O svemu po malo...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Znate sta ljudi vise u zivotu necu pomaziti nijednog psa na ulici koji nema vlasnika. Ebiga kad god ja pokusam nekoj nesretnoj dusi da pomognem nahebem ja od ludih komsija ili moj pas od ludih pasa. Poslednje sto se desilo veceras je da mi je Tedi zaradio pirsing na uvetu jer se potukao sa nekim psom koji je dosao kod ove zenke u teranju. Pas se ne plasi ni drugih pasa ni ljudi, tako da sam na kraju morala zenku da dovedem kod mene a njega stanglom da teram iz naseg kraja, da se vrati u svoji kraj koji je dve stanice od nas. Totalno sam se iznervirala, da sam mogla zgazila bih ga, pogotovo sto je jos napao i onog nesretnog chupavka koji je posle ostao da kuka. I na kraju ja moram da pijem lekove za smanjenje kiseline da mi se opet ne bi napravio cir, i sad me boli stomak zbog toga. Pa sta to meni treba u zivotu?? Necu vise nikog da pogledam, kako drugi ljudi zive normalne zivote samo ja moram da nesto hocu, i da nisam mazila ovo dvoje ne bi nikada ostali ovde kod nas i ne bi morala da krpim psa i ja da se nerviram hoce li komsija izaci da ih pobije ili ne kada krenu da prave buku zbog teranja. Stvarno vise zivaca nemam, sto je mnogo mnogo je. Vise od deset godina se lazem da nesto pomazem tim nesretnim psima, i doslo je vreme da malo batalim sve to. Od sada moze samo neko stene eventualno ako ga nadjem promrzlog na ulici, i to je to. Zatvaram radnju...

Ma sta vam to sa psima treba.Samo nervoza.Ae da potegnem na ono da je drzava bolja.Mislim dobra je drzava ne bih ja nigde.Ali mogli bi da se postaraju za lutalice.Ne znam kako je u bg.Ali u mitrovici je katastrofa.Evo neki pas velicine dobermana mi se mota ispred kuce i zivi na placu.A neko je i kolija pustio koji se nastanio u sumi,pa kad dodje kod komsije na ogradu njegov hrabro zivcani mesanac nacisto poludi...a moja laje samo na nekog ko je ispred kuce mada uvek to krene kao hor.

Znate sta ljudi vise u zivotu necu pomaziti nijednog psa na ulici koji nema vlasnika. Ebiga kad god ja pokusam nekoj nesretnoj dusi da pomognem nahebem ja od ludih komsija ili moj pas od ludih pasa. Poslednje sto se desilo veceras je da mi je Tedi zaradio pirsing na uvetu jer se potukao sa nekim psom koji je dosao kod ove zenke u teranju. Pas se ne plasi ni drugih pasa ni ljudi, tako da sam na kraju morala zenku da dovedem kod mene a njega stanglom da teram iz naseg kraja, da se vrati u svoji kraj koji je dve stanice od nas. Totalno sam se iznervirala, da sam mogla zgazila bih ga, pogotovo sto je jos napao i onog nesretnog chupavka koji je posle ostao da kuka. I na kraju ja moram da pijem lekove za smanjenje kiseline da mi se opet ne bi napravio cir, i sad me boli stomak zbog toga. Pa sta to meni treba u zivotu?? Necu vise nikog da pogledam, kako drugi ljudi zive normalne zivote samo ja moram da nesto hocu, i da nisam mazila ovo dvoje ne bi nikada ostali ovde kod nas i ne bi morala da krpim psa i ja da se nerviram hoce li komsija izaci da ih pobije ili ne kada krenu da prave buku zbog teranja. Stvarno vise zivaca nemam, sto je mnogo mnogo je. Vise od deset godina se lazem da nesto pomazem tim nesretnim psima, i doslo je vreme da malo batalim sve to. Od sada moze samo neko stene eventualno ako ga nadjem promrzlog na ulici, i to je to. Zatvaram radnju...
mackic POMAZES ne lazes se... retki su takvi ljudi, i sama to znas, ne odustaj. ja sam shvatila da ja to ne mogu. mogu da brinem o jednom koga cu usvojiti i koji ce biti pod mojim krovom, da van toga nahranim ponekog, pomazim ponekog, pomognem oko udomljavanja, ali vise od toga nije za mene. ti ocito mozes vise i imas stomak za to. ne odustaj!

Ma...pomogla....samo sam asistirala pri udomljavanju tri steneta. Ako cemo iskreno nemam vise stomak nizasta, ne mogu vise da mislim sta ce se desiti kome ako ostane samo na ulici/napadnu ga psi/napadnu ga ljudi/udari ga auto/, itd....I vecito sam sama u tim pricama, i stvarno mi je dosta, ne mogu vise. Ovo sa Tedijevim ranjavanjem je stvarno bila kap koja je prelila casu, i nikada se nista ne menja. Dodju jedni psi, odu, dodju drugi psi, odu, i stalno iznova i iznova ja kao pokusavam da nesto uradim i na kraju nikom nista osim sto se ja iskidam, Tedi odlepi zbog neke zenke u teranju, upropasti nam se svaka setnja, moram da se branim od raznih komentara, i sve se ponavlja kao pokvarena ploca. Ne mogu vise, stvarno ne mogu....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back