razboljevati

kako mislis proci ce ovo ludilo...ako do 2025 prema statistici svako drugo dete bude autisticno mislis da ce ta deca da zaustave ludilo

Davne 1975. godine je otkriveno kako je jedno od 5 000 djece bilo autistično, 1985. jedno od 2 500 djece, 1995. jedno od 500 djece, 2005. jedno od 166 djece, a danas će jedno od 68-ero razviti autizam. Istraživanja su također pokazala da autizam nije genetska bolest, nego da je uzrok autizma vanjski. On se nalazi u okolišu, hrani i vodi koju djeca konzumiraju. Uzrok se nalazi u rukama zastrašujućih korporacija a koje neometano ubijaju. Na te uzroke trebala bi se usredotočiti istraživanja kako bi se spriječio ovaj gotovo nadnaravni rast stope autizma… No to se ne događa. Ako ste ovih dana pratili mainstream medije mogli ste primjetiti reportaže o autističnoj djeci i o podršci koju im moramo dati, jer oni su jadni, kako kažu, tako rođeni. Otvaraju se posebne udruge, škole i podrška za autističnu djecu a nitko se ne pita zašto živimo u svijetu koji od jednom, kao na traci, rađa bolesnu djecu. ”Kako bismo zaustavili povećanje stope autizma u svijetu vrijeme je da krivca počnemo tražiti u našem okolišu.” rekla je Irva Hertz-Picciotto, profesorica epidemiologije na Kalifornijskom sveučilištu, a u svojoj borbi protiv autizma pridružila joj se i viša istraživačica s MIT-a dr. Stephanie Seneff koja je jasno rekla : “Ako se ljudi ne probude, do 2025. godine svako drugo dijete biti će autistično i to je činjenica.

http://www.dnevno.hr/planet-x/rodit...ti-ce-autisticno-bolesno-zbog-ovog-6613-6613/

autism_orig.jpg

As we look at the Autism epidemic, we can see from the 2014 Autism Science Foundation website that:
• In the 1980’s the autism prevalence was reported as 1 in 10,000.
• In the early nineties, prevalence was 1 in 2500
• Later 1990’s 1 in 1000.
• 2000 1- 166
• In 2014 the rate is 1 in 64

Poslednja izmena:
Tako je, raditi na prirodnom jacanju imuniteta dece, umesto ih trovati, i nama razloga za paniku.

http://vesti-online.com/Vesti/Srbija/671459/Nema-mesta-panici-zbog-morbila

A kako mislis da kod imunokompromitovane dece koja ne smeju ni da se vakcinisu, pojacas imunitet?

A sto se tice umrle dece u Rumuniji npr, mene su komentari antivaxera blago receno sokirali.
Dakle, avaksi komentarisu ovako:
Pfff pa ta deca su ionako bila vec bolesljiva.
Pa onda kazu: ko ne moze da se izbori sa bolescu(misleci upravo na bolesti protiv kojih se deca vakcinisu) ne treba ni da zivi.
Pa kaze: kako se cigani ne vakcinisu i nista im ne fali? (A na vest o rumunskoj deci koja su pomrla od morbila kazu sledece) ma to su pomrli cigancici, oni ionako zive u haos uslovima i umiru i od prehlade....

Pa onda za lika od 37 godina koji je umro od morbila jer je vec imao TBC kazu kako eto,umro je jer je imao tbc.
Ok. Znaci svi koji su loseg zdravlja treba da pomru ko muve. I ti antivakseri tako laprdaju samo zato sto niko njihov nije škart kako jedna rece...ŠKART!!!!
Znaci sa jedne strane palamude o tome kako je grozno sto vakcinama navodno truju decu a sa druge je sasvim prihvatljivo da necija zdrava beba od par meseci ili "škart" dete umru od morbila.
Pre su palamudili o zivi u vakcinama pa sad kad su konacno skapirali da zive em nema em je bilo neotrovno jedinjenje u pitanju,presli su na aluminijum
Aluminijum koga u vakcini ima neuporedivo manje nego u hrani i svemu ostalom sto dete unosi u sebe.
U Rumuniji je umrlo preko 30 dece na 7500 hiljada(odprilike) obolelih. A od vakcina moze da se desi da umre 1 u milion.
Svi avaksi poznaju bar tridesetoro ostecenih od vakcina a mi ostali eto,od toliko ljudi i dece ne poznajemo nikoga.
Sad skoro tvrdi jedna da vakcine ne pomazu jer su upravo od morbila vakcinisani i oboleli njena deca i ona i drugari id njene dece u navodnoj epidemiji malih boginja u Somboru 2006.
Potam ja koje boginje,kaze morbili. AHam
Nije me mrzelo,odem i nadjem informacije. U Somboru 2006 nije bio ni jedan jedini slucaj morbila,kao ni pre toga a ni posle, u Vojvodini celoj,nije bilo malih boginja. Varicela je bila kao i u celoj zemlji svake godine sto je ima jer se kod nas vakcina ne koristi. Trazim joj izvestaj da vidim da su morbili. Samo se narugala i nestala.
I to je scenario koji se ponavlja. Mesaju varicelu i morbile,pa cak i variolu. Tvrde da su vakcinisani a ipak dobili morbile. Neki nesvesno jer ne znaju da to nisu iste bolesti a neki namerno.
Ti koji su protiv vakcina a u antivaks grupama su, uglavnom decu ne lece kako treba,lece ih protiv necega sto deca nemaju, hrane ih sokovima, klistiraju i prakticno ih muce. A po tim grupama kolo vode neke ludace koje su itekako svesne svega al umesto odlaska lekaru,savetuju gledanje u sunce,urinoterapije,klistir i kojekakve nebuloze, a kao slag na tortu,lecenje mms kapima(ko ne zna to mu dodje nesto kao varikina)

Znaci vakcina itekako radi,dokaz za to je vrlo jednostavan i pred ocima, a to je upravo pomenuta varicela koja nije nestala kao ostale boljke sto su nestale,iako peremo ruke,imamo vodovod itd.
Ko xd eli da rusi kolektivni imunitet neka se pokupi i ode na neko ostrvo i osnuje neku komunu a ne da ugrozava gore pomenute koji se oslanjaju na kolektivni imunitet jer su vec bolesni ili premladi ili prestari a nisu prelezali,niti su vakcinisani.
Dakle to sto ste rodili dete vam ne daje pravo da ga ugrozite a kamoli da ugrozite druge, rusenjem imuniteta drustva.

Vakcinisani ne sire zarazu

- - - - - - - - - -

Kolektivni imunitet postoji kad je procepljenost 95% i vise
Kada ima sve vise nevakcinisanih,otvaraju se vrata bolestima jer ce lakse da putuju i sire se kada imaju pogodne domacine za to
U tom smislu nevakcinisani ugrozavaju druge nevakcinisane imunokompromitovane,bolesne itd
Znaci nevakcinisani ne sire zarazu jer je nose nekim cudom u sebi vec njihov porast u procentima otvara vrata za bolestine da udju

Back