Rusija predlaže UN kontrolu nad Ukrajinom

Kada kažeš zapad kontam da misliš na EU zemlje?
Nisam baš siguran, EU mi sada deluje prilično podeljeno između sebe, ne bi me začudilo da se Evropska Unija podeli na neka 2 bloka, kao i da još neke zemlje izađu iz nje u narednjih godinu-dve dana.
Nece se raspasti jer bi to bilo gore po sve clanice, a mislim da ce ovo Trampovo budalisanje zapravo ojacati Evropu, no ima tu jos posla i raznih reformi da se odradi- no mislim da ce ipak na kraju Evropa preziveti jos jednu krizu.
Rusija ima dosta resursa i to ih vadi, no van toga poprilicno nesredjena zemlja.

Europa Eterna!

Nece se raspasti jer bi to bilo gore po sve clanice, a mislim da ce ovo Trampovo budalisanje zapravo ojacati Evropu, no ima tu jos posla i raznih reformi da se odradi- no mislim da ce ipak na kraju Evropa preziveti jos jednu krizu.

Europa Eterna!
Čekamo i gledamo šta će se dešavati u periodu od 10ak godina.
Lično ne isključujem ni jednu opciju, a naginjem nekoj teoriji da će značajno ojačati nacionalizam u jednom delu EU država

Čekamo i gledamo šta će se dešavati u periodu od 10ak godina.
Lično ne isključujem ni jednu opciju, a naginjem nekoj teoriji da će značajno ojačati nacionalizam u jednom delu EU država
Desit' ce se to da ces se u medjuvremenu preseliti u neku EU drzavu najverovatnije.
Nacionalizam ce verovatno ojacati zbog toga sto ce standard verovatno opasti,a onda cemo imati ili nekakve reforme gde ce se stvari poceti poboljsavati ili cemo uci u period ratova i revolucija, ja se ipak nadam da smo nesto naucili iz istorije i da ce se desiti prva opcija.
Dobra stvar je sto je Trump pobedio u SAD pa ce ljudi videti sta nacionalizam i populizam radi, doduse mi smo na Balkanu imali prilike da vidimo, ali zakljucke ocigledno jos nismo donesli.

Inace, neki dan sam objavio clanak o Ruskoj ekonomiji:
https://forum.krstarica.com/threads/ruska-ekonomija-u-stagnaciji.1026176/

Poslednja izmena:

Back