O svemu po malo...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Сјајне вести, Мими! Само да си нам добро!

Лепо, лепо, одоше парадајз и шаргарепа, а шта ће бити са том јадном салатом? Ко је био толико нехуман да је остави на улици? Јесте ли звали неку пијацу да видите да се није неком изгубила?

Мими, лук .... ево, тренутно се одмарају, имали су жесток окршај са комшијама, па чим им излечим ране, одмах га добијаш. Без ваши су, пелцовани и опрани. Имам и потврду сељака са пиљарнице да је апсолутно здрав и 100% смрдљив.

naravno da ocu.

kad se nesto poklanja uvjek sa voljan da to uzmem!
:D

Јао, Лаки, то је тако хумано с твоје стране! Добродошао у круг удомитеља!:klap:

ipak ti meni rezervisi jos 3....posto su po tako pristupacnoj ceni:D
Laki kada se ta tvoja salara okoti/osteni/omaci ili sta meni jednu malenu pliz.....:mrgreen:

И теби свака част на хуманости, стварно имате душу!:super:

Ја сам, народе, у бедаку, плачем и не могу да дођем себи ... угинуо ми онај дивни, смрдљиви лук.:sad2: Не знам како да се носим са тиме .... усмртио га комшија .... поднела сам пријаву и звала пандуре али кажу да нема доказа.:rtfm:

Видела сам у огласима да се продаје цело легло целера ... то је баш ретка сорта па се нешто размишљам да узмем један! Кажу да има дивну нарав, веран је, усисава по кући, пегла и пере а на крају дана и масира власницу! Пошто никад нисам имала целер, да ли неко има искуство са том врстом? И како се негује?:lol:

Mili, daj malo tog luka, jeftinije mi nego da pravim zid. Može i koja šargarepica od Mačkić, čisto god-forbid!

Pošto odlazim za par minuta, samo da vas obavestim, u slučaju da nekoga interesuje, rezultati su mi isti kao i pre, nemam novih lezija, čak imam šanse da i ovu eliminišem (neću da kažem kako, reklame zabranjene), u PET CENTAR nisam stigla da odem, nisam imala vremena... I tako! :bye:

Bas mi je drago mimi :) Hrabro i samo napred. :cmok:

Ја сам, народе, у бедаку, плачем и не могу да дођем себи ... угинуо ми онај дивни, смрдљиви лук.:sad2: Не знам како да се носим са тиме .... усмртио га комшија .... поднела сам пријаву и звала пандуре али кажу да нема доказа.:rtfm:

Видела сам у огласима да се продаје цело легло целера ... то је баш ретка сорта па се нешто размишљам да узмем један! Кажу да има дивну нарав, веран је, усисава по кући, пегла и пере а на крају дана и масира власницу! Пошто никад нисам имала целер, да ли неко има искуство са том врстом? И како се негује?:lol:

Panamaman i ja smo izazvali ludilo koje traje vec tri strane... :eek:

Hocu i ja taj celer :mrgreen::lol:
P.S. pochinjem da se brinem za sve nas....malkice :rumenko:

Мицо, распродали су цело легло. Ја сам одушевљена ..... овај само ради масаже, просто му то у крви! Треба сутра да га водим на ревакцину. За сада не показује никакве знаке агресивности и асоцијалности ... штавише, оде мало у комшилук па измасира и ову и ону ногицу ... сви су одушевљени и баш су га прихватили!

Реците ми, немам искуства, какав нож да узмем за њега, треба да га одржавам да би се сијао и био негован (нема длаке, па не могу четку)?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back