Mackic
Iskusan
- Poruka
- 5.350
ljudi ja da vas pozdravim putujem od utorka (nije moreu pitanju) pa vas citam tek negde u avgustu...
E pa lepo nam se provedi, gde god bila!

Jel ide i Gilence sa tobom?Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ljudi ja da vas pozdravim putujem od utorka (nije moreu pitanju) pa vas citam tek negde u avgustu...

Jel ide i Gilence sa tobom?ljudi ja da vas pozdravim putujem od utorka (nije moreu pitanju) pa vas citam tek negde u avgustu...

Hvala. Samo još pitanje: koji prevoz?![]()
Hvala. Samo još pitanje: koji prevoz?![]()
Одакле долазиш? Па да видимо да ти искомбинујемо превоз.
Iz pravca Sava Centra a odatle idem na glavnu stanicu. Naravno, sve to pod uslovom da mi ostane dovoljno vremena, novca i energije.

Prodajem kiseo kupus u teglama i najlon kesama,genetski modifikovan i po promotivnoj ceni od sedamstotinasedamdesetitridinara po buretu od dvadesetitrikilograma.

Ja sam sad isla u setnju sa Lakijem i videli smo zlatnog retrivera u kog sam se odmah zaljubila,sladje kuce u zivotu nisam videla(osim Lakija naravno
,pa je malo bilo i smirivanja) i naucili smo svasta od njih(i fino ih oterali sa naseg mesta
kako on ide u odnosu na Lakija
a ja se hvalila kako sam ga dovela u red
da pogleda moje itanjce gore,da se ne brinem vise

Prodajem kiseo kupus u teglama i najlon kesama,genetski modifikovan i po promotivnoj ceni od sedamstotinasedamdesetitridinara po buretu od dvadesetitrikilograma.

dobar im je sajt,bas moramo i mi jednom svratiti,nego sad sam se malo uplasila,na sajtu ovog pet centra,na strani pitajte veterinara(psi) ima Bradavice izazvane papiloma virusom,i po opisu to je nesto slicno onome sto moj Laki ima,ustvari on ima nesto kao bubuljice,ali vet nam je rekao da je to od vrucine....koliko je to sa papiloma virusom opasno i da li je moguce da mu je izaslo nesto od vrucine![]()
vau...
svaka im chast
sutra idem tamo
Ne idem od Sava centra nego od Doma sindikata, dr Todor Jovanović (Todoksin) je tamo, nisam obraćala pažnju jer mi nije bilo bitno.Ja bih rado povela Gizma na degustaciju ali ne verujem da bih mogla da ga prošvercujem u međugradskom autobusu, a da i ne spominjem da idem na neke lekarske preglede!![]()