Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
jelena=t poen, Real Smoky is back! poen ali je otisao na hladjenje-vuce bodove od ranije... SQUID ista stvar... Sva tri prekrsaja kaznjena zbog ometanja rada foruma/moderatora i potenciranja nastavka rasprave.
Skupljate te bodove k'o Super Mario pecurke umesto da lepo postujete...
Korisnici 8-mile RD, Lilu i ETO ME po 1 poen svako, zbog ometanja rada foruma/moderatora ili vredjanja ostalih korisnika (u slucaju ETO ME)
RECENO JE DA NEMA NASTAVLJANJA TE GLUPE RASPRAVE!!!
-mikka88
-Major II
-START#2
-SQUID
dobili po 10 poena koji nikada ne isticu zbog nepostovanja foruma, vredjanja aktivnih clanova pdf-a, vredjanja moderatora, vredjanja supermoderatora i vredjanja admina...
Da se ne bi otvarale teme tipa, "Gledajte utakmice preko interneta", "Najbolji gol ikad", "Najsmesniji komentatori" itd, otvoricemo lepljivu temu na koju ce da se kace linkovi za gledanje utakmica preko neta, youtube fudbalski klipovi itd.
Od sada, nemojte ostavljati samo link do neke vesti, vec napisite naslov i prvih nekoliko recenica, ili barem o cemu se radi. Primer kako treba da izgleda:
Petrović promenio ploču: Zvao me Mančester!
Gde ima dima, ipak ima i vatre. Vezista Partizana Radisav Petrović nalazi se na meti Mančester junajteda, iako je srpski reprezentativac pre nekoliko dana izjavio da je u pitanju neozbiljna priča.
Samo da dodam posto vidim da je doslo do zabune.
Slobodno stavite link do vesti, ali prvo uradite ovo sto je dule napisao. Znaci, naslov i prve 2-3 recenice, ili vi napisite konkretno o cemu se radi u vesti.