Odbila da joj vakcinišu dete – 20 dana zatvora

Ja tebe stvarno ne razumem. Da li ti svesno negiras stetnost vakcina, negiras trajne bolesti koje one nanose, sve smrti beba... Ili se pravis lud?!
Da li ti mislis da su vakcine skroz bezbedne, da li je naucno dokazano? Kolika je smrtnost dece od morbila, a koliko je dece sa posledicama od mmr vakcina?? Stvar je u tome sto se o posledicama cuti, oglasavaju se samo jadni roditelji koji ce celog zivota da proklinju taj dan kada se zivot njihovog deteta okrenuo naglavacke.
Neko od forumasa je u postu napisao, ne prenosim doslovno, kao -sta ima veze i ako neko dete i dobije autizam, to je mali procenat. Epa, da je njegovo dete dobilo na ruskom ruletu, drugaciju pricu bi pricao.
A deca koja zakace male boginje, preleze ih, oporave se i toliko. Rekoh vec jednom u srednjoj skoli sam
ih prelezala, dobila ih od klinca jednog, i evo nas oboje zivi i zdravi.
Sto si se zapenjavio toliko... Sta kome pokusavas da dokazes. Ne valja ovaj, ne valja onaj. Pa ko valja?!

To sto neko od forumasa izlupeta, ne znaci da je to NAUCNI STAV, i da je to ISTINA ZA VAKCINE. Dakle, ne da je tacno da "Ako neko dete i dobije autizam od vakcina nije bitno", ne da ima samo 0 takvih slucajeva, NEGO TO NIJE NI MOGUCE.

Autizam je ljudi bre pervazivni razvojni poremecaj koji se dobija mnooogo ranije, a vidljivi znaci ispoljavanja se samo pojavljuju u vremenu kada se deca vakcinisu. Dakle korelacija a ne kauzalitet, naucite to vise.

Nema UZROCNO POSLEDICNE VEZE, istrazivanja su to dokazala. Cak su i antivakseri to dokazali, ali oni ozbiljni koji su najvise sumnjali.

To ti je isto kao i sto izlazi sunce bas u isto vreme kada petao kukurice. Sto ne znaci da moze sad neki idiot da razglasi da je petao kriv sto izlazi sunce i da ako on ne zakukurice sunce ne bi izaslo.

Tako i ovi sarlatani - tvrde da autizma ne bi bilo da nije vakcina "zakukurikala", a zapravo ih i praksa demantuje - ima mnogo dece sa autizmom a nisu primili vakcine - kako to onda majku mu? A ima i premnogo ljudi 99,9% ljudi koji su primili vakcinu i nije im apsolutno nista, a kamoli autizam.

Ali sarlatani od toga naprave glupost kao da 99% ljudi tj dece razvije autizam ako primi vakcinu, a da niko nikad nije imao autizam ako je nevakcinisan. Sto je nebuloza.

Negirate ljudi stvarnost, istinu i realnost, kao i sva naucna istrazivanja.

hoce da kaze da vakcine nemaju veze sa autizmom i da su roditelji ludi i glupi srbi, francuzi, nemci, englezi, amerikanci sto to misle....cudo jedno kao da su se dogovarali ...e da i da decu treba oduzimati roditeljima ali samo nevakcinisanu ova bolesna im ne trebaju

radjene su studije na zivotinjama i naucnici kazu da su vakcinisani majmuni mmr-om ispoljavali znake autizma dok su u kontrolnoj grupi svi bili zdravi....ovo kao ww2 - ceo svet pricao da hitler spaljuje jevreje u logorima ali dok nisu usli u ausvic to su bile teorije zavere

Hoces da kazes da je vakcina okidac?

Naravno da je vakcinacija u određenm broju slučajeva okidač za autizam.
Iskreno lično mislim da su vakcine bile mnogo sigurnije dok ih je pravio Torlak nego farmaceutska mafija u EU koja i na ovaj način regzliše populaciju u određenom broju zemalja gde im služimo kao zamorčići. Uostalom nađi lekara koji će pod materijalnom i krivičnom odgovornošću potpisati da su vakcinacine bezbedne i da će odgovarati ako se tvom detetu nešto desi nakon vakcinacije.

