- Poruka
- 1.122
Pa recimo oni koji ne veruju u nasilje.
Drago mi što je tako.
Žnači i ja sam civilizovan ali nemislim kao oni.Znači nisu svi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa recimo oni koji ne veruju u nasilje.
Examples of dictatorships and political movements involving certain elements of clerical fascism include the Croatian Ustaše movement, as well as those of António Salazar in Portugal, Maurice Duplessis of Quebec,[6] Engelbert Dollfuss in Austria, Jozef Tiso in Slovakia, Getúlio Vargas in Brazil[citation needed], the Iron Guard movement in Romania (which was led by the devoutly Orthodox Corneliu Zelea Codreanu), the Rexists in Belgium, and the government of Vichy France.
Drago mi što je tako.
Žnači i ja sam civilizovan ali nemislim kao oni.Znači nisu svi.
Examples of dictatorships and political movements involving certain elements of clerical fascism include the Croatian Ustaše movement, as well as those of António Salazar in Portugal, Maurice Duplessis of Quebec,[6] Engelbert Dollfuss in Austria, Jozef Tiso in Slovakia, Getúlio Vargas in Brazil[citation needed], the Iron Guard movement in Romania (which was led by the devoutly Orthodox Corneliu Zelea Codreanu), the Rexists in Belgium, and the government of Vichy France.
A Čeda?
"Napad je najbolja odbrana". To je izgleda pobednicka filozofija. Prvo, ultra nacionalista blizu fasiste. Kako neko ko u coveku pre svega vidi coveka, a ne naciju, boju koze, pol i sl. moze da bude fasista?! Neko takav ne moze da povredi drugog coveka. Zato nema potrebe da pricamo o naucnoj fantastici ovde. Za to verovatno postoji drugi pod-forum.
Ja sam rekao samo jednu stavku. Ne znam celu definiciju i ne bi ovde da je sada izmisljam. Zna se na sta sam mislio. Kada se kaze civilizovan svet/drzave misli se na drzave zapada recimo.
Ово ми је добро:
Усташе су покрет са ЕЛЕМЕНТИМА ФАШИЗМА.
А ја јадан мислио да су имали чисту наци идеологију с асве концентрационим логорима!
Mislim da je Togo civilizovaniji.
Imas pravo na svoje misljenje.
Slažem se.I ti na svoje.
Ali ga ne nameći na silu.
Samo mi reci da li si ti ovde da branis "Obraz"? Da li su oni po tebi klero-fasisticka organizacija?
Nosilac klerofašizma je Vatikan.
A čini mi se Obraz nema ništa zajedničko sa njima.
odlicno, konacno znamo na kojoj si poziciji. "Za sve je Vatikan kriv". U tim civilizovanim drzavama Obraz ne bi postojao ili bi bio totalno underground.
Moze Jasari da se odbrani tako sto ce nekome pasti na glavu onolka postercina, velika je to opasnost i pozrtvovanje potrebno da se obracuna sa tolkom slikom :-D, zasluzili ste i orden i pozadinski blagoslov od Pahomija za toliko cojstvo i junastvo. 
I jel ste se junacki izborili sa nacrtanim mrtvim teroristom da vam dodelimo neke orgene za hrabrost ipak je to junacki cin ?Moze Jasari da se odbrani tako sto ce nekome pasti na glavu onolka postercina, velika je to opasnost i pozrtvovanje potrebno da se obracuna sa tolkom slikom :-D, zasluzili ste i orden i pozadinski blagoslov od Pahomija za toliko cojstvo i junastvo.
![]()

I jel ste se junacki izborili sa nacrtanim mrtvim teroristom da vam dodelimo neke orgene za hrabrost ipak je to junacki cin ?Moze Jasari da se odbrani tako sto ce nekome pasti na glavu onolka postercina, velika je to opasnost i pozrtvovanje potrebno da se obracuna sa tolkom slikom :-D, zasluzili ste i orden i pozadinski blagoslov od Pahomija za toliko cojstvo i junastvo.
![]()
A sta cete kolega Dmauka neki veruju u djavola ,neki u pernatu zmiju ,neki u koale i kengure, svakakvog cveca u bozijoj basti
samo dok ne pocne karanfil da ubedjuje ruzu da postane karanfil....ili da preti da ce da je izbaci iz baste ako ne postane karanfil...mislite o tome 8-)i treba da budesamo dok ne pocne karanfil da ubedjuje ruzu da postane karanfil....ili da preti da ce da je izbaci iz baste ako ne postane karanfil...mislite o tome 8-)
Знаш неби било лоше када би сте кренули у "антифашистичку борбу".
Било би лепо да имате.... "размимоилажење мишљења" са 64 жупаније и Националним Стројем...
Мислим, лепо би изгледало на вестима... а и запушило би многа уста...
Када би знали да се Ханс Гудеријан обучавао на Совјетским тенковима током тридесетих година....
мада слатко ми је када кажу "Немачка је почела рат 1939", а напали заједно са Русима Пољску
Мада, наравно, подржавам русе и русофил сам![]()
Па и имамо, ево ја нпр...ја сам заступник Православног јединства, без обзира на нацију,расу и сл... али исто тако тражим да заштитимо своју земљу од неверника....не желим у Србији, невернике...имам пријатеље Јевреје, Русе, Талијане...Мађаре..али сви су Православни и лојални Србији...спремнији су да гину за КиМ..од неких Срба са овог форума...

Не. Видиш најгоре је у свему што су комунисти украли Партизане. Наиме 80% Партизана били су Срби Православци и нису били чланови партије, а Комунисти су Партизане прогласили комунистима...
као сада Образ што проглашавају фашистима...
Не заборави да су Партизани и Четници лепо сарађивали, али су Комунисти из идеолошких разлога заратили са четницима...