- Poruka
- 2.485
"Bio je ljubazan pred drugima, ali kod kuće me je manipulisao, omalovažavao i lagao dok nisam počela da sumnjam u sopstveni razum. Nisam shvatala da se raspadam dok nisam izgubila osećaj ko sam."
"Kada je iznenada preminula, nisam znao kako da nastavim. Danima nisam ustajao iz kreveta, imao sam osećaj da sam prazan iznutra, pokušavao sam da budem jak za druge, ali sam se noću raspadao u tišini"
Iskusili smo da život nije bajan i sjajan, zaista dosta toga može iznenada da se poremeti ili izgubi, previše toga možemo da trpimo dok nam se ne nagomila i počne da nas guši ...
Šta za vas znači "raspadati se" i kako biste opisali to stanje iz ličnog iskustva?
Da li je "raspadanje" negativna i/ili nužna pojava?
Koliko je teško reći/priznati drugima, čak i bližnjima da se "raspadamo"?
Kada bi vam neko blizak rekao "raspadam se ..." kako biste reagovali?
"Kada je iznenada preminula, nisam znao kako da nastavim. Danima nisam ustajao iz kreveta, imao sam osećaj da sam prazan iznutra, pokušavao sam da budem jak za druge, ali sam se noću raspadao u tišini"
Iskusili smo da život nije bajan i sjajan, zaista dosta toga može iznenada da se poremeti ili izgubi, previše toga možemo da trpimo dok nam se ne nagomila i počne da nas guši ...
Šta za vas znači "raspadati se" i kako biste opisali to stanje iz ličnog iskustva?
Da li je "raspadanje" negativna i/ili nužna pojava?
Koliko je teško reći/priznati drugima, čak i bližnjima da se "raspadamo"?
Kada bi vam neko blizak rekao "raspadam se ..." kako biste reagovali?