Ha-Nocri
Iskusan
- Poruka
- 6.818
Јок то они твоји из 64 жупаније, они су фашисти..а ови су Срби, или су вама сви Срби фашисти?
Zna se ko su fasisti. Obraz recimo...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Јок то они твоји из 64 жупаније, они су фашисти..а ови су Срби, или су вама сви Срби фашисти?
Zna se ko su fasisti. Obraz recimo...
Одкле вам та фора да за своје жупанијске аутономашке злочине оптужујете невин народ ?
Ах да од нациста..ваших идеолога
Одкле вам та фора да за своје жупанијске аутономашке злочине оптужујете невин народ ?
Ах да од нациста..ваших идеолога

Znas oni strojevi koji su marsirali NS-om. E, i sam znas koliko su programi "Obraza"i njih slicni. Jedina razlika je u tome kako se ko deklarise, ali to je samo rec. Sustina je jasna.
Једино тако изгледа и ми да објаснимо...али ми слабо правимо трибине..обећавам да ће мо звати наследнике традиције: плмхе и хагане...на идуће окршаје са фашистима из Чанкове 64 жупаније...то једино можемоПа и "Двери" су биле проглашене за фашистичку организацију од Б92 брижника...
Све док Израелски амбасадор није постао редован гост на предавањима "Двери"...![]()
А знаш ли колико су Хитлеров и Титов програм били слични?
А Хитлерова партија се звала
"Немачка Национал-Социјалистичка Радничка партија"?
Znas oni strojevi koji su marsirali NS-om. E, i sam znas koliko su programi "Obraza"i njih slicni. Jedina razlika je u tome kako se ko deklarise, ali to je samo rec. Sustina je jasna.
Сконтај како ови фашисти жале за титом...то је традиција још од споразума стаљин - хитлер...и када су партизани нападали Српску краљевску војску..за време немачког напада...41...ах коју традицију гаје...А знаш ли колико су Хитлеров и Титов програм били слични?
А Хитлерова партија се звала
"Немачка Национал-Социјалистичка Радничка партија"?
Сконтај како ови фашисти жале за титом...то је традиција још од споразума стаљин - хитлер...и када су партизани нападали Српску краљевску војску..за време немачког напада...41...ах коју традицију гаје...
Ха хааааа..који си ти фашистички фииик мееен....па ти као фашиста ништа друго нећеш и да мислиш..зна се да из велике љубави када пукне..рађа се велика мржња (хилер-стаљин)...To je klasicno izvrtanje teza. Imate potrebu da pricate o komunizmu zato sto ste fdelom komunisti. Morate da pricate o zlocinu koji ste pocinili. Ja mislim da je komunizam uz nacionalizam najvece zlo Srbije 20-og veka, a evo i 21-og.
Сконтај како ови фашисти жале за титом...то је традиција још од споразума стаљин - хитлер...и када су партизани нападали Српску краљевску војску..за време немачког напада...41...ах коју традицију гаје...

Једино тако изгледа и ми да објаснимо...али ми слабо правимо трибине..обећавам да ће мо звати наследнике традиције: плмхе и хагане...на идуће окршаје са фашистима из Чанкове 64 жупаније...то једино можемо![]()
Ха хааааа..који си ти фашистички фииик мееен....па ти као фашиста ништа друго нећеш и да мислиш..зна се да из велике љубави када пукне..рађа се велика мржња (хилер-стаљин)...
Не. Видиш најгоре је у свему што су комунисти украли Партизане. Наиме 80% Партизана били су Срби Православци и нису били чланови партије, а Комунисти су Партизане прогласили комунистима...
као сада Образ што проглашавају фашистима...
Не заборави да су Партизани и Четници лепо сарађивали, али су Комунисти из идеолошких разлога заратили са четницима...
Колико ја знам само ЈЕДАН строј је марширао Новим Садом... они Чанкови фалангисти!
Маскирани!!!

"Obraz (Serbian Latin: Otačastveni pokret Obraz, Serbian Cyrillic: Отачаствени покрет Образ) is a far right Serbian organization. The organization is classified as an Orthodox clero-fascist by several organizations and state institutions, including Assembly of Vojvodina and the Serbian Ministry of Interior." - Wiki
To ne kazem samo ja. To kazu svi civilizovani ljudi koji su imali priliku da slusaju clanove obraza. Braneci ih govori dosta o tebi.
То каже Википедија и један службеник у МУП који их је у свеску завео као "клерофашистичке".
то значи "Они који нагињу ка фашизну"
"Obraz (Serbian Latin: Otačastveni pokret Obraz, Serbian Cyrillic: Отачаствени покрет Образ) is a far right Serbian organization. The organization is classified as an Orthodox clero-fascist by several organizations and state institutions, including Assembly of Vojvodina and the Serbian Ministry of Interior." - Wiki
To ne kazem samo ja. To kazu svi civilizovani ljudi koji su imali priliku da slusaju clanove obraza. Braneci ih govori dosta o tebi.
Koji su to civilizovani ljudi?