Tsuymish
Buduća legenda
- Poruka
- 31.362
pa to...mozda privuche kupce 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ajde tri dobijes po normalnoj ceni,a chetvrti za dz...
Joj ljudi manite se carobnog povrca, znam da vam je stalo da zaradite koji dinar, ali mi je glupo da se igrate a ja nemam ni jednu vrstu, iduce godine je moram posaditi!
hoces da ti poklonim onu salatu sto sam nasla?
ionako ne mogu da je zadrzim,a niko nece da je usvoji...
nije vishe sparushena...oporavila se...
paradajz kosta 20 kinti/1 kom.
jedan je rodio male.....novo leglo tek za mesec dana...ajmo ljudi,rezervacije
znachi vilus 10,4 za Lakicu.....
ostaje jos 7 ne rachunajuci majku i njeno leglo
ladno sam poslala bila poruku na pogreshnu temu
![]()
Laki kada se ta tvoja salara okoti/osteni/omaci ili sta meni jednu malenu pliz.....![]()
Khm,primetili smo,ali smo se pravili ludi![]()
znam da ste primetili....zato sam i objasnila...chisto da ne pomislite da sam skrenula...tj. da ne provalite da sam skrenula![]()
Poslacu je autobusom vecheras![]()
naravno da ocu.
kad se nesto poklanja uvjek sa voljan da to uzmem!![]()
ipak ti meni rezervisi jos 3....posto su po tako pristupacnoj ceni
Laki kada se ta tvoja salara okoti/osteni/omaci ili sta meni jednu malenu pliz.....![]()
Mili, daj malo tog luka, jeftinije mi nego da pravim zid. Može i koja šargarepica od Mačkić, čisto god-forbid!
Pošto odlazim za par minuta, samo da vas obavestim, u slučaju da nekoga interesuje, rezultati su mi isti kao i pre, nemam novih lezija, čak imam šanse da i ovu eliminišem (neću da kažem kako, reklame zabranjene), u PET CENTAR nisam stigla da odem, nisam imala vremena... I tako!![]()
Јао, Лаки, то је тако хумано с твоје стране! Добродошао у круг удомитеља!![]()
Ја сам, народе, у бедаку, плачем и не могу да дођем себи ... угинуо ми онај дивни, смрдљиви лук.Не знам како да се носим са тиме .... усмртио га комшија .... поднела сам пријаву и звала пандуре али кажу да нема доказа.
Видела сам у огласима да се продаје цело легло целера ... то је баш ретка сорта па се нешто размишљам да узмем један! Кажу да има дивну нарав, веран је, усисава по кући, пегла и пере а на крају дана и масира власницу! Пошто никад нисам имала целер, да ли неко има искуство са том врстом? И како се негује?![]()