Kćerka Direktora Cirkusa
Legenda
- Poruka
- 66.773
Modernizuj seZnam osnovna pravila bontona.
Internet nije postojao u vreme kad je pisan bonton.
I ovo tvoje nemusto izrazavanje nije bas bilo lako protumaciti.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Modernizuj seZnam osnovna pravila bontona.
Internet nije postojao u vreme kad je pisan bonton.
I ovo tvoje nemusto izrazavanje nije bas bilo lako protumaciti.

Obratno.Понашаш се као дериште које тера инат и очекујеш да ти се неко правда и испоставља ти рачуне. Људи у Србији су развили својеврсни отпор и према ауторитетима с таквим манирима, а ти као неко ко је нико и ништа, равноправан са свима осталима на форуму, третираш саговорнике као особе које су испод тебе, обраћаш им се арогантним тоном као некоме ко је дужан да игра како ти свираш, и без трунке поштовања. Као и већина становника у земљи (с нижим нивоом образовања), мењао би и уводио своја нека правила као да си Богом дат, а одбијаш да поштујеш постојећа, барем као пример другима. Не иде то тако нигде, не само овде. Не умеш ни да цениш то што те неки ипак толеришу и одговарају ти, иако би реално требало да те једноставно сви игноришу док се не упристојиш.
Да, није тема. Усвајање и хранитељство су две различите ствари. За почетак ваља то научити и разумети, па тек се тек онда бавити дугмићима и изигравати мудраца и филозофа.
Dajem maksimumModernizuj se![]()
Само ти слободно. Кад туриш пола форума на игнор ,,јер су неваспитани сви", онда захтевај од ваздуха да ти се клања. И немој случајно да ти падне на памет да је проблем у теби, јер си ти референтна тачка за непогрешивост и сви остали треба теби да се прилагођавају. Писаћемо петицију Табу да правилник форума коригује због тебе специјално.Obratno.
I ti ides na ignor jer si nevaspitan
Hoću i ja, hoću i ja!!Obratno.
I ti ides na ignor jer si nevaspitan
Najbolje da svi odemo na ignor,pa sam nek piše ovde na temi.Hoću i ja, hoću i ja!!
Izgleda da su strucni ostali samo u centrima za socijalni rad.Ако су нестручни отјерали стручне, остаде ли ико стручан у центрима за социјални рад?
Ако је држава распад (а јесте), зашто јој безусловно вјеровати?
To se zove cenzuraNajbolje da svi odemo na ignor,pa sam nek piše ovde na temi.
Samo,problem je što piše potpuno netačno i širi dezinformacije. Moramo to ispravljati zbog drugih koji čitaju.
Ne. To se zove moderisanje. Sloboda mišljenja i govora nosi sa sobom i odgovornost za izrečenu/napisanu reč. Sloboda nije lupetati i klevetati.To se zove cenzura
Поменем нестанак беба који још није разјашњен и онда ми неко мудро напомене да усвајање и хранитељство није исто... Какво врхунаравно откриће! Јбт, па такви неће разликовати дијете од плишаног меде, али добро, нека мене овако тупавог, не бих се мијењао...Да, није тема. Усвајање и хранитељство су две различите ствари. За почетак ваља то научити и разумети, па тек се тек онда бавити дугмићима и изигравати мудраца и филозофа.
Sta je netacno?Najbolje da svi odemo na ignor,pa sam nek piše ovde na temi.
Samo,problem je što piše potpuno netačno i širi dezinformacije. Moramo to ispravljati zbog drugih koji čitaju.
Споменуо си децу која се дају хранитељима и случајеве беба које су званично преминуле или мртворођене, а сумња се да су продате.Поменем нестанак беба који још није разјашњен и онда ми неко мудро напомене да усвајање и хранитељство није исто... Какво врхунаравно откриће! Јбт, па такви неће разликовати дијете од плишаног меде, али добро, нека мене овако тупавог, не бих се мијењао...
Е видиш, следећи пут размишљај о томе што пишеш да не бисмо морали да се бавимо питањем шта јесте или није тачно и затрпавамо тему без потребе.Sta je netacno?
Да сам на твом месту, ја бих проверио фали ли ми један од бубрега.Inače, ja sam kao šestogodišnjakinja prvi put bila u hraniteljskoj porodici, stranci. Bio je neki program u kojem su slali djecu u druge države u postratnim godinama, na rehabilitaciju, da se eto kao malo nauživamo mira, dobre i kvalitetne hrane, sunca, mora itd. Mene je "zapala" Sicilija. Iz Sarajeva je otišla grupa od 300 djece i svi smo se vratili živi, zdravi, srećni i debeliBilo je to moje prvo odvajanje od moje porodice i ostali smo tri mjeseca. Imala sam novu "mamu" novog "tatu" i brata, tada je bio beba i bila sam luda za njim. Smatram da su veoma oplemenili moj život. Nema veze sa usvajanjem ni sa temom, ali eto neko moje iskustvo sa strancima u najranijem djetinjstvu. Neraskidive su se veze tada dogodile, divnih situacija i sudbina je iz toga iznjedrilo.

Зато што неће ромску децу да усвајају а њих је највећи проценат, странцима не смета.Pa što naš narod ne pojača to usvajanje ako im smeta da stranci usvajaju? Nego im zasmeta usvajanje tek kad se pojavi neko drugi ko bi to uradio, ovako im inače usvajanje ne pada na pamet
Puna podrška usvajanju od strane bilo koga, bilo gde, za mene lično lepši i plemenitiji izbor od rađanja. Urgentno je da deca počnu da se usvajaju više
Svaka čast hraniteljima, kako prebrode to kad dete treba da se usvoji dalje. Meni je teško od mačke da se odvojim kad udomljavam, od deteta ne bih mogla nikad. Pa makar ih imala devetoro.Зато што неће ромску децу да усвајају а њих је највећи проценат, странцима не смета.
Моја добра пријатељица је хранитељица, двоје деце је од ње усвојено. Девојчицу је добила са 2 месеца и отишла је на усвајање са 2 године, породица мађара из Војводине. Девојчица је пето дете коју је иста жена родила и оставила, а код моје другарице је гајена у љубави, негована квалитетније него њена деца и таква је прави дар за усвојитеље који су јој неизмерно захвални, редовно јој се јављају.
Друго дете је дечак, добила га је са 5 месеци исто ромско дете, друго у низу од мајке која серијски рађа и оставља у породилишту.Мали је невероватан, интелигентан, васпитан, заиста изузетно дете, ретко.И нико га није хтео до 4те године, усвојио га је брачни пар из Шведске.
Њој је срце сломљено за њим иако је била свесна да ће отићи у бољи живот и на то га и припремила.
Недавно ми је показивала слике, јављају јој се редовно, тренира фудбал, вози картинг, живи као мали бог, већ је пропутовао свет, вољен како га прави родитељи никад не би волели јер и не схватају какаб су дар добили.
Претешко је, веруј да пати као да је мајка. А када је почела тиме да се бави ја сам је питала како мисли да ће поднети одвајање, јер знам да ја не бих могла а она је веровала да обзиром да свакако иду у лепши живот неће бити тако тешко. Иако има двоје деце своје ипак је ове малене заволела истом љубаљу. Сад је свесна и узима само велику децу.Svaka čast hraniteljima, kako prebrode to kad dete treba da se usvoji dalje. Meni je teško od mačke da se odvojim kad udomljavam, od deteta ne bih mogla nikad. Pa makar ih imala devetoro.