O svemu po malo...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:cry: uvažava se......zbog Tare....;)

Pa kad odeš na Taru, pa udahneš, pa odeš naZaovine, pa Spajića jezero (jel se tako beše zove?), pa se spustiš dole na Perućac, pa ona tirkizna voda, pa malo pratiš Drinu, pa zaglaviš u nekom od milion kafića u B.bašti, pa svratiš u manastir Rača (nisam neki vernik al ono treba doživeti...)
Zlatibor je isto lep, ali samo ova njegova nekomercijalizovana polovina... ostalo je... :roll:

Ja sam mnogo volela Zlatibor i uzivala u njemu,ali sad ne mogu otici tamo. U jednom klubu je pre par godina nestao jedan mladi zivot,jedan decak koji je meni znacio puno. Od tada vise nikad nisam krocila na Zlatibor.:sad2:

Ja sam mnogo volela Zlatibor i uzivala u njemu,ali sad ne mogu otici tamo. U jednom klubu je pre par godina nestao jedan mladi zivot,jedan decak koji je meni znacio puno. Od tada vise nikad nisam krocila na Zlatibor.:sad2:

preko puta pizzerie OKO koju sam tada držao...secam se...bilo je u Srpskom Beku...i to sve zbog navijačkih strasti nažalost....jos uvek mi je to u sećanju...bio sam tu noć na par metara odatle....:cry:

Pa kad odeš na Taru, pa udahneš, pa odeš naZaovine, pa Spajića jezero (jel se tako beše zove?), pa se spustiš dole na Perućac, pa ona tirkizna voda, pa malo pratiš Drinu, pa zaglaviš u nekom od milion kafića u B.bašti, pa svratiš u manastir Rača (nisam neki vernik al ono treba doživeti...)
Zlatibor je isto lep, ali samo ova njegova nekomercijalizovana polovina... ostalo je... :roll:

bravo...Spajića Jezero.....kako ti sve znaš...

evo, pogled na Spajića Jezero...Ja i Martrin stojimo zagledani u tu lepotu.

IMG_0060-1.jpg

sve se slazem tara je cudo :D

Nije tema za to, ali kada vec pricate - koliko treba vremena kolima do Tare iz Bg? Tj do Perucca?
Ja nikada nisam bila na Tari, a na Zlatiboru samo jednom i to kada sam imala godinu ili dve :rumenko:

Sada mi se bas ide :D
Trebalo bi da svratimo malo i do Zlatibora i B,baste. i Race itd

Poslednja izmena:
Nije tema za to, ali kada vec pricate - koliko treba vremena kolima do Tare iz Bg? Tj do Perucca?
I verovali ili ne, ja nikada nisam bila na Tari, a na Zlatiboru samo jednom i to kada sam imala godinu ili dve :rumenko:

Sada mi se bas ide :D

tema jeste za to krofnice....lepo piše "O SVEMU PO MALO" Ne možemo mi non stop o životinjama...pa ljudi smo....;)

treba 3 - 4 sata do Zlatibora a posče gore treba jos. Tara je VELIKIIII POJAM.... Ne kreći sada...MNOGO JE LOŠE VREME...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back