Образ - уметност тероризма

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa da te citiramo posto vidim da brzo zaboravljas:

Nevernici = ateisti. Ne zelis u Srbiji one koji ne veruju u boga. Valjda da ih pobijes i/ili proteras. Fasizam. Samo treba da priznas sebi sta si i bice ti lakse, bar u tom pogledu posto ce fasizam, kako se demokratija razvija, biti zabranjen i u Srbiji kao i u normalnim zemljama.

Зашто измишљаш и лажеш народ..па немој свој фашизам мени да качиш, моји су се борили против фашиста и страдавли по логорима..како ,можеш да измишљаш и лажеш....свашта мени мађарски фашиста шири шупљу о правим..алоооооо

Зашто измишљаш и лажеш народ..па немој свој фашизам мени да качиш, моји су се борили против фашиста и страдавли по логорима..како ,можеш да измишљаш и лажеш....свашта мени мађарски фашиста шири шупљу о правим..алоооооо

To i jeste najtuznije. U Srbiji kojoj su fasisti naneli toliko zla razvija se fasizam kome se mora stati na put sto pre.

@GodlsADJ

A,prema ovima Vi ste tolerantni?

Hajde me razocarajte...

Tolerantan sam prema gej populaciji, naravno, prema pokretima za prava zena i dece, naravno.Prema nevladinim organizacijama sam tolerantan u odredjenoj meri, buduci sam proveo jedno duze vreme u tom sektoru pa znam sta , gde i kako, i koga treba da postujem, akoga nikako.Ne vidim zasto bi mi, za ime sveta, smetao neko ko je gej orijentacije, ili neko ko se bori za prava zena ili dece.

После белих медведа на Шар планини и цркава у албанском стилу новости из шиптарске пропагандне кухиње:
Kustosi/kinje: Vida Knežević (Beograd), Kristian Lukić (Novi Sad), Ivana Marjanović (Beč/Beograd), Gordana Nikolić (Novi Sad)
Download katalog 1,12 mb. U katalogu piše ovo:

Izožba se realizuje u vreme kada se na Kosovu iščekuje i priprema proglašenje nezavisnosti a u Srbiji pokušava ponoviti atmosfera pred balkanske ratove sapočetka 20. veka Tadašnji romantičarski zanos pokušava se zameniti nategnutim medijskim pritiskom o životnoj važnosti Kosova kao neotuđivog dela Republike Srbije.
Višedecenijska antialbanska propaganda u Srbiji, koja je kulminirala osamdesetih pojavom radikalnog nacionalizma Miloševićeve politike, još predstavlja važno fantazmatsko polje politike u Srbiji. Tokom poslednjih dvadeset godina komunikacija između Prištine, Beograda i Novog Sada bila je selektivna i sporadična, a takav nivo komunikacije je posledica poluzvaničnog programa aparthejda koji je sprovodio zvanični Beograd, svesne samoizolacije i bojkota zvaničnih institucija Republike Srbije od strane albanskog društva na Kosovu tokom prve polovine Odstupanje devedesetih i radikalizacije sukoba na Kosovu u drugoj polovini devedesetih i,praktično, odvajanja Kosova od Srbije posle 1999. godine uspostavljanjem uprave Ujedinjenih Nacija. Iako je Kosovo, sa manjim prekidom tokom Drugog svetskog rata, direktno ili indirektno deo Srbije od 1913.godine, zvanična politika je Albance tretirala kao strano telo i u skladu sa tim su se formirali rasistički i kultur-rasistički stereotipi o Albancima, koji su tokom devedesetih bili opravdanje za pokušaj etničkog čišćenja Kosova. Kada se to ima u vidu, ne iznenađuje mnogo činjenica da društvo u Srbiji danas kao ni proteklih decenija, ne poznaje
albansku kulturu i društvo na Kosovu. Potpuna blokada informacija o Albancima i delimična o Srbima sa Kosova u svakodnevnom medijskom izveštavanju u Srbiji stvara nelagodu u kojoj nije primereno govoriti o ljudima koji tamo žive, što predstavlja svojevrsni informacijski genocid.

@GodlsADJ

Kada govorite o ovome,

Tolerantan sam prema gej populaciji, naravno, prema pokretima za prava zena i dece, naravno.Prema nevladinim organizacijama sam tolerantan u odredjenoj meri, buduci sam proveo jedno duze vreme u tom sektoru pa znam sta , gde i kako, i koga treba da postujem, akoga nikako.Ne vidim zasto bi mi, za ime sveta, smetao neko ko je gej orijentacije, ili neko ko se bori za prava zena ili dece.

onda morate otkriti pravu meru,gde se i da li zavrsavaju granice takvih pokreta!?
Vraticete se ponovo na pitanje slobode.
A,rekla sam vec, da takva potreba borbe za ljudska prava,najtragicnije pokazuje zalosno stanje neslobode,i svu parcijalnost i nedorecenost,kako boraca,tako i borbe.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back