ocemo da se ubijemo

ok, ocemo, zasto???
ko nas tera i ko se raduje tome
zasto se jos nismo ukokali
?
nema ono, nemojte nemojte, znamo svi da treba i da je to resenje
de ste?
necu stvarno ali dodje ponekad : ))

Demoni :kafa:

Oni uzivaju da gledaju kako se neko muci i pati . + oni muce takve osobe koje su slabe psihicki i teraju na samoubistvo koje je greh :manikir:

Naci samo kada dobijes takav napad ...zamisli kako ti se smeju demoni iza ledja i nemoj to iz inata da ucinis :zag:

Demoni :kafa:

Oni uzivaju da gledaju kako se neko muci i pati . + oni muce takve osobe koje su slabe psihicki i teraju na samoubistvo koje je greh :manikir:

Naci samo kada dobijes takav napad ...zamisli kako ti se smeju demoni iza ledja i nemoj to iz inata da ucinis :zag:

Jeste.

Samo, treba da znaju svi, da se slabiji demoni obraćaju kolegama supermoderatorima i administratorima za pomoć kad naiđu na probleme u radu sa tvrdoglavijim korisnicima , tako da treba i to imati u vidu kad se smeješ, a sve ti gore.

Sve zato da bi se još žešće zainatio, što je isto greh, al manji.

Ja sam rešio da izvršim samoubijstvo čekanjem.

I eto čekam i zamišljam radost i likovanje mojih demona iza mojih leđa.

Prošli put kad sam pokušo samoubijstvo krofnama , najstrašnije sam se ispovraćo.

Zato sam izabro ovu čistiju i mnogo sigurniju metodu.

Ja znam kako je to potonuti tako daleko da ne vidis nikakv drugi izlaz osim samoubistva, onaj ko to nije doziveo taj ne moze da razume one ljude koje zele da same sebi oduzmu zivot.

Ironija je u tome sto ljudi nemaju hrabrosti da zive a imaju hrabrosti da dignu ruku na sebe.

Dalje Samoubice ne postoje jer su one vec sebi oduzele zivot a ovi sto se povremeno "seckaju" ziletom ili popiju saku tableta pa onda zovu hitnu pomoc, oni u stvari na taj nacin zele da privuku paznju na sebe okoline koliko im je tesko.

Pogotovo ovi sto skacu sa mosta, u masi slucajeve po padu u vodu zrtva pocinje da zapomaze za pomoc, o tome svedoce i spasioci i svedoci koji su se tu nasli.

I ova postavljacica teme zeli samo paznju.

Zamislite coveka koji toliko pao na "dno" i zeli da sebi oduzme zivot, da li bi on otisao na neki forum i o tome razglabao danima. Ili bi otisao u wc i sebi opalio metak u glavu.

Ove "samoubice" na forumu me vise podsecaju na jednu devojku koja je otisla da se ubije skocivsi u Dunav, posto je tada bio novembar ona se predomislila i vratila kuci zato sto je voda u Dunavu hladna.:lol:

AleksandarNS@ uglavnom se slažem sa sa tim o čemu si pisao, tj donekle-o izazivanj pažnje...Međutim, UOPŠTE nije zanemarljivo kada osoba priča o samoubistvu i to ne treba shvatati olako, to je nesvestan gest osobe koja ustvari ne traži direktno pomoć. Uz to naravno uzimamo u razmatranje i druge pokazatelje ( promene u ponašanju, navikama, ishrani...) A-ne ono kukanjae i ucenjivanje šatro: ,,sad ću da se ubijem" što ljudi olako trabunjaju...Nego celokupnu sliku posmatrati, alarmantno je.
I

AleksandarNS@ uglavnom se slažem sa sa tim o čemu si pisao, tj donekle-o izazivanj pažnje...Međutim, UOPŠTE nije zanemarljivo kada osoba priča o samoubistvu i to ne treba shvatati olako, to je nesvestan gest osobe koja ustvari ne traži direktno pomoć. Uz to naravno uzimamo u razmatranje i druge pokazatelje ( promene u ponašanju, navikama, ishrani...) A-ne ono kukanjae i ucenjivanje šatro: ,,sad ću da se ubijem" što ljudi olako trabunjaju...Nego celokupnu sliku posmatrati, alarmantno je.
I

I to je tacno sto si napisala, eto vidis ja sam zaboravio da se i tim pozabavim.

Ja sam napravio ovde gresku jer sam pre svega napao ove "samoubice" sa foruma koji se "ubijaju" svaki dan. A zaboravio sam da dodam i one ljude koje su stvarno u gomnima.

Potencijalne samoubice mozemo prepoznati na njihovog ponasanja kao i sto si sama navela:
Depresija, gubitak apetita ili kompulzivno prezderavanje, osoba potencira teme kao sto je smrt, povucenost i izolovanost, dan provodi lezanjem u krevetu, bezvoljnost za bilo sta, plac, poklanja svoje omiljene stvari potpuno ravnodusno, tuga, izbegava bilo kakvu konverzaciju itd......

I sad da li mozemo da osobu sa ovim simptomima zamisliti kako po forumima razglaba o svom samoubistu.
Evo malo shale neki mogu da se i pronadju na ovom snimku.:D

Snimak je sjajan treba ga pogledati do kraja, prvo se ona "ubija" pa onda zeli i on.:hahaha:

Poslednja izmena:
Sve je to fino i ja necu da se samoubijem...mozda poslije...nego, ne vidim sta je lose u tome...mislim da nema razloga u nekim stanjima bas losim, koji bi nekoga sprijecili da se ubije...

ja na smrt nemam taj opsteprihvacen pogled i neki strah...i nemoj sada da mi neko pominje neku sebicnost prema bliznjima, to ne sporim...

meni je dobro i ne zelim to trenutno, niti cu kada vjerovatno, samo neke ljude razumijem...al neke...ne one koji ne znaju na koliko su mjesta suplji pa pate za nekim glupostima, a i bezveze mi je kada se ljudi ubijaju zbog gubistva voljenih

A ja recimo ne razumem da neki ljudi nikad ali bas nikad nisu pomislili " ma sad cu da se ubijem"....mozda ne bas skroz ozbiljno, ali da im je ta opcija pala na pamet? Zar to nije opcija koja se prosto sama nametne ponekad....dodjes u takvo stanje, vezane ti ruke, ne znas kud udaras ni kako ces ni sta ces, boli te breeee, boli ne opisivo i samo pozelis da te nema, da ne osecas vise, da ne mislis, da je kraj. Srecni su onda ti ljudi koji nisu tako nesto iskusili....

Back