Od danas snižene cene; Mali u kupovini: Račun prošle nedelje iznosio 4.992 dinara a sada je 4.247 dinara

on zivi na moninim jajima, ako uleti narezak to je festa, ne jedu ljudi meso, jer nemaju para, zalosno

a meso? ratne rezerve iz argentine?

zalosno, usteda 10 din?
jel ima snizenje i za macje konzerve? sta ko ima macke koje to jedu svaki dan, a mi ne mozemo bas te komadice svaki dan?
Srbi nemaju zube pa ne jedu meso, zato je tako poskupelo ☢️

Srbi nemaju zube pa ne jedu meso, zato je tako poskupelo ☢️
ukrali 115 miliona evra, sigurno ne dinara, ljudi izginuli ispod nadstresnice,i @Tihi nam nudi grisine sada, ko nema zube neka ih sisa, a moze da umace u onu vodu sto su odneli kucama sa sns mitinga, i tako ih jede, kada omeksaju, ne trebaju zubi

Ministar Mali kupio je sve iste namirnice koje je kupio i prošle nedelje dok sniženja još nisu krenula, a kako bi uporedio cene pre i posle sniženja. Mali je tada kupovinu obavio u marketu ''Maxi'' gde je odabrao 25 proizvoda iz 23 kategorije koje građani najčešće kupuju, a račun pre sniženja je iznosio 4.991,92 dinara.

Od danas snižene cene; Mali u kupovini: Račun prošle nedelje iznosio 4.991,92 dinara, evo koliko je sada

TANJUG/ANA PAUNKOVIĆ/bs
"Dobro jutro svima, kao i pre par dana što sam uradio, došao sam ovde u Maksi i kupio sam 25 proizvoda. Račun od prošle nedelje bio je 4.992 dinara. Danas sam kupio iste proizvode i račun je danas 4.247. Ono je veoma važna vest i razlika je 744,8 dinara.

To je 14,9 odsto manje. Kao što je i predsednik Vučić obećao cene su niže od 10 do 20 odsto. Ono što je važno ova se uredba primenjuje na 23 kategorija skoro 20.000 proizvoda je na sniženju, sve ono što građani najčešće kupuju. Ovo je mnogo važna stvar za novčanike i budžet građana Srbije. Jedna ekonomska mera koju smo sproveli zbog boljeg života građana. Paralelno sa ovim idu, kao što je predsednik najavio idemo od 1. decembra sa povećanjem penzija od čak 12 odsto, a od 1. oktobra raste minimalna zarada. Rastu plate, penzije, minimalne zarade, a kroz ovakve akcije dodatno pojačavamo i podižemo životni standard građana", rekao je Mali.

https://www.b92.net/biz/srbija/vest...iznosio-499192-dinara-evo-koliko-je-sada/vest

Dobre mere vlade Srbije. S tim sto bi ja marzu prodavaca ogranicio na 15%.

Na racunu od 5000 dinara usteda je oko 750 dinara to je izuzetno.

Mogu ja da sam protiv ove vlasti koliko hoces, ovo su dobre mere i to treba priznati.
Ti nisi protiv ovog rezima nego ih podrzavas u svemu.

svaki dan da ustedim 500 din to je 15.000 din mesecno x 12 = 180.000

Znaci celu porodicu mogu da vodim skoro jos pa 2 put na more za te pare
Gluposti, ove bezvezne mere ako se tako mogu i nazvati ce trajati samo dok ne prodju izbori koje zvalonja planira....vidimo da je meso i dalje preskupo i mnoge druge stvari, samo je.... i lazu narod po ko zna koji put.

Jebaće njih narod. Možda ne sve, ali neki će biti dobro jebani. Ne znam da li je ikad u svetu zabeleženo ovakvo ismevanje naroda i bahaćenje nad istim.

Grupisali se pa misle da mogu da maltretiraju doveka drugu polovinu.
Oni su velika manjina a narod nikako to da shvati i da ih pregazimo jednom zauvek.

E, i vi svakakav šit kupujete... Ribu hvatam u Drini, svinje imam, pivrće u našti, voće u voćnjaku. Za zimu se sve prerađuje i ostavlja na police, ajvar, pibđur i ostali se pravi. Pilići, ćurke, patke...Morske plodove švercujem iz Crne Gore, maslinovo ulje osto, med iz Hercegovine iato švercujem. Batalite te kupivine avega i svačega!
Kafa, so, nešto šećera i to je to. Živeti na selu i kupovati kajmak ili čvarke je glupost.

E, i vi svakakav šit kupujete... Ribu hvatam u Drini, svinje imam, pivrće u našti, voće u voćnjaku. Za zimu se sve prerađuje i ostavlja na police, ajvar, pibđur i ostali se pravi. Pilići, ćurke, patke...Morske plodove švercujem iz Crne Gore, maslinovo ulje osto, med iz Hercegovine iato švercujem. Batalite te kupivine avega i svačega!
Kafa, so, nešto šećera i to je to. Živeti na selu i kupovati kajmak ili čvarke je glupost.

BRAVO DOMACINE :klap:

Moja tazbina proizvodi povrce, paradajz, krastavac, grasak, pasulj, gaje kokoske pa imamo domaca jaja , papriku domacu

Ja sa druge strane proizvodim voce sljive, dunje, i grozdje i od toga pravim vino i rakiju.

Medjusobno se dopunjujemo tako da imamo svasta domace da pojedemo.

Moja tazbina proizvodi povrce, paradajz, krastavac, grasak, pasulj, gaje kokoske pa imamo domaca jaja , papriku domacu

Ja sa druge strane proizvodim voce sljive, dunje, i grozdje i od toga pravim vino i rakiju.

Jesu pojeftinila ta jaja ili i dalje se furaju po 35 din, na krilima one pljacke pre par godina kad je sve duplo poskupelo a penzije ostale 100€

Mi imamo malu firmu i mogli bismo sebi priuštiti da kupimo sve, ali živeti na selu na skoro dva hektara zemlje i kupovati ko zna kakve proizvode je suludo. Jabuka, krušaka ima i za svinje, smokve rodile ko nikad. Bundeve pi 20 kila skoro.

Mi imamo malu firmu i mogli bismo sebi priuštiti da kupimo sve, ali živeti na selu na skoro dva hektara zemlje i kupovati ko zna kakve proizvode je suludo. Jabuka, krušaka ima i za svinje, smokve rodile ko nikad. Bundeve pi 20 kila skoro.

najlakse je skrstit ruke i pricati kako je hrana skupa

a tolike livade i njive prde prazne i raste trnje i korov po njima

najlakse je skrstit ruke i pricati kako je hrana skupa

a tolike livade i njive prde prazne i raste trnje i korov po njima
Piljoprivredno zemljište sve više dobija na ceni. Nema više dobre zemlje jeftino. Sad je i lošija zemlja u brdovitim krajevima na lepoj ceni pogorovo blizu reka, rečica, potoka. Dižu ljudi zasade voća. Znam da ima i onih koji bi radije u grad, ali posle korone ima i obrnutih slučajeva.

ekonomija je viseslojna, lazna ili prava...a ovde imamo, predsednika Sebije, koji nikada nista u svom zivotu nije zaradio na realnom trzistu...deda mu bio svercer...otac i majka, budzetlije...brat, mu kao zaposlen u zavodu za izeadu novcanica, a i on budzerlija...kakve veze, taj moze imati sa bolp lalvim poslovnim ili radnim iskustvom

Back