Obaveštenja, predlozi, primedbe ...

Kada ce se zavrsiti glasanje za naj misicu i naj mistera? Znam da ste u guzvi ali bih htela da znam:(

Mili koja je trebala to da zavrsi je nazalost jako zauzeta privatno i sad stvarno nema vremena!!!!:-(:-(:-(:-(
Molim te da imas jos malo strpljenja jer sam sigurna da nas Mili nece ostaviti na cedilu!!!!:wink:
Do sad joj se nikad nije desilo i ruku u vatru stavljam da nece ni sad!!!!!:rolleyes:
Pozzdrav:heart:

Mili koja je trebala to da zavrsi je nazalost jako zauzeta privatno i sad stvarno nema vremena!!!!:-(:-(:-(:-(
Molim te da imas jos malo strpljenja jer sam sigurna da nas Mili nece ostaviti na cedilu!!!!:wink:
Do sad joj se nikad nije desilo i ruku u vatru stavljam da nece ni sad!!!!!:rolleyes:
Pozzdrav:heart:
Da, Mili je fenomenalna. Ima sve javne pohvale za sve (ali bas za sve) sto radi ovde. Za odnos prema svima nama - da ne pominjem.
Ali, krivac za kasnjenje izbora se javlja :oops:.
Naime, zamisao je bila da se sve fotke dovedu na propisanu velicinu i uz osnovne podatke postave na nove (razvrstane po kategorijama) gde ce se glasati. Mili je spremna da pomogne, cak i sve da uradi, ali trenutno nema vremena.
Ja "strbnem" vremena ponekad i do sad bih i zavrsila ceo posao, ali je moj problem ocajna konekcija i jednostavno ne mogu ni da vidim sve fotke.
Postoji jos jedan problem tehnicke prirode: Ako sve fotke postavimo jednu za drugom, stranice ce se sporo otvarati i malo ko ce imati zivaca da ceka.
Ima li neko nekakvo resenje?

Narode, hvala vam na podrsci. Da znate (za ne-daj-Boze, ako jos nekog snadje) da je sam zahvat samo malkice neprijatan-ko je preziveo injekcije u kuk, prezivece i ovo. Jedino sto sam jos uvek malo "kilava" pa se povlacim nazad u krevet cim proverim sta sam sve ovde propustila. Najgori deo je to sto mi rezultati stizu tek za 10-15 dana ali valjda cu i to preziveti. Na kraju krajeva, znam ih-MS pod garant! Hvala jos jednom.

Јој, Мими, и ја сам тек сада видела .... искрено се надам да је све у реду и не дај се, уз тебе смо! Лепо да ми за 10-так кажеш да су резултати у реду и да почнем да лајем - од среће!

За такмичарску тему не брините, она је ту па ту - ја сам смислила да ставим линк ка сликама, само ће требати времена да се реализује. Треба још неке ствари да усагласимо. Тренутно ме дрма грип, па не могу много да вам помогнем, нити много да вам пишем. Али ви сте супер екипа и знам да имамо ваше разумевање!

Narode, hvala vam puno. Kao sto rekoh, rezultate manje-vise znam, samo cekam zvanicnu potvrdu da je to-multipla skleroza. Videla sam juce u bolnici zene koje sasvim 8) podnose ta svoja pogorsanja i tu pulsnu terapiju koju primaju a kapiram i da imam dobre sanse da dobijem tu preventivnu terapiju s obzirom na okolnosti... Pa se ne sekiram narocito. U svakom slucaju, cim ja budem saznala sta je u pitanju, znacete i vi.

Mili, zelimo ti brz oporavak i pij limunadu! Osim toga, meni pomazu Tantum verde pastile i Defrinol tablete pa probaj i to ako nisi.

Narode, hvala vam puno. Kao sto rekoh, rezultate manje-vise znam, samo cekam zvanicnu potvrdu da je to-multipla skleroza. Videla sam juce u bolnici zene koje sasvim 8) podnose ta svoja pogorsanja i tu pulsnu terapiju koju primaju a kapiram i da imam dobre sanse da dobijem tu preventivnu terapiju s obzirom na okolnosti... Pa se ne sekiram narocito. U svakom slucaju, cim ja budem saznala sta je u pitanju, znacete i vi.

Mili, zelimo ti brz oporavak i pij limunadu! Osim toga, meni pomazu Tantum verde pastile i Defrinol tablete pa probaj i to ako nisi.
Samo se ti nama drzi dobro kao i do sada... :heart:
Rezultate nam javljaj, i zbog moralne virtuelne podrske i zbog prakticnih saveta koji bi, eventualno, mogli da koriste.
Veeliki poljubac od svih nas! :heart:

Јој, Мими, није ваљда мултипла у питању? Јоооој, познавала сам неког ко је боловао од те болести, не дао Бог никоме! Искрено се надам да није то!
А мој грип је сад тотално небитан, користим Стрепсил таблете јер ме језиво боли грло и пијем Фервекс који ми заташкава све остало, па ћемо видети.
Најважније је сад да теби буде добро! :heart::heart::heart: Уз тебе смо!:kiss:

Пало ми је на памет да поскидам све слике пошто са тим немам проблема и да ставим један линк који фино отвара све слике, а ко кликне на једну од слика, она му се отвара у пуној величини која је претходно модификована да не буде превелика. Лепше је, лакше и прегледније него тумбнајлови.

Ако се сви слажу, а највише ти, Смехић, могла бих то већ данас да урадим, пошто сам код куће. Да искористим прилику. А за категорије .... осмисли неке, и ја ћу, па кад дође и Мачкић, да им коначно поставимо и то, да гласају. Може?

Наравно, што да не, мада има корисника које мрзи да читају дугачке текстове, можда да тај текст "разбијеш" на 2-3 поста. Имаш и тему "Исхрана", само напред, верујем да ће бити од користи.

Back