Očigledno ovo neće stati dok Vučić ne podnese ostavku i zbog njegove fotelje je blokirana Srbija.
Dokle Vučić misli da blokira Srbiju ? ANKETA
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pogledajte prilog 1710205Pogledajte prilog 1710205
Očigledno ovo neće stati dok Vučić ne podnese ostavku i zbog njegove fotelje je blokirana Srbija.
Ja ocekujem tesku robiju ....ipak ...zasluzio je za sva zla koja je pocinio Srbiji i njenim gradjanima.Bravo!
I sam sam prizeljkivao da uvrste taj peti zahtev
Nadam se i šestom zahtevu...ostavka glavnog gurua sekte!
...
ali ja i dalje ne znam kako glasi taj petiI sam sam prizeljkivao da uvrste taj peti zahtev![]()
Pogledaj VIDEO gore na vrhu teme, studenti ispričali zahtev ceoali ja i dalje ne znam kako glasi taj peti
jel ovo kviz, da pogadjam taj peti zahtev? evo:
spasi srbiju i ubij se alljece siftare...
Sve dok ga ne pritisnemo dovoljno jako da mora da ispuni zahteve.
Pogledajte prilog 1710205Pogledajte prilog 1710205
Realnost je da su sami u ovoj borbi. Niko drugi nije spreman na totalnu obustavu rada, blokade na neodređeno vreme ili fizičke sukobe, daleko bilo.Studenti se setili nešto da promene? Ne verujem svojim očima i dalje. Još je rano, bar još par meseci svega istog. Pa onda polako![]()
Realnost je da su sami u ovoj borbi. Niko drugi nije spreman na totalnu obustavu rada, blokade na neodređeno vreme ili fizičke sukobe, daleko bilo.
Ne suketaj.Realnost je da su sami u ovoj borbi. Niko drugi nije spreman na totalnu obustavu rada, blokade na neodređeno vreme ili fizičke sukobe, daleko bilo.
Pitanje je da li su bili. Mi smo komformističko društvo, ljudi odu na protest sat vremena pa pale gajbi da gledaju tekmu. Sa takvim mentalnim sklopom se ne može voditi ozbiljna borba protiv tiranije. Treba ovde ozbiljna ekonomska kriza. Ono, da se nema ni za kapućino ni za leba, pa da vidiš kako će da se bore.U jednom trenutku su ljudi i bili. Veliko je nazdovoljstvo. Međutim, odsustvo nekog konkretnog cilja i liderstva je učinila da se ljudi povlače. Ne možeš večno samo govoriti "ja sam nezadovoljan", mora neko d'uradi nešto. Očigledno se očekivao taj neki korak broj 2 koji se nikada nije desio. Po meni vrlo neshvatljivo i za studente i pogotovo za opoziciju.
Mora na robiju!Ja ocekujem tesku robiju ....ipak ...zasluzio je za sva zla koja je pocinio Srbiji i njenim gradjanima.
Taj film gledati nećeš.čim se formira vlada fakulteti se čiste od političkih aktivista a dekani i rektori idu na ulicu pa nek se tamo bave politikom.
Ovi tempiraju da do toga dodje nedelju dana nakon njih.Pitanje je da li su bili. Mi smo komformističko društvo, ljudi odu na protest sat vremena pa pale gajbi da gledaju tekmu. Sa takvim mentalnim sklopom se ne može voditi ozbiljna borba protiv tiranije. Treba ovde ozbiljna ekonomska kriza. Ono, da se nema ni za kapućino ni za leba, pa da vidiš kako će da se bore.
До ове побуне и нереда је и дошло због превише капућина.Ono, da se nema ni za kapućino ni za leba, pa da vidiš kako će da se bore.
ljudi nisu svjesni kako im se stari život može okrenuti naglavačke preko noći a da se više nikada ne vrati.Taj film gledati nećeš.![]()
Pitanje je da li su bili. Mi smo komformističko društvo, ljudi odu na protest sat vremena pa pale gajbi da gledaju tekmu. Sa takvim mentalnim sklopom se ne može voditi ozbiljna borba protiv tiranije. Treba ovde ozbiljna ekonomska kriza. Ono, da se nema ni za kapućino ni za leba, pa da vidiš kako će da se bore.
Da li su Srbi uopšte sposobni za demokratiju?Srbija je bukvlano u celoj svojoj istoriji imala samo diktatore jos od srednjeg veka pocevsi od kojekavih despota preko dinastija Karadjordjevic-Obrenovic, Tita, Milosevica onda je nastupio kratak period gde smo probali da uvedemo neku slabu demokratiju ali smo odmah vratili diktatora - Oskara.
...и видели да је то много горе, па се вратили провереном начину- просвећеном апсолутизму.onda je nastupio kratak period gde smo probali da uvedemo neku slabu demokratiju
I to što pokušava da se prikaže kao demokratija nije bila demokratija već oligarhija partijske vrhuške i njenih finansijskih moćnika.Srbija je bukvlano u celoj svojoj istoriji imala samo diktatore jos od srednjeg veka pocevsi od kojekavih despota preko dinastija Karadjordjevic-Obrenovic, Tita, Milosevica onda je nastupio kratak period gde smo probali da uvedemo neku slabu demokratiju ali smo odmah vratili diktatora - Oskara.