Od danas snižene cene; Mali u kupovini: Račun prošle nedelje iznosio 4.992 dinara a sada je 4.247 dinara

svaki dan da ustedim 500 din to je 15.000 din mesecno x 12 = 180.000

Znaci celu porodicu mogu da vodim skoro jos pa 2 put na more za te pare

Ne bih da ti rušim sneška ali znači li to da ti dnevno daješ u prodavnici po 5.000 dinara, odnosno 150.000 dinara mesečno samo u Lidlu

I posle neko kaže da se botovanje ne isplati, a gde ti je benzin, struja, odeća, obuća, ostala davanja, ima se može se, plaća se botovanje

Ne bih da ti rušim sneška ali znači li to da ti dnevno daješ u prodavnici po 5.000 dinara, odnosno 150.000 dinara mesečno samo u Lidlu

I posle neko kaže da se botovanje ne isplati, a gde ti je benzin, struja, odeća, obuća, ostala davanja, ima se može se, plaća se botovanje

po statistici prethodnog meseca sam potrosio 34.000

Ne idem svaki dan u Lidl bajo al kad odem kupim za 5000 nekad i vise

Ti botujes za Sorosa i srpske neprijatelje i okupatore pa nikom nista

po statistici prethodnog meseca sam potrosio 34.000

Ne idem svaki dan u Lidl bajo al kad odem kupim za 5000 nekad i vise

Ti botujes za Sorosa i srpske neprijatelje i okupatore pa nikom nista

Pa kako onda mućeniče planiraš da uštediš 15.000 dinara mesečno u prodavnici ako trošiš 34.000 mesečno

Ti si rekao da ćeš da uštediš 500 dinara svakoga dana a sada kažeš da ne ideš svaki dan

Nemoj barem sebe da lažeš ako već nas lažeš

Mali u kupovini​

kako placa, sa offshore racuna "prijateljevog"? mali, mali, zaglavices, sad se jos qrcis
Ovo je takvo zajebavanje naroda, sad će i penzosi koji glasaju za sns da se razbesne i neće više da glasaju za njih.
Bravo za predsednika, sve radi vrhunski!
mali ukrao milijarde iz budzeta. kase, jer je min. finansija, pa sad podhebava narod, sta je aljek kriv>ko je isao u kupovinu i glumatao, taj treba da plati, ili neka plati prijatelj malom sa racuna sa egzoticnih ostrva, mozda je smanjena marza i za skolovanje njegove dece?

ej 24 stana u bugarskoj nekada, a nas podyebava sa salamom i bakracima?! sa grisinima!

mali, mali, nisi ti malo krao, naprotiv: VELIKO SI KRAO

Poslednja izmena:
Tihi, ne laži, ništa nije pojeftinilo, možda nešto za pet ili deset dinara, a mnogo toga je zapravo i skuplje.
Ovo je takvo zajebavanje naroda, sad će i penzosi koji glasaju za sns da se razbesne i neće više da glasaju za njih.
Bravo za predsednika, sve radi vrhunski!

ti lazes Piculin bote

Mnogo artikala.je pojeftinilo

ti lazes Piculin bote

Mnogo artikala.je pojeftinilo
ustedeo si 500din, kako kazes, da odes 6x mesecno to je 3000 dindzi, a sinisa mali ojadio budzet samo za skolovanje dece preko 200.000 evrica, pa ti vidi, samo kaze prijatelj platio, zato nije morao da stedi kao ti

sta ces sa ustedjenim parama za mesec dana, sa tih 3000 dinara?

ustedeo si 500din, da odes 6x mesecno to je 3000 dindzi, a sinisa mali ojadio budzet samo za skolovanje dece preko 200.000 evrica, pa ti vidi, samo kaze prijatelj platio, zato nije morao da stedi kao ti

sta ces sa ustedjenim parama za mesec dana, sa tih 3000 dinara?

da Mali je lopov

Al bili su i pre njega Djelic i kompanija i bice posle njega

Niko se u Srbiji ne bavi politikom iz drugog motiva osim da dodje u poziciju da lapa i namesta sebi poslove.

