O svemu po malo...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jel ima neko vremena da mi podigne ili linkuje Pet centar? Ili jednostavno da mi objasni kako do tamo. Sutra se celo prepodne *ebavam po lekarima pa bih, ako mi pretekne vremena i parica otišla da napravim štek RC, ovde su ga podigli na 500 din/kg, bruka!

dobar im je sajt,bas moramo i mi jednom svratiti,nego sad sam se malo uplasila,na sajtu ovog pet centra,na strani pitajte veterinara(psi) ima Bradavice izazvane papiloma virusom,i po opisu to je nesto slicno onome sto moj Laki ima,ustvari on ima nesto kao bubuljice,ali vet nam je rekao da je to od vrucine....koliko je to sa papiloma virusom opasno i da li je moguce da mu je izaslo nesto od vrucine:think:

Iz pravca Sava Centra a odatle idem na glavnu stanicu. Naravno, sve to pod uslovom da mi ostane dovoljno vremena, novca i energije.

Из правца Сава центра иде бус 95 и сви трамваји који стају горе, код Сава центра. Ако долазиш аутопутем, сиђеш код Сава центра, попнеш се горе и одмах имаш станицу преко пута те улице. Мислим да они стају близу Пет центра, ма види се тај центар, огроман је и има оног надуваног далматинца на крову. Ако се иде од Сава центра, онда је он са леве стране, има једна мала уличица која води до њега, мало је као увучен. У повратку, истим превозима у контра смеру право до Дејтонке, ту стаје 83 који иде до Главне станице. Ваљда сам ти добро објаснила, ако нисам, само дрекни!:sad2::lol:

Nista vezano samo moram sa nekim ko voli pse da podelim. Danas sam cuo izraz koji nisam cuo pa nepamtim.

Kako ti se zove CUKA?

Pitala me neka devojcica. Samo sam se slatko nasmejao. CUKA - stvarno davno nisam cuo da neko zove psa CUKA. Nista u losem smislu cak je i lepo.

:lol: Ja sam sad isla u setnju sa Lakijem i videli smo zlatnog retrivera u kog sam se odmah zaljubila,sladje kuce u zivotu nisam videla(osim Lakija naravno;):D),ima 6 meseci muzijak je pa ga vlasnik uci da ide na povodcu,bas na mestu na kom MI ucimo,joj ljudi kako je to kuce nezno i ima neki pogled od kog se odmah raspilavis,pa se igrao sa Lakijem(moja zverina se doduse igra dosta grubo:rumenko:,pa je malo bilo i smirivanja) i naucili smo svasta od njih(i fino ih oterali sa naseg mesta:twisted:pa ostali da ucimo)ali sam se bas postidela:rumenko: kako on ide u odnosu na Lakija:rumenko:a ja se hvalila kako sam ga dovela u red:rumenko:

Moze li neko:worth:da pogleda moje itanjce gore,da se ne brinem vise:worth:
:bye::cmok:

dobar im je sajt,bas moramo i mi jednom svratiti,nego sad sam se malo uplasila,na sajtu ovog pet centra,na strani pitajte veterinara(psi) ima Bradavice izazvane papiloma virusom,i po opisu to je nesto slicno onome sto moj Laki ima,ustvari on ima nesto kao bubuljice,ali vet nam je rekao da je to od vrucine....koliko je to sa papiloma virusom opasno i da li je moguce da mu je izaslo nesto od vrucine:think:

Nisam upoznat u psecem svetu, ali posto je isto sto i za nas primenjivo i za njih sledece.

Papilom virusoa ima puno vrsta neki su kao i herpes prolazni a neki mogu i biti uzrocnici raka. Napadaju uglavnom imuni sistem to jest kada imunitet oni se pojavljuju. Kod zenki je opasniji nego kod muzijaka, jel kod zenki moze da utice na reprodukciju, kod muzijaka moze dovesti do stereliteta. Veterinaru da bi ti bila mirnija, mozes reci da uzme bris pa odnesi na analizu bris.

Moze i biti od vrucine, obican ojed.

Ma idi na forum zdravlje i pogledaj temu o Papilo virusu ili ti kondilomi pa vidi ima neki rastvor kojim premazes pa ako oni promene boju oda znas da je to to. Neka blaga kiselina, ali nisam siguran ali znaj sve sto je primenjivo za ljutsku upotrebu moze i za njih.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back