Obaveštenja, predlozi, primedbe ...

Ne znam uopste sta se vi mesate i zasto negativno uticete na moju temu o JRT, samo sanjaj, male su ti sanse, uzmi mesanca, Dinkic i sl. jos mi pored toga zakljucavate temu.
Zahtevam da se svi komentari obrisu osim mog prvog.

Nisam trazio nikakve sugestije napisao sam ono sta sam hteo dok su ostali zatrpavali temu sa kojekakvim komentarima koje mene ne interesuju.
Jos jednom da ponovim da sam hteo bilo kakvo kuce ili da mi neko da savet to bih i napisao ali kao sto vidis nisam, tako da nema ni potrebe za "dobronamernim sugestijama".

Poslednja izmena od moderatora:
Ne znam uopste sta se vi mesate i zasto negativno uticete na moju temu o JRT, samo sanjaj, male su ti sanse, uzmi mesanca, Dinkic i sl. jos mi pored toga zakljucavate temu.
Zahtevam da se svi komentari obrisu osim mog prvog.

Nisam trazio nikakve sugestije napisao sam ono sta sam hteo dok su ostali zatrpavali temu sa kojekakvim komentarima koje mene ne interesuju.
Jos jednom da ponovim da sam hteo bilo kakvo kuce ili da mi neko da savet to bih i napisao ali kao sto vidis nisam, tako da nema ni potrebe za "dobronamernim sugestijama".
Poruke su očišćene od neprierenih izraza, obrisala sam odavde poruke koje su samo nastavak rasprave započete na temi.
Istina je da ti niko ne brani da želiš ili tražiš na poklon bilo šta, ali je isto tako istina da kada tu želju postaviš javno na mestu kakvo je forum, i oni koji je pročitaju imaju pravo da ostave komentare.
I sama koncepcija tog dela foruma (nalazi se u PDF-u pod nazivom Zaštita prava životinja) je takva da je zamišljeno da se na njoj na poklon primaju psi koji čekaju udomljavanje, a ne štenci retkih rasa čija cena doseže za naše uslove astronomske cifre.
Tema nije izbrisana, dakle ako neko želi da poklanja štene kakvo si tražio - može to da idi i da ti se javi.
Kraj diskusije na ovu temu.

Evo pročitah u bild zajtungu da u evropskoj uniju od juna meseca stupio na snagu zakon o dozvolama za vođenje ,šetanje životinja (kuce .mace ) po ulici.Znači da svako ko ima kuče moraće da polaže za dozvolu da bi svog ljubimca izveo na ulicu.Ako uđemo u EU to će da važi i za nas.Au koje gluposti da uznu narodu pare.

Evo pročitah u bild zajtungu da u evropskoj uniju od juna meseca stupio na snagu zakon o dozvolama za vođenje ,šetanje životinja (kuce .mace ) po ulici.Znači da svako ko ima kuče moraće da polaže za dozvolu da bi svog ljubimca izveo na ulicu.Ako uđemo u EU to će da važi i za nas.Au koje gluposti da uznu narodu pare.

Kazu da toga ima u Svajcarskoj vec nekoliko godina. Ch nije EU mada bih ja rado te njihove rigorozne zakone o drzanju zivotinja primenila i na ceo svet.
I ako bi bio ljubazan da stavis neki link, ovako cu biti prinudjena da kazem da lazes i izmisljas besmislice.

Moguce da je pogresna interpretacija. Znam da ljubimci polazu ispit za "uzornog gradjanina" i onda mogu svuda sa vlasnicima.

Ma nacuo je nesto nas Pjer pa sada prepricava:D

U CH je zaista ( ali ima tome vec nekoliko godina) zakon da moras u opstini ( ili vec gde) da prijavis da ces uzeti psa ili macku, pa i hrcka, pticu.
Onda dodje nekao kao inspekcija da vidi ko si ti kako zivis, kakvi ce biti uslovi zivota za tu zivinku pa ti daju ili ne daju dozvolu.
E, onda tek sa tom artijom kojom ti je dozvoljeno da drzis zivotinju, ides kod odgajivaca.
Ptice ( a valjda i ovi malecni morski prasici i hrckovi) mora da se cuvaju u paru ( znaci uvek dva komada zajedno), po meni savrsen zakon
ali toga moze da bude samo u Svajcarskoj.

Pogrešna tema, ova se odnosi na obaveštenja, predloge i primedbe na rad podforuma, ali kad je pitanje već tu, komunalna policija, kad je već plaćena, treba da izađe na teren, napiše zapisnik i naloži komšiji da zbrine pse u skladu sa propisima. Pod uslovom da se zna čiji su psi. I da, nema više anonimnih prijava, kad sam prijavila komšije komunalcima da im zaprete da ograde lepo dvorište da im ostale komšije ne bi potrovale pse (pošto sam prethodno sa svakim ponaosob od njih pokušala da razgovaram), rekli su im moje ime i prezime.

11698523_816979265076213_8020361991722816935_n.jpg

Back