cns | Kimi
Domaćin
- Poruka
- 4.417
korisnik nemke 16 je banovan 7 dana zbog vredjanja, spama, izazivanja moderatora i drugih korisnika...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
6 ili 7 osoba je banovano zbog nereda na forumu jer bez obzira sto su bili izazvani ili revoltirani ono nije bio nacin. Dr.Nitro je skinut sa funkcije moda.
To je zvanicno obavestenje i ja vam ga prenosim.
E ovako zvanicno obavestenje iz administracije:
E sad drugo obavestenje za sve vas ovde. Ovim se ova prica oko ovog problema zavrsava, tema "Fudbal,chat i jos ponesto" je ponovo obrisana jer se pretvorila u cirkus. Otvorena je nova tema i to je ok, na toj temi je dovoljen chat ali nikako ne zapocinjati ponovo ovu pricu.
I na kraju zakljucak: Dobili smo sta smo hteli sto se Dr.Nitra tice, dokazali ste da ste nepravedno kaznjeni. Ali nazalost, individualno poravnanje racuna nije dozvoljeno tako da su neki morali da budu kaznjeni. Zovite ovo Pirovom pobedom.
Ako budete u buducnosti imali bilo kakve prituzbe na rad nekog moderatora, supermoderatora ili administratora prvo prijavite poruku (klasicnom prijavom na trouglic, preko PP-a) i nikako ne preduzimajte sami nesto povodom toga.
@Kimi
Ja to namerno nisam pominjala, zato sto me se to nije ticalo. Borila sam se za ono sto sam smatrala pravednim i ako je to trebalo da znaci kaznu ja sam ok sa tim.
To je bilo za sve nase odavde koji su bili nepravedno banovani.
Kao sto sam vec rekla, sve se resilo, nema potrebe vise raspravljati o tome, vracamo se u svakodnevnu kolotecinu.
P.S Sta kazes da nazovemo ovu temu: "Chat moderatora"![]()
Nema me do ponedeljka, tako da budite dobri i slusajte Kimija.![]()
Nikom, ponavljam, nikom nije zabranjen ulazak u kafanu. To je tema kao i svaka druga i bez obzira ko je otvorio ne mozemo naredjivati ko ce na njoj pisati. Nadam se da to svi razumemo.
Ako dodje do nesporazuma, iz bilo kog razloga, posaljite mi PP (PRIVATNU poruku - ne na forumu) i pokusacu da vidim u cemu je stvar. Ne zapocinjite svadje i rasprave.
Druga stvar: Supermoderatori imaju svako pravo da kontrolisu rad moderatora i da kaznjavaju korisnike (i moderatore) ako smatraju da postoji razlog. Tako da svaki, ama bas svaki, supermoderator u bilo kom momentu ima pravo da vas kazni.
Opet ponavljam, ako je doslo do nesporazuma postoji PP pa cemo videti sta i kako dalje.