Obostrana ljubav

Poruka
4.292
Naci srodnu dusu u danasnjem moru razlicitosti je gotovo nemoguce. Zato su ljubavi u ranoj mladosti najlepse jer su tu razlicitosti najmanje.

Medjutim kad se zeni dopadne muskarac spremna je da se ukopi u njegov sablon dok su muskarci manje fleksibilni.Zena moze da zavoli muskarca istinski i jako samo ako je mnogo mnogo privlaci fizicki.

Poslednja izmena:
Eee moj Zabrak, pa gde to ima batine i sve?? Pa nismo mi vehabijska zajednica :confused:
Možda, ali možda neka nesrećnica i pristane na to, ali kada dobije to što želi
posle će i da bije i da ebe u mozak :) ))

Naci srodnu dusu u danasnjem moru razlicitosti je gotovo nemoguce. Zato su ljubavi u ranoj mladosti najlepse jer su tu razlicitosti najmanje.

Medjutim kad se zeni dopadne muskarac spremna je da se uklopi u njegov sablon dok su muskarci manje fleksibilni. Zena je cak spremna i da trpi batine, maltretiranja i razna sranja ako se on njoj jako dopada fizicki jer jedino onda moze da voli istinski muskarca.

pa nije ovo 15 vek :lol:

Medjutim kad se zeni dopadne muskarac spremna je da se uklopi u njegov sablon dok su muskarci manje fleksibilni. Zena je cak spremna i da trpi batine, maltretiranja i razna sranja ako se on njoj jako dopada fizicki jer jedino onda moze da voli istinski muskarca.

lok na temu propagira nasilje nad zenama kao normalan obrazac koji ih cini srecnim...ustvari bolje lok jer je tema nelogicna iz vise osnova...a poslednja recenica je pobedila,sta dalje reci...

- - - - - - - - - -

Nisi razumeo poentu

poenta je da su najmagicnije ljubavi kad si jos mlad i ne moras da ih bijes da bi te volele..:lol:
msm sta sve muskarci trpe zbog zena jos i ruke da ozlede zarad cmokica :zaljubljena: :lol:

lok na temu propagira nasilje nad zenama kao normalan obrazac koji ih cini srecnim...ustvari bolje lok jer je tema nelogicna iz vise osnova...a poslednja recenica je pobedila,sta dalje reci...

- - - - - - - - - -

poenta je da su najmagicnije ljubavi kad si jos mlad i ne moras da ih bijes da bi te volele..:lol:
msm sta sve muskarci trpe zbog zena jos i ruke da ozlede zarad cmokica :zaljubljena: :lol:

Nisi razumela poentu

Nemaš ti momče veze sa životom .Može momak biti lijep kao anđeo ali će brzo da izgori ako je zatucan i glup kao curac .
Najjače muško oružje je mozak kao što je i žensko najjače oružje mozak . Da sam ja gledao koji je konkurent ljepši od
mene nikada ičke ne bih vidio . Okani se teorija zavjere i popovskih gluposti pa će možda i tebe ogrijati sunce .
Ovo ti je najbolji savjet koji možeš dobiti mada nisam siguran da si dovoljno bistar da to shvatiš .

Medjutim kad se zeni dopadne muskarac spremna je da se ukopi u njegov sablon dok su muskarci manje fleksibilni.Zena moze da zavoli muskarca istinski i jako samo ako je mnogo mnogo privlaci fizicki.

ti si nevin je l tako

I sad ovo da procita neko dete mislilo bi covek zna sta prica, a on se uci vezbajuci pisanje.

Uopste nisi u pravu, totalno si lose informisn.

Back