Generacije su odrasle bez tih sedista.
I da ne mislim da je strasno da dete isprlja ruke, da se popne na drvo, da se potice, raybije kolena, ide bos... Ne mislim da cemo tolikom prezasticenoscu u svakom pogledu da ih zaista sacvamo.

Mesas babe i zabe. Sedista za decu, pojas, i sve ostalo sto propisano kao plod visedecenijskog iskustva i istrazivanja, je obavezno, i samo idiot moze da kaze da su sedista za decu i pojasevi glupost i nepotrebna stvar.

Sto se tice druge recenice, to nema apsolutno nikakve veze sa prvom. Ljudi misle da je zapad ono sto vide na americkim filmovima i da na tom zapadu (i da je sa zapada dosla ta moda u Srbiju) decu cuvaju pod staklenim zvonom. Pa, slucajno, zivim na zapadu, i mogu ti reci da su ovde deca mnogo vise u pesku i blatu nego deca u Srbiji, roditelji ne padaju tako lako na pomodarstvo, nastavnici su i pravi autoriteti, itd, itd, kao sto je bilo u SFRJ pre 30 i vise godina.

Mesas babe i zabe. Sedista za decu, pojas, i sve ostalo sto propisano kao plod visedecenijskog iskustva i istrazivanja, je obavezno, i samo idiot moze da kaze da su sedista za decu i pojasevi glupost i nepotrebna stvar.

Sto se tice druge recenice, to nema apsolutno nikakve veze sa prvom. Ljudi misle da je zapad ono sto vide na americkim filmovima i da na tom zapadu (i da je sa zapada dosla ta moda u Srbiju) decu cuvaju pod staklenim zvonom. Pa, slucajno, zivim na zapadu, i mogu ti reci da su ovde deca mnogo vise u pesku i blatu nego deca u Srbiji, roditelji ne padaju tako lako na pomodarstvo, nastavnici su i pravi autoriteti, itd, itd, kao sto je bilo u SFRJ pre 30 i vise godina.

Znam da su sedista zakonska obaveza koju je neko nametnuo. Pitanje je samo da li ona toliko čuvaju živote ili je bitnis uradio svoje i podmazao gde treba da bi još više zaradili.

Nisam ni rekao da su na zapadu deca pod staklenim zvonom. To je nova moda u Srbiji. Studirao sam na zapadu, putujem po Evropi i Severnoj Americi... Deca moraju da budu deca.

ajde pitaj ove sto lece decu od raka sms-om koliko kosta
Ti za poređenje uzimaš najteže slučajeve koji su malobrojni?

Koliko takvih godišnje ima ukupno u celoj Srbiji? Jednocifren broj?

To je poređenje isto kao kada bi neko dete koje ima sve slabe ocene i samo jednu odličnu proglasila odličnim učenikom jer, eto, ima jednu peticu.

Većina bolesnika koji su ležali sa mnom bili su slični. Znači, dijagnoza, zračenje a po potrebi i hemioterapija, oko mesec dana, otpust. Mnogi su samo dolazili na zračenje nisu ni ležali na Institutu. Ako se računa sve najskuplje, do 3000 €.

Malobrojni izuzeci nisu merilo.

Znam da su sedista zakonska obaveza koju je neko nametnuo. Pitanje je samo da li ona toliko čuvaju živote ili je bitnis uradio svoje i podmazao gde treba da bi još više zaradili.

Cuvaju zivote. Strucnjaci koji se bave tom problematikom su jednoglasni, tako da je totalno suvisno da mi o tome raspravljamo, jer nismo strucnjaci, znamo par primera iz licnog iskustva, i to je to.
Evo, pre neki dan udes kod Feketica, gde su poginuli komandant kasarne u B. Topoli, i blagajnik - 99% bi komandant preziveo da je vezao pojas. Sleper se zakucao u njih od pozadi, blagajnik je bio na zadnjem sedistu i poginuo, vozac je tesko povredjen, ali njegovo sediste je smrskano jer je ta strana pretrpela glavni udar, a suvozacko sediste (gde je bio komandant) je netaknuto, tako da su mu ogromne sanse bile da prezivi samo da je bio vezan. Ovako, zveknuo je glavom u instrument tablu i smrskala mu se glava. Cak, sudija koji je radio uvidjaj (licno ga znam, zato i znam ovoliko detalja, i prilicno je iskusan covek), kaze da bi verovatno prosao samo sa par slomljenih rebara, da je bio vezan.

