Objavljen 5-ti zahtev studenata!

Dokle Vučić misli da blokira Srbiju pre nego podnese ostavku ?

• Vučić će još mesec dana blokirati Srbiju pre nego podnese ostavku

glasova: 1 25,0%
  • Vučić će još 2 meseca da blokira Srbiju pre nego se odlepi od fotelje i podnese ostavku

glasova: 1 25,0%
  • Vučić će još 3 meseca da blokira Srbiju pre nego se odlepi od fotelje i podnese ostavku

glasova: 0 0,0%
  • Vučić će još 4 meseca da blokira Srbiju pre nego podnese ostavku

glasova: 0 0,0%
  • Srbija nije bitna, bitna je fotelja, ali posle 5 meseci će Vučić podneti ostavku

glasova: 2 50,0%

• Ukupno glasova
    4

Miloš38

Ističe se
Poruka
2.951

5.png
5.png

Očigledno ovo neće stati dok Vučić ne podnese ostavku i zbog njegove fotelje je blokirana Srbija.

Dokle Vučić misli da blokira Srbiju ? ANKETA

Realnost je da su sami u ovoj borbi. Niko drugi nije spreman na totalnu obustavu rada, blokade na neodređeno vreme ili fizičke sukobe, daleko bilo.

U jednom trenutku su ljudi i bili. Veliko je nazdovoljstvo. Međutim, odsustvo nekog konkretnog cilja i liderstva je učinila da se ljudi povlače. Ne možeš večno samo govoriti "ja sam nezadovoljan", mora neko d'uradi nešto. Očigledno se očekivao taj neki korak broj 2 koji se nikada nije desio. Po meni vrlo neshvatljivo i za studente i pogotovo za opoziciju.

U jednom trenutku su ljudi i bili. Veliko je nazdovoljstvo. Međutim, odsustvo nekog konkretnog cilja i liderstva je učinila da se ljudi povlače. Ne možeš večno samo govoriti "ja sam nezadovoljan", mora neko d'uradi nešto. Očigledno se očekivao taj neki korak broj 2 koji se nikada nije desio. Po meni vrlo neshvatljivo i za studente i pogotovo za opoziciju.
Pitanje je da li su bili. Mi smo komformističko društvo, ljudi odu na protest sat vremena pa pale gajbi da gledaju tekmu. Sa takvim mentalnim sklopom se ne može voditi ozbiljna borba protiv tiranije. Treba ovde ozbiljna ekonomska kriza. Ono, da se nema ni za kapućino ni za leba, pa da vidiš kako će da se bore.

Pitanje je da li su bili. Mi smo komformističko društvo, ljudi odu na protest sat vremena pa pale gajbi da gledaju tekmu. Sa takvim mentalnim sklopom se ne može voditi ozbiljna borba protiv tiranije. Treba ovde ozbiljna ekonomska kriza. Ono, da se nema ni za kapućino ni za leba, pa da vidiš kako će da se bore.
Ovi tempiraju da do toga dodje nedelju dana nakon njih.
A onda ce biti kasno

Srbija je bukvlano u celoj svojoj istoriji imala samo diktatore jos od srednjeg veka pocevsi od kojekavih despota preko dinastija Karadjordjevic-Obrenovic, Tita, Milosevica onda je nastupio kratak period gde smo probali da uvedemo neku slabu demokratiju ali smo odmah vratili diktatora - Oskara.

Srbija je bukvlano u celoj svojoj istoriji imala samo diktatore jos od srednjeg veka pocevsi od kojekavih despota preko dinastija Karadjordjevic-Obrenovic, Tita, Milosevica onda je nastupio kratak period gde smo probali da uvedemo neku slabu demokratiju ali smo odmah vratili diktatora - Oskara.
I to što pokušava da se prikaže kao demokratija nije bila demokratija već oligarhija partijske vrhuške i njenih finansijskih moćnika.

Back