Образ - уметност тероризма

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Одкле вам та фора да за своје жупанијске аутономашке злочине оптужујете невин народ ?

Ах да од нациста..ваших идеолога

Znas oni strojevi koji su marsirali NS-om. E, i sam znas koliko su programi "Obraza"i njih slicni. Jedina razlika je u tome kako se ko deklarise, ali to je samo rec. Sustina je jasna.

Одкле вам та фора да за своје жупанијске аутономашке злочине оптужујете невин народ ?

Ах да од нациста..ваших идеолога

Па и "Двери" су биле проглашене за фашистичку организацију од Б92 брижника...
Све док Израелски амбасадор није постао редован гост на предавањима "Двери"...:lol:

Znas oni strojevi koji su marsirali NS-om. E, i sam znas koliko su programi "Obraza"i njih slicni. Jedina razlika je u tome kako se ko deklarise, ali to je samo rec. Sustina je jasna.

А знаш ли колико су Хитлеров и Титов програм били слични?
А Хитлерова партија се звала
"Немачка Национал-Социјалистичка Радничка партија"?

Па и "Двери" су биле проглашене за фашистичку организацију од Б92 брижника...
Све док Израелски амбасадор није постао редован гост на предавањима "Двери"...:lol:
Једино тако изгледа и ми да објаснимо...али ми слабо правимо трибине..обећавам да ће мо звати наследнике традиције: плмхе и хагане...на идуће окршаје са фашистима из Чанкове 64 жупаније...то једино можемо :D

Znam. Hitler je slican radikalima zato, a ne Titu. Tito nije bio nacionalista. RAdikali su i nacionalisti i komunisti, 2 in 1. Ovim ne zelim da ih izjednacim sa Hitlerom. Toma nije fasista. Ima dosta u SRS-u koji jesu doduse.

Нису ни близу...Образ је Светосавски национални покрет..а они фашистички поданици..разликујемо се 1000000%..али вама фашистим ашта мило то вам се и снило..а зна се ко финансира НС и сл..фашистичке организације..докази потврђују да се финансирају од твојих 64 жупаније и др..мађарских фашистичких организација...ушли смо вам у траг...

Сконтај како ови фашисти жале за титом...то је традиција још од споразума стаљин - хитлер...и када су партизани нападали Српску краљевску војску..за време немачког напада...41...ах коју традицију гаје...

Сконтај како ови фашисти жале за титом...то је традиција још од споразума стаљин - хитлер...и када су партизани нападали Српску краљевску војску..за време немачког напада...41...ах коју традицију гаје...

To je klasicno izvrtanje teza. Imate potrebu da pricate o komunizmu zato sto ste fdelom komunisti. Morate da pricate o zlocinu koji ste pocinili. Ja mislim da je komunizam uz nacionalizam najvece zlo Srbije 20-og veka, a evo i 21-og.

To je klasicno izvrtanje teza. Imate potrebu da pricate o komunizmu zato sto ste fdelom komunisti. Morate da pricate o zlocinu koji ste pocinili. Ja mislim da je komunizam uz nacionalizam najvece zlo Srbije 20-og veka, a evo i 21-og.
Ха хааааа..који си ти фашистички фииик мееен....па ти као фашиста ништа друго нећеш и да мислиш..зна се да из велике љубави када пукне..рађа се велика мржња (хилер-стаљин)...

Када би знали да се Ханс Гудеријан обучавао на Совјетским тенковима током тридесетих година....

мада слатко ми је када кажу "Немачка је почела рат 1939", а напали заједно са Русима Пољску :)

Мада, наравно, подржавам русе и русофил сам:)

Једино тако изгледа и ми да објаснимо...али ми слабо правимо трибине..обећавам да ће мо звати наследнике традиције: плмхе и хагане...на идуће окршаје са фашистима из Чанкове 64 жупаније...то једино можемо :D

Знаш неби било лоше када би сте кренули у "антифашистичку борбу".
Било би лепо да имате.... "размимоилажење мишљења" са 64 жупаније и Националним Стројем...

Мислим, лепо би изгледало на вестима... а и запушило би многа уста...

Ха хааааа..који си ти фашистички фииик мееен....па ти као фашиста ништа друго нећеш и да мислиш..зна се да из велике љубави када пукне..рађа се велика мржња (хилер-стаљин)...

"Napad je najbolja odbrana". To je izgleda pobednicka filozofija. Prvo, ultra nacionalista blizu fasiste. Kako neko ko u coveku pre svega vidi coveka, a ne naciju, boju koze, pol i sl. moze da bude fasista?! Neko takav ne moze da povredi drugog coveka. Zato nema potrebe da pricamo o naucnoj fantastici ovde. Za to verovatno postoji drugi pod-forum.

Не. Видиш најгоре је у свему што су комунисти украли Партизане. Наиме 80% Партизана били су Срби Православци и нису били чланови партије, а Комунисти су Партизане прогласили комунистима...
као сада Образ што проглашавају фашистима...

Не заборави да су Партизани и Четници лепо сарађивали, али су Комунисти из идеолошких разлога заратили са четницима...

Колико ја знам само ЈЕДАН строј је марширао Новим Садом... они Чанкови фалангисти!

Маскирани!!!

Не. Видиш најгоре је у свему што су комунисти украли Партизане. Наиме 80% Партизана били су Срби Православци и нису били чланови партије, а Комунисти су Партизане прогласили комунистима...
као сада Образ што проглашавају фашистима...

Не заборави да су Партизани и Четници лепо сарађивали, али су Комунисти из идеолошких разлога заратили са четницима...

"Obraz (Serbian Latin: Otačastveni pokret Obraz, Serbian Cyrillic: Отачаствени покрет Образ) is a far right Serbian organization. The organization is classified as an Orthodox clero-fascist by several organizations and state institutions, including Assembly of Vojvodina and the Serbian Ministry of Interior." - Wiki

To ne kazem samo ja. To kazu svi civilizovani ljudi koji su imali priliku da slusaju clanove obraza. Braneci ih govori dosta o tebi.

Колико ја знам само ЈЕДАН строј је марширао Новим Садом... они Чанкови фалангисти!

Маскирани!!!

Па то сам ја говорио од почетка..
Види на форуму рецимо се изгубила она Соннет и то одмах после изборе. Сети се како су били агилни, а сада када је Тадић победио, нееема их...

А погледај онај Диферент фрон Одерс што је хвалио Скинсе, на Јоминијевој темии гласао за Пастора:)

Срби су наиван народ..

"Obraz (Serbian Latin: Otačastveni pokret Obraz, Serbian Cyrillic: Отачаствени покрет Образ) is a far right Serbian organization. The organization is classified as an Orthodox clero-fascist by several organizations and state institutions, including Assembly of Vojvodina and the Serbian Ministry of Interior." - Wiki

To ne kazem samo ja. To kazu svi civilizovani ljudi koji su imali priliku da slusaju clanove obraza. Braneci ih govori dosta o tebi.

То каже Википедија и један службеник у МУП који их је у свеску завео као "клерофашистичке".

то значи "Они који нагињу ка фашизну"

То каже Википедија и један службеник у МУП који их је у свеску завео као "клерофашистичке".

то значи "Они који нагињу ка фашизну"

A ja mislio kao vernici-fasisti.

"Clerical fascism is an ideological construct that combines the political and economic doctrines of fascism with theology or religious tradition." - wiki

Koji su to civilizovani ljudi?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back