Pussycat
Veoma poznat
- Poruka
- 10.427
to se kaže.....MaaaaAAAAaaaAaaAAAAAAaaaaAAAAAaaaaaaaaaaaaac
pa ni tad nije sigurno da će obratiti pažnju... eventualno ako joj nešto treba Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to se kaže.....MaaaaAAAAaaaAaaAAAAAAaaaaAAAAAaaaaaaaaaaaaac
pa ni tad nije sigurno da će obratiti pažnju... eventualno ako joj nešto treba Naprotiv...hladno je mnogo vani...vljda bi trebalo da su tu.....
i ja bih voleo vanio ali je užasno napolju
sto bi Mici rekla - BLjAK![]()

Ali ima i onih sto rade![]()
ima li ovde neka devojka sa Tare.....Uzivajte uz zvuke iz mog kraja....
Nisam sa Tare ali sam zaljubljena u Taru! Izvini Zlatibore...![]()
uvažava se......zbog Tare....uvažava se......zbog Tare....
![]()

Ja sam mnogo volela Zlatibor i uzivala u njemu,ali sad ne mogu otici tamo. U jednom klubu je pre par godina nestao jedan mladi zivot,jedan decak koji je meni znacio puno. Od tada vise nikad nisam krocila na Zlatibor.![]()

Pa kad odeš na Taru, pa udahneš, pa odeš naZaovine, pa Spajića jezero (jel se tako beše zove?), pa se spustiš dole na Perućac, pa ona tirkizna voda, pa malo pratiš Drinu, pa zaglaviš u nekom od milion kafića u B.bašti, pa svratiš u manastir Rača (nisam neki vernik al ono treba doživeti...)
Zlatibor je isto lep, ali samo ova njegova nekomercijalizovana polovina... ostalo je...![]()
Pa kad odeš na Taru, pa udahneš, pa odeš naZaovine, pa Spajića jezero (jel se tako beše zove?), pa se spustiš dole na Perućac, pa ona tirkizna voda, pa malo pratiš Drinu, pa zaglaviš u nekom od milion kafića u B.bašti, pa svratiš u manastir Rača (nisam neki vernik al ono treba doživeti...)
Zlatibor je isto lep, ali samo ova njegova nekomercijalizovana polovina... ostalo je...![]()

tkacio:
Nije tema za to, ali kada vec pricate - koliko treba vremena kolima do Tare iz Bg? Tj do Perucca?
I verovali ili ne, ja nikada nisam bila na Tari, a na Zlatiboru samo jednom i to kada sam imala godinu ili dve![]()
Sada mi se bas ide![]()