O svemu po malo...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Moja baba je juce ubila zmiju koju je nasla ispod stolice na vikendici,ubila je motikom,ne zelite da znate sta je od ne ostalo. Boze sto me nerviraju takvi ljudi...
Nesto razmisljam,zasto ljudi toliko mrze zmije. Zasto npr ne mrze lavove tako ili kornjace ili sta ti ja znam...
A sve to pocelo od biblije kad su zmiju proterali,a ona mucenica samo pitala "hoce li neko jabuke?"

adam i eva....i chuvena zmija
eno bas na religiji se prepucavam oko adama i eve....
zmija je navodno djavo,koji je dosao u obliku zmije i nagovorio evu...bla bla...
bajka....ali nije bitno...
uglavnom,verovatno zbog toga ljudi gledaju na zmije kao na zla bica koja jedva cekaju da otruju choveka....
primitivno...a da su gledali nat geo ili animal planet....ili bar neke knjige da su prochitali o divljem svetu,znali bi da zmija nikad nece da napada i ujeda...radije ce da sachuva dragoceni otrov nego da ga razbacuje ako ne mora....uostalom
susretala sam se sa zmijama dosta puta,uvek su one bezale uplaseno....nikad nije bilo potrebe da je ubijemo...nikad

Da bas se baba u tom momentu dosetila biblije i tih gluposti. Jeste li pomislili da se baba normalno u*****la od zmije posto ista moze da ujede a ima i onih otrovnih a posto baba nije strucnjak za zivotinje i ne zna da li je to belouska ili recimo poskok a i nije strucna da hvata zmiju kao oni sa Animal Planeta baba je uzela prvo prirucno sredstvo i raspalila po zmiji.

a sto shvatas bukvalno?
od davnina se misli da je zmija zla i ljudi se plase....to sam htela reci....
bukvalisto...jeee...jeste,ja sam retardirana pa sam mislila kako baba u sebi recituje bibliju i kada dodje do dela sa zmijom skapira da je zmija zla i ubije je...:roll:

Ooo 5 poena si mi dala
nuvco.jpg

Poslednja izmena:
a sto shvatas bukvalno?
od davnina se misli da je zmija zla i ljudi se plase....to sam htela reci....
bukvalisto...jeee...jeste,ja sam retardirana pa sam mislila kako baba u sebi recituje bibliju i kada dodje do dela sa zmijom skapira da je zmija zla i ubije je...:roll:

Kako da ne bude strašna kad nema noge a 'oda?! :hahaha:
BTW, tako je i moja baba jednog leta kad smo bili na moru u Hrvatskoj spičila jednu zmijicu papučom u glavu, uzela je i bacila u kontejner... :eek:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back