- Poruka
- 27.467
Malo skrećemo sa teme,možda slučajno ili namerno,ali.......![]()
Тема о ИЗВРШИТЕЉСКОЈ МАФИЈИ је све присутнија - 5:03
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Malo skrećemo sa teme,možda slučajno ili namerno,ali.......![]()
toliko toga nije u redu
koja je to kamata kad za 4 meseca od 202 dodje do 606 evra
treba da tuzi banku
NA OGLASNOJ TABLI NOVOSADSKOG SUDA NEVEROVATNA PONUDA: Počela javna prodaja seksualnih pomagala! Foto: 021.rs
SVE JE MOGUĆE
https://www.kurir.rs/vesti/srbija/1...nuda-pocela-javna-prodaja-seksualnih-pomagala
![]()
Ovo nisi preneo, komentar na vest:Sudski izvršitelj danas će ponovo pokušati da iseli Ružu Ristić iz stana u kome živi 18 godina.
Ovo nisi preneo, komentar na vest:
"Ja neznam zasto ne kazete da su joj oboje dece dibili po stan od te iste firme.Sram vas bre bilo.Radii sam sa Ruškom 20godina,stalno je jurila kvadrate i zasto je pustila prvo da njeni dobiju po stan pa se tek onda prijavila za listu????Nista nije imala i nema sta da izgubi!!!!"
Ај не претеруј са величином слова, леба ти, заболи ме глава кад видим.
Снагу аргументима дајеш садржајем, а не величином и бојом фонта.
Наравно, не значи да коментар није лажан, али то не знамо. Ти вечито слушаш само једну страну - Курир, Информер, Експрес, и остало популистичко таблоидно ђубре од "новина".
Nikada se ništa mudro ne može zaključiti slušajući samo jednu stranu. Čak i kad čovek ubije nekoga, pa završi na sudu, opet i on ima pravo da ispriča svoju stranu priče.
.... lako je izračunati da je Trajkovićeva neto zarada bila veća od 36.000 evra. Istini za volju, Trajković zapošljava 42 radnika.
Počeo sam opširno da ti pišem,ali sam odustao pošto vidim da nema smisla!Из овога се једино лако да закључити да је Курир један обичан црвен бан на бициклу од новина. У наслову напишу тенденциозно да особа икс зарађује 36 хиљада евра месечно огромним словима, а у тексту испод ситно на крају пасуса стоји да запошљава 42 радника... кад се поделе плате, доприноси, све остало, његова плата НИКАКО не може бити 36 хиљада евра.
Стока лажљива популистичка, ето то је Курир. Чак нисам толико љут на те љиге од "новинара", траг им се замео дабогда, колико на људе који читају, купују и помажу то смеће које ни за гуз папир није.