Obaveštenja, predlozi, primedbe ...

Lorencio mislim da ti treba malo vise iskustva,vremena provedenog na forumu. Ima jos vremena za tebe. Prvo za koji bi podforum bio moderator to treba prvo da rascistis a posle toga da li znas dovoljno iz te oblasti ili vec cega da bi mogao to da radis. Ili to nije bitno ne znam ja bar mislim da je tako. A i ima moderatora koliko ti dusa hoce kad sam video spisak...;)

Lorencio mislim da ti treba malo vise iskustva,vremena provedenog na forumu. Ima jos vremena za tebe. Prvo za koji bi podforum bio moderator to treba prvo da rascistis a posle toga da li znas dovoljno iz te oblasti ili vec cega da bi mogao to da radis. Ili to nije bitno ne znam ja bar mislim da je tako. A i ima moderatora koliko ti dusa hoce kad sam video spisak...;)

Slazem se ja sa tobom , naravno , ali...*** ,ne znam sta da ti kazem sada....Ok , videcu kasnije , ono , mozda mi i uspe , ko zna...:):)

Прво, требало би "у душу" да познајеш подфорум који желиш да модеришеш, евентуално да познајеш кориснике, тј. како постују, да имаш максимално коректно изграђен однос са другима, да ниси склон "инцидентима", тачније склон расправама, свађама, вређањем .... да дуже време боравиш на форуму, .... можеш да поднесеш захтев администратору, па ако те прихвате ... Одмах да ти кажем да то није нешто што сад прихваташ па кад ти досади, оставиш, није ни лако, треба бити дипломата, балансирати, да се трудиш да подфорум који те интересује напредује, ...

Прво, требало би "у душу" да познајеш подфорум који желиш да модеришеш, евентуално да познајеш кориснике, тј. како постују, да имаш максимално коректно изграђен однос са другима, да ниси склон "инцидентима", тачније склон расправама, свађама, вређањем .... да дуже време боравиш на форуму, .... можеш да поднесеш захтев администратору, па ако те прихвате ... Одмах да ти кажем да то није нешто што сад прихваташ па кад ти досади, оставиш, није ни лако, треба бити дипломата, балансирати, да се трудиш да подфорум који те интересује напредује, ...

poseti podforum tinejdzera , tamo sam resio da intervenisem,i intervenisao sam, pa sada da vidimo rezultate.pozdrav

Kapiram da ja posle ovog komentara ne mogu da se kandidujem za Mod-a? Ebiga!!!!!!:oops::think::whistling:

Ne ne ne ne , ljudi ...ja sam samo ekstra raspolozen . Ja nikad nisam ovde hteo da postanem mod., ja hocu medju tinejdzerima . Ali ima ja da se nacekam ..Ali iskreno sam reko da ste najbolji. Tamo medju tinedzerima se non stop svadjamo, svi su tvrdoglavi, niko ne popusta ...Tamo se za jedan dan otvore 2-3 tebe i sve se nakon 3 sata izbrisu ...necu ja sada hvalim nas(ja smatram sebe kao clan ovog foruma , jer sam ovde prvi post ostavio, barem tako mislim,i nekako ovaj mi je najdrazi)a njih da crnim , daleko od toga , samo hocu da kazem da ima jako puno mladih od 12 -13 godina koji ne vode racuna o tome sta pisu i kakve teme otvaraju. Doduse i ja sam zapoceo jednu uzasnu temu ali ne bitno , izbrisana je:lol:....

pozzzzzzzzzzzzzzzz:lol::lol::lol::lol:

Vidis, tu si u pravu, nekako nikad nemam vremena da idem na sve teme a tu bas nikad nisam bila. (Ako smem da priznam, ne mogu da se setim cak ni imena tvoje lepotice.)
:mad:
Sram te bilo!
Odmah da si ušla na temu i sve detaljno proučila!
Posle ću te preslišati ;).

PS A što se imene moje džukele tiče - nije ni malo jednostavno. Po papirima ima ime VOJKA :lol:, mi smo joj dali "zvanično" ime Dona, a tepamo joj Milica, Mica, Micko i sl.

Ovo je totalno offtoppic ali mi je malo smor da blogujem a da ne bih slala gomilu PP, moracu da zloupotrebim dobrodusnost i razumevanje nasih dragih modova. Ljudi, ujutru imam zakazanu lumbalnu punkciju kojom bi trebalo definitivno da se ustanovi imam li lajmsku bolest, multiplu sklerozu, oboje ili nesto trece. Puno bi mi znacila podrska vas, mojih VR prijatelja. Drzite mi fige ujutru oko 9-9:30! Stvarno mi je frka, i to ne od samog zahvata nego od rezultata.

P.S.Smeh, proverila sam na temi, nisam je bas detaljno iscitavala, samo sam na brzinu presla gradivo dok je Milica spavala. Skontala sam da se tvoja slatkica zove Dona a vidis, negde sam zaturlia podatak kog sam se sad setila (pa da, kad sam procitala!) -da je po papirima Vojka.

Ovo je totalno offtoppic ali mi je malo smor da blogujem a da ne bih slala gomilu PP, moracu da zloupotrebim dobrodusnost i razumevanje nasih dragih modova. Ljudi, ujutru imam zakazanu lumbalnu punkciju kojom bi trebalo definitivno da se ustanovi imam li lajmsku bolest, multiplu sklerozu, oboje ili nesto trece. Puno bi mi znacila podrska vas, mojih VR prijatelja. Drzite mi fige ujutru oko 9-9:30! Stvarno mi je frka, i to ne od samog zahvata nego od rezultata.

P.S.Smeh, proverila sam na temi, nisam je bas detaljno iscitavala, samo sam na brzinu presla gradivo dok je Milica spavala. Skontala sam da se tvoja slatkica zove Dona a vidis, negde sam zaturlia podatak kog sam se sad setila (pa da, kad sam procitala!) -da je po papirima Vojka.

Ajde,ne boj se nista,rezultati ce biti OK.

Drzim ti fige od sad pa dok se ne javis opet.:heart:

milicina mamo drz" se, uz tebe smo:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-) evo ti puuuno smajlija, za podrsku. javi kako je proslo!

Back