O svemu po malo...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
POsle nekog vremena nema ugažene staze do njega, ne smeju ni da mu priđu da ga nahrane, bacaju mu hranu iz daljine. Tako to obično biva sa "opakim čuvarima" u ovoj zemlji seljaka na brdovitom Balkanu.

Znam jednog coveka koji ima sarplaninca:roll:,dok je bio mali sve je bilo ok,medjutim oni nisu provodili dovoljno vremena sa njim i on je podivljao i skocio na neku zenu:confused:,onda mu napravili kavez(ne boks:dash:) i nikad ga nisu pustili :thumbdown:sad ga hrane lopatom kraoz zicu a stoji bure sa vodom u koje crevom sipaju vodu..............jadan kuca:sad2:,a bas je bio presladak :heart:

Listam ja halo oglase zbog necega i ajd reko' malo da pogledam i rubriku "Kucni ljubimci" i nadjem oglas u kome se po nekoj abnormalnoj ceni prodaju