Obaveštenja, predlozi, primedbe ...

smeh, vilus, šta se ovo dešava, zašto mi je tema uklonjena!?
kako to da kučkari mogu otvarati na desetine, ma stotine tema, a sve vezano za akvaristiku trpate u jednu? ovde imamo ozbiljan problem - favorizovanje određenih vrsta ljubimaca, a nipodaštavanje i cenzuru drugih.... jesam li u pravu?

smeh, vilus, šta se ovo dešava, zašto mi je tema uklonjena!?
kako to da kučkari mogu otvarati na desetine, ma stotine tema, a sve vezano za akvaristiku trpate u jednu? ovde imamo ozbiljan problem - favorizovanje određenih vrsta ljubimaca, a nipodaštavanje i cenzuru drugih.... jesam li u pravu?
Ti si, naravno, uvek u pravu! :super:
Inače, sve srodne teme se po pravilu spajaju jer je tako bolje, preglednije, posećenije, korisnije... Tako smo npr. teme tipa "Moj ljubimac" spojili u jednu ("Predstavite svog ljubimca") jer bi se u suprotnom desilo da se postavi slika neke slatke kuce, mace, zeke... iza toga ide deset postova tipa: "Jao divan je!" i nakon nekog vremena tema pada na dno jer, realno tu i nema šta više da se kaže.
E sad, ako se tema npr. zove "Predstavite kućnog ljubimca" ili "Pokloni - kuce, mace i ostalo" - normalno da nije namenjena samo vlasnicima i ljubiteljima pasa, a moderatori i vlasnici pasa su najmanje krivi što niko tamo ne predstavlja/poklanja npr. ribice ili puževe!

smeh ja kažem da treba biti pažljiv, oterali ste puno akvarista ovakvim pristupom...
ona tema je akvaristika, a ova je akvarijum, to nije isto, to su dve veoma, veoma različite stvari....
u neutralisanoj temi je akcenat na akvarijumima, fotkama akvarijuma, tako je zamišljeno...

evo uprostiću dodatno, ako neko otvori temu kućica za pse, a već postoji tema "kinologija - uopšteno", jel ćete njegovu temu tamo premestiti?

vidiš kako su tvoji argumenti apsurdni smeh, evo ako ja sad otvorim temu kinologija, hoćete li sve teme sa foruma vezane za pse prebaciti u tu moju temu?
naravno da nećete, jer je smisao foruma preciziranje, kretanje od opšteg ka posebnom, razvoj i grananje informacija....
a vi to upravo sprečavate kad je reč o akvaristici....

smeh ja kažem da treba biti pažljiv, oterali ste puno akvarista ovakvim pristupom...
ona tema je akvaristika, a ova je akvarijum, to nije isto, to su dve veoma, veoma različite stvari....
u neutralisanoj temi je akcenat na akvarijumima, fotkama akvarijuma, tako je zamišljeno...

evo uprostiću dodatno, ako neko otvori temu kućica za pse, a već postoji tema "kinologija - uopšteno", jel ćete njegovu temu tamo premestiti?

vidiš kako su tvoji argumenti apsurdni smeh, evo ako ja sad otvorim temu kinologija, hoćete li sve teme sa foruma vezane za pse prebaciti u tu moju temu?
naravno da nećete, jer je smisao foruma preciziranje, kretanje od opšteg ka posebnom, razvoj i grananje informacija....
a vi to upravo sprečavate kad je reč o akvaristici....
Lepo sam rekla da si u pravu! :worth:
Stoga pojašnjenje i nije dato tebi (ti već unapred sve znaš), a o tome koliko samo ljudi "oterali sa foruma" lepo govori broj postojećih postova.
O argumentima i "argumentima" možemo do beskonačnosti i nazad i, na kraju, ja sam moderator ovog podforuma i, slično uredniku u novinama - nemam obavezu da ti se bilo za šta pravdam. :rtfm:
Dobronameran savet je da pogledaš pravilnik foruma, posebno ono poglavlje gde je dato uputstvo o tome kako se otvaraju nove teme.:bye:

A kako smo počeli da se podsećamo pravila i pravilnika, nije loše imati na umu i ovo:
  • Kada započinjete neku novu temu, na početku bi trebalo da napišete neki pozdrav i jasno sročite ono što mislite, kako drugi ne bi morali da razmišljaju o tome šta ste zapravo želeli da kažete.

Back