Ne budi naivan da ne kazem sta drugo

Niko se u Srbiji ne bavi politikom iz drugog motiva osim da dodje u poziciju da lapa i namesta sebi poslove.
i sta cemo onda, da botujemo za njih jer su bili, a i bice takvih uvek
Al bili su i pre njega Djelic i kompanija i bice posle njega
tako isto prica ovaj stojkov, ko vlada, tj. ko podmicuje on je za njega, yvek ce to biti neko

i onda te vredjaju da si za 50 evra zive vage, trazi da se obrise tema Gradjani ne mogu da veruju svojim ocima koliko je sve postalo jeftino, a najjeftiniji ljudi....celi čovek "žive vage" za samo 50 €

Ministar Mali kupio je sve iste namirnice koje je kupio i prošle nedelje dok sniženja još nisu krenula, a kako bi uporedio cene pre i posle sniženja. Mali je tada kupovinu obavio u marketu ''Maxi'' gde je odabrao 25 proizvoda iz 23 kategorije koje građani najčešće kupuju, a račun pre sniženja je iznosio 4.991,92 dinara.

Od danas snižene cene; Mali u kupovini: Račun prošle nedelje iznosio 4.991,92 dinara, evo koliko je sada

TANJUG/ANA PAUNKOVIĆ/bs
"Dobro jutro svima, kao i pre par dana što sam uradio, došao sam ovde u Maksi i kupio sam 25 proizvoda. Račun od prošle nedelje bio je 4.992 dinara. Danas sam kupio iste proizvode i račun je danas 4.247. Ono je veoma važna vest i razlika je 744,8 dinara.

To je 14,9 odsto manje. Kao što je i predsednik Vučić obećao cene su niže od 10 do 20 odsto. Ono što je važno ova se uredba primenjuje na 23 kategorija skoro 20.000 proizvoda je na sniženju, sve ono što građani najčešće kupuju. Ovo je mnogo važna stvar za novčanike i budžet građana Srbije. Jedna ekonomska mera koju smo sproveli zbog boljeg života građana. Paralelno sa ovim idu, kao što je predsednik najavio idemo od 1. decembra sa povećanjem penzija od čak 12 odsto, a od 1. oktobra raste minimalna zarada. Rastu plate, penzije, minimalne zarade, a kroz ovakve akcije dodatno pojačavamo i podižemo životni standard građana", rekao je Mali.

https://www.b92.net/biz/srbija/vest...iznosio-499192-dinara-evo-koliko-je-sada/vest

Dobre mere vlade Srbije. S tim sto bi ja marzu prodavaca ogranicio na 15%.

Na racunu od 5000 dinara usteda je oko 750 dinara to je izuzetno.

Mogu ja da sam protiv ove vlasti koliko hoces, ovo su dobre mere i to treba priznati.
Mora diler nekad crtu da da na crtu; a narkoman k’o narkoman, neka je samo 🥪

Ja Piculina korisna budala nikad necu biti bajo

Rusija je rekla za koga rade Piculici
ako je idol aljek bog, onda je picula djavo, to je postavka, ali da vidimo:

10 meseci protesta, a za piculu ako smo culi pre 1 mesec, ciji je posao bio da izvesti o nasem pristupanju eu, ako aljek rece da idemo u eu, za inat vec, jel tako?

i sada se ispostavlja da je taj picula svo vreme rusio nasu drzavu, mozda i napravio diverziju na nadstresnici, sto ana rece? ovaj vas kolektivni psiholoski profil prevazilazi najludje teorija zavera, a ja vas vidim samo kao sektaske fanatike, kojima se pere pamet bez prestanka

kako sad taj picula u ulozi djavola, a do skora smo imali onu klinku, i gruhonjica? ko ce sutra da vam bude djavo, da bi aljek bio bozanstvo? vidim da si jako mudo u sekti, imas i svoje atentatore sada koji ti prete, mozda si i ti neko bozanstvo u sns sekti sad? i dalje se psihoanalizirate, dijagnoza je kompleksna

Poslednja izmena:

Back