O svemu po malo...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
У праву си, Мицо!

Само га напујдам на бахате комшије, он још више засмрди и ето решења, браво, цуро, добар савет! :)

А твој парадајз .... јел хоће да уједа?

У праву си, Мицо!

Само га напујдам на бахате комшије, он још више засмрди и ето решења, браво, цуро, добар савет! :)

А твој парадајз .... јел хоће да уједа?

nece...on samo pere sudove... :(
ali ni to nije lose....dok on pere sudove,ja imam vremena da se bakcem sa komshijama...
a i Unu polako uchimo da jede ljude,tako da....
taman ne moram da trosim pare na masinu za sudove...to je velika usteda :mrgreen:

Видиш, моја Ели никако неће људе па неће .... ево, изгладњујем је, стално довлачим комшије из дворишта у кућу и правим јој зазубице али неће. Можда смрде на лук? Или да пробам са другом врстом комшија?

Ja poklanjam podivljale sargarepe, odlicne za cuvanje objekata i zatvorenih povrsina. Sinoc mu umakle sa lanca i podavile pola komsiluka...sta ces, nisu one jadne krive nego lanac suvise tanak...u svakom slucaju ajmo ljudi jos malo pa nestalo, sargarepe podivljale, jos danas dve po ceni jedneeee....

Mili, daj malo tog luka, jeftinije mi nego da pravim zid. Može i koja šargarepica od Mačkić, čisto god-forbid!

Pošto odlazim za par minuta, samo da vas obavestim, u slučaju da nekoga interesuje, rezultati su mi isti kao i pre, nemam novih lezija, čak imam šanse da i ovu eliminišem (neću da kažem kako, reklame zabranjene), u PET CENTAR nisam stigla da odem, nisam imala vremena... I tako! :bye:

Naravno da nas interesuje, nemojmo sad da se vredjamo! Mnogo mi je drago da ti je ok, tj da se stanje nije pogorsalo.:ok: Drzi nam se samo bice sve ok!
Evo jedna sargarepica za tebe, a posto si narucila danas dobijas drugu besplatno! Upravo ih odvajam od ostalih da se naviknu na to da ce biti u paru a ne u grupi...

Mimi ajde sledeci put kada budes dolazila u beograd,reci mi unapred pa da se lepo dogovorimo,a ne kao sada da sve ispadne tako bzvz.....
:)
a ja sam inache danas kada sam se vracala sa posla nashla napushtenu zelenu salatu...jako sparushenu i dehidriranu,ali napojili smo je i sada je ok...
Zna da broji do 35 i zna azbuku do slova O...pa ako nekom treba....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back