Sve u svemu, poenta je da mi previse pametujemo o stvarima o kojima nemamo blage veze, i dajemo sebi za pravo da smatramo sebe pametnijim od ljudi koji ceo zivot posvete izucavanju neke problematike. A to bas i nije pristojno ponasanje.

Naravno da je vakcinacija u određenm broju slučajeva okidač za autizam.
Iskreno lično mislim da su vakcine bile mnogo sigurnije dok ih je pravio Torlak nego farmaceutska mafija u EU koja i na ovaj način regzliše populaciju u određenom broju zemalja gde im služimo kao zamorčići. Uostalom nađi lekara koji će pod materijalnom i krivičnom odgovornošću potpisati da su vakcinacine bezbedne i da će odgovarati ako se tvom detetu nešto desi nakon vakcinacije.
Pošto vidim da si stručnjak za vakcine i teorije zavere da li znaš onda kako se to od vakcine postaje autističan? Koja je uopšte aktuelna definicija autizma, kakvim metodama se autizam otkriva danas, a kakvim se otkrivao pre jedno 50 godina, pa da vidimo da li to ima neki uticaj na porast zabeleženih slučajeva.

- - - - - - - - - -

Sve u svemu, poenta je da mi previse pametujemo o stvarima o kojima nemamo blage veze, i dajemo sebi za pravo da smatramo sebe pametnijim od ljudi koji ceo zivot posvete izucavanju neke problematike. A to bas i nije pristojno ponasanje.

Pa nama ne trebaju više ni medicinski fakulteti, ni instituti, ni laboratorije, ni fabrike lekova.....pojavom interneta i nadrilekara na YouTube koji će da nam objasne neke stvari, mi smo odjednom dovoljno pametni da nam sve to ne treba.

U navedenom blogu stoji:

"Као што је комунистички диктатор Тито паре зарађене од насилне вакцинације становништва ..."

O kakvim se zarađenim parama može govoriti kada je vakcinacija bila besplatna???

Вештачки изазвана епидемија је прошла, али је обавезна вакцинација (самим тим и нови милиони продатих доза вакцина) остала. Вредан помена је и податак да ниједна не само суседна, већ ни транзитна земља кроз коју је наводни нулти пацијент Ибрахим Хоти прошао на свом ходочашћу није прогласила епидемију црних богиња. Уместо горке истине да је нулти пацијент био вакцинисан и уредно заштићен против вируса великих богиња, становништво СФРЈ је добило трећеразредни филм „Variola Vera“. Кључни лик у филму је био (гле чуда) немачки глумац Peter Carsten.
Као главни продуцент не филма, већ епидемије црних богиња помиње се немачки канцелар Willy Brandt. Већ наредне године по избијању епидемије (и продаје 36.000.000. доза вакцина) Willy Brandt је показао своју галантност поклонивши комунистичком диктатору Јосипу Брозу 700 милиона немачких марака – наводно на име одштете за немачке злочине у Србији за време Другог Светског рата. Брионски споразум (тзв брионска формула) која је потписана 1973-е а ратификован у скупштини СФРЈ 26 децембра 1974-е се још увек чува под велом државне тајне. Споразум Тито-Брант је влиже одређен у едмемоару који је све српске ратне заробљенике нацистичких концентрационих логора лишио права на обештећење, а Србија је остала без ратне одштете од 35,8 милијарди долара (укупно 46,9 милијарди долара по курсу из 1938-е године).

• Тако зарађеним новцем Тито је финансирао градњу нуклеарне електране Кршко.

становништво СФРЈ је добило трећеразредни филм „Variola Vera“
Znam da ne veruješ ali ta Variola iz filma je bila stvarna. Znaš kako su je zaustavili? Vakcinisanjem i izolovanjem bolesnih.
Ali ne vredi tvoj mozak je nakljukan glupim i pogrešnim informacijama sa opskurnih sajtova gde kvalifikovane drvoseče i youtube šarlatani pišu o medicini.

Back