Obaveštenja

• Začetnik teme Začetnik teme FLUID
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E ovako zvanicno obavestenje iz administracije:
6 ili 7 osoba je banovano zbog nereda na forumu jer bez obzira sto su bili izazvani ili revoltirani ono nije bio nacin. Dr.Nitro je skinut sa funkcije moda.
To je zvanicno obavestenje i ja vam ga prenosim.

E sad drugo obavestenje za sve vas ovde. Ovim se ova prica oko ovog problema zavrsava, tema "Fudbal,chat i jos ponesto" je ponovo obrisana jer se pretvorila u cirkus. Otvorena je nova tema i to je ok, na toj temi je dovoljen chat ali nikako ne zapocinjati ponovo ovu pricu.

I na kraju zakljucak: Dobili smo sta smo hteli sto se Dr.Nitra tice, dokazali ste da ste nepravedno kaznjeni. Ali nazalost, individualno poravnanje racuna nije dozvoljeno tako da su neki morali da budu kaznjeni. Zovite ovo Pirovom pobedom.

Ako budete u buducnosti imali bilo kakve prituzbe na rad nekog moderatora, supermoderatora ili administratora prvo prijavite poruku (klasicnom prijavom na trouglic, preko PP-a) i nikako ne preduzimajte sami nesto povodom toga.

E ovako zvanicno obavestenje iz administracije:

E sad drugo obavestenje za sve vas ovde. Ovim se ova prica oko ovog problema zavrsava, tema "Fudbal,chat i jos ponesto" je ponovo obrisana jer se pretvorila u cirkus. Otvorena je nova tema i to je ok, na toj temi je dovoljen chat ali nikako ne zapocinjati ponovo ovu pricu.

I na kraju zakljucak: Dobili smo sta smo hteli sto se Dr.Nitra tice, dokazali ste da ste nepravedno kaznjeni. Ali nazalost, individualno poravnanje racuna nije dozvoljeno tako da su neki morali da budu kaznjeni. Zovite ovo Pirovom pobedom.

Ako budete u buducnosti imali bilo kakve prituzbe na rad nekog moderatora, supermoderatora ili administratora prvo prijavite poruku (klasicnom prijavom na trouglic, preko PP-a) i nikako ne preduzimajte sami nesto povodom toga.

ja bih dodao jednu stvar
iako sam ja na moderatorskom prd-u usao u vecu raspravu sa nitrom, malo je falilo da jeka bude kaznjena zato sto vas je branila i pisala u vasu korist...
tako da u buduce nemojte nista raditi slicno, za sve postoji normalan nacin...naravno osim ako ne zelite da smene mene i jeku pa da vam dodje ovde neko ko je u nitrovom fazonu...

@Kimi
Ja to namerno nisam pominjala, zato sto me se to nije ticalo. Borila sam se za ono sto sam smatrala pravednim i ako je to trebalo da znaci kaznu ja sam ok sa tim.
To je bilo za sve nase odavde koji su bili nepravedno banovani.

Kao sto sam vec rekla, sve se resilo, nema potrebe vise raspravljati o tome, vracamo se u svakodnevnu kolotecinu. :D

P.S Sta kazes da nazovemo ovu temu: "Chat moderatora" :lol:

@Kimi
Ja to namerno nisam pominjala, zato sto me se to nije ticalo. Borila sam se za ono sto sam smatrala pravednim i ako je to trebalo da znaci kaznu ja sam ok sa tim.
To je bilo za sve nase odavde koji su bili nepravedno banovani.

Kao sto sam vec rekla, sve se resilo, nema potrebe vise raspravljati o tome, vracamo se u svakodnevnu kolotecinu. :D

P.S Sta kazes da nazovemo ovu temu: "Chat moderatora" :lol:

xexexe slazem se :D
samo sam hteo da skrenem paznju nasim drugarima, ljudima za koje smo se borili na svoj nacin da pre bilo kakve buduce akcije ili situacije kontaktiraju nas ili administraciju, ako zele nas dvoje i dalje kao modove...nadam se da razumes :zag:

Korisnici: Newidjeni_Car, nesbridzis dobili po jedan poen zbog spama i zatrpavanja tema i posle upozorenja. Vec su imali kaznene sto je dovelo do odmora od 2 dana na racun Krstarice.

Korisnik Dule dobio jedan poen zbog vredjanja drugog korisnika.

Pozdrav

VAZNO:
Svako sledede zatrpavanje neke teme bespotrebnim porukama prouzrokovace automatski ban. Preterali ste. Ponasate se kao pravi klinci.

Bila sam zauzeta ovih dana pa nisam obracala paznju na teme "vecitih" . I neprijatno sam se iznenadila.
Ovo vase spamovanje prevazilazi sve moguce granice.
Od danas, svaka poruka koja nema veze sa temom bice obrisana, a ako korisnik nastavi da spamuje bice kaznjen.
Odnosi se na sve teme osim kafane, a pogotovo se odnosi na teme o Zvezdi i Partizanu.

Molim Delije i Grobare da se medjusobno ne provociraju.
Ono sto zelite da kazete o protivnickom klubu, molim vas, recite na temi o vasem klubu. Da ne bi dolazilo do nepotrebnih svadja. :)

Otvorena je nova kafana, pod istim imenom. Pravila su ista, u kafani je dozvoljeno sve osim vredjanja.
Nece biti drugih kafana zato sto ne mozemo imati dve chat teme.

Sto se samog naziva kafane tice, ne zove se tako zbog Delija nego iz postovanja prema Ilketu. Znaci, dobrodosli su svi.

Pozdrav

Evo i ovde:

Nikom, ponavljam, nikom nije zabranjen ulazak u kafanu. To je tema kao i svaka druga i bez obzira ko je otvorio ne mozemo naredjivati ko ce na njoj pisati. Nadam se da to svi razumemo.
Ako dodje do nesporazuma, iz bilo kog razloga, posaljite mi PP (PRIVATNU poruku - ne na forumu) i pokusacu da vidim u cemu je stvar. Ne zapocinjite svadje i rasprave.

Druga stvar: Supermoderatori imaju svako pravo da kontrolisu rad moderatora i da kaznjavaju korisnike (i moderatore) ako smatraju da postoji razlog. Tako da svaki, ama bas svaki, supermoderator u bilo kom momentu ima pravo da vas kazni.
Opet ponavljam, ako je doslo do nesporazuma postoji PP pa cemo videti sta i kako dalje.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back