O svemu po malo...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ovo je fotka koju je Danica okacila sa zivotinjskog carstva, samo da me vidite kakva sam pufna
cim budu nove slike, okacicu ih

Prilozi

• garfild.jpg
    garfild.jpg
    81,1 KB · Pregleda: 6
Evo ga ja. Danas bas bilo dinamicno, i super divna velika setnja po kamenickom parku, pa Aleksandrina sestra i zet sa klinkama, pa veceras drustvo-upravo otislo......I Tija se bas nadocekivala, naispracala, pa dok je svi izmaze...uzivanjcija. Moja pasteta pojedena uz mljackanje, holandski sir i kavijar bili u drugom planu....sve super

Pa šteta da se baci! :mrgreen: Šalim se, ja je obožavam u svim oblicima. A holandski sirevi obično smrde a kavijar me asocira na one riblje perlice što su me terali da gutam kao malu, budi neke uspomene... :thumbdown:

Inace, danas smo u prilicnoj meri naucili trag ili ti trazenje, onako malo ozbiljnije, sa prilicnom koncentracijom. Kada se konacno podigne na youtube postavicu na nasu temu, verovatno ujutru posto sam mrtav

Šta si očekivao, to je malinoa! :worth: (Da se ne vrede ovi sa NO! :tajna:)

mora da s e požalim.
kad smo već kupili megana karavana, nađem na potresni članak
Odgovor službe Renoa nekom našem liku…
Dear Mr. Ilic D.
We have received and analyzed your complain letter regarding the "mushice" issue on Renault Megane cars.
Unfortunately, we were unable to find this term (mushice) in our databases and we kindly ask you to send to us more detailed specification about.
Also, please be so kind to translate in English the following expressions: "Nataknem vas na ***** i vas i vase ***** od auta", "***** li vam majku vasu klosarsku" and "poserem vam se na vas servis reno ".
Sincerely yours,
Michel Mouton
Customer Service Representative
414 Avenue Miramax, DC668, Douai , France

:hahaha: Pa ti si naletela na pismo strica mog druga iz KV! :rotf::rotf::rotf: :super:

Ovo je super, ali ne brini DonaM, ovaj se bunio sto ne moze sam da uradi generalku, promeni prirubnicu kao sto je mogao na fici, kompjuter nije dozvoljavao sve cetiri gume razlicite a celave, nije hteo na loz ulje.....

Dona ne se sekiras.... Mi imamo Renoa ( SENIC) i PU PU PU da ga ne ureknem... DIVAN JE u svakom pogledu!!!!
Mora da se odrzava ali zato nama sad sljaka ko svajcarski satic..... redovno ulje i ti klasicni servisi i milina!!!!!
Pozz

Ne znam baš je li Roki u potpunosti pogodio scenario, ne mogu da se setim, znam samo da je otac tog mog druga do smrti vozio kornjaču! DakleM RENAULT RULES! (Samo, ja ne bih menjala našu Pandicu, mnogo je volim.)

Nađrno rešenje za kojim si Roki tragao - kako animirati psa dok si na poslu

:zaljubljena: Matorko slatki, kako on voli da aportira! :super:

WOW, jel ti nije bilo žao da ga daš? Pravi pravcati Tom!

Mi smo pre 3 godine raskopali beton u dvorištu i spustili ga ceo za skoro pola metra jer je kuća stara i vukla je vlagu iz zemlje. Sad je zadnje vreme došlo da sređujemo krov na manje staroj polovini kuće, onoj koju je moj pokojni deda dogradio pa je sklepao na brzinu očekujući da će to (kao i sve ostale stare kuće u centru) ići na kompenzaciju i da će dobiti stan...

Znate one situacije kad vam je krivo što nemate fotoaparat ili kameru pri ruci? Sinoć sam posle duuugog vremena :rumenko:) kupala Gizma, uspeo je onako mali, mator i mokar da iskoči iz kade, kad je video da nema gde da beži jer su vrata zatvorena, preplakao je ostatak vremena a onda su se on i Milica igrali jurke po kući dok se sušio, ne zna se ko je više uživao! :zaljubljena:

:hahaha: Mileva, gde si našla to pismo? Ukucala si na Google i izašlo ti to? :plez: Ne sekiraj se, kažem ti da je njegov rođak, otac tog mog druga umro zadovoljan renoom 4 tako da je sve stvar ukusa. I to je bilo pre izvesnog broja godina, sigurna sam da je slučaj zastareo.

Ja sam jo u kanc. Ubih se na pravdi Boga danas od silnih gluposti, rešavanja tudjih zajeb.....objašnjenja, pojašnjenja, odgovora a tako mi je danas loše. Onda sam čivijala neka knjiženja akcija koja prvi put radim i dok sam skontala dva različita primera sa računskim greškama mozak mi je provrio. Kao šlag na tortu dodje mi omiljeni klijent da mi skrati muke i da mi instalira novi CD sa paragrafovom bazom podataka (firma za elektronsko praćenje propisa) koju su za 30.000,00 godišnje pretplate poslali baš u februaru kada se rade završni računi. Ko bre ima vremena da oslobodi server u februaru za 3 sata instalacije,? Nisu mogli cele godine da unapredjuju bazu nego sad:dash:. Na kraju nema mesta pa je brisao neke privremene fajlove, pa prebacio sličice i filmiće na D disk i kada je sve to mučenik uradio, uneo registracioni kod oni kažu da ne možemo da ažuriramo bazu dok oni sutra ne otvore kanc. :azdaja::poludeo: E ujutru ih zovem da im kažem šta mislim o trosatnom zauzimanju servera u sezoni i da njihovi pretplatnici nisu zubari nego knjigovodje........uf
I sad da malko pišem i da se opustim kad ovde nema nikog :besna::rida:

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back