Obaveštenja, predlozi, primedbe ...

Pitanje za moderatore,dokle ce se zakljucavati svaka tema koju upropaste spameri koji mrze zivotinje ili lovci?

Dokle se god bude odgovaralo na provokacije.

Ako neko dodje na neku temu sa namerom da provocira, nemojte odgovarati vec samo prijavite. Zar nije lakse ignorisati nego se prepucavati?

Na uvrede ne odgovarajte uvredama,vec i to prijavite ili sacekajte da neki mod dodje i obrise.

Juce u prepisci jedan korisnik kaze "kupi kozu pa tako uci dete odgovornosti" i na to dobije odgovor da on kupi mozak, ima li to smisla.

Ajde da pokazemo da nismo kao oni!!

Ima smisla iz razloga sto je ocigledno da decku fali mozak i opet bih to napisala...Znaci mi treba da iskuliramo svaki put kad oni dodju i vredjaju iako je potpuno ocigledno da je to namerna provokacija?

Po kom si osnovu kompetentna da ocenjuješ kome fali mozak a kome ne? Ti imaš određeni stav i tvoje pravo je da ga na forumu izneseš i braniš argumentima i po pravilima foruma. Isto to pravo imaju i drugi članovi foruma. U šta bi se teme pretvorile kada ne bi smeli da postuju ljudi sa drugačijim mišljenjem...imali bi uvodni post i par aminovanja istomišljenika. Tačno je da je pdf Zaštita prava životinja ali to ne znači da je zabranjen pristup neistomišljenicima. Podrazumeva se uz poštovanje pravilnika. A kad neko počne sagovorniku da upućuje uvrede zbog različitog mišljenja, onda on krši pravila foruma, bez obzira što se oseća kao "svoj na svome" na temi.
I za kraj...post sa drugog pdf ali odlično napisan i primenjiv svuda
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=13873034&postcount=6

mikro svako ima pravo na svoje stavove
ali ne bi trebalo da ima pravo da drugome uredjuje zivot u ovom slucaju konkretno mislim na baksuze koji smatraju da su psi beskorisne dzukele kojima nije mesto u njihovoj blizini,pa su resili da se otarase komsijinog psa na bilo koji nacin

znas,ni meni se ne dopadaju neke navike drugih ljudi...ne svidja mi se ni kada neko drzi tarantulu ili baca djubre kroz prozor...pa opet ne ugnjetavam nikoga i ne mesam se u tudj zivot i to ocekujem i od "dragih" komsija
samo sto su neki previse primitivni da bi ziveli i pustili druge da zive

Ima smisla iz razloga sto je ocigledno da decku fali mozak i opet bih to napisala...Znaci mi treba da iskuliramo svaki put kad oni dodju i vredjaju iako je potpuno ocigledno da je to namerna provokacija?

Tvrdnja da nekom "očigledno fali mozak" je jedna od izjava koje, jednostavno, ne mogu biti tolerisane - bez obzira šta bilo ko od nas misli na zadatu temu ili o bilo čijoj izjavi.
Stavove je nemoguće usaglasiti, niko nije sprečen da iznese svoj, ali niko nije ni "Bogom dan", niti kompetentan da deli dijagnoze ovog tipa.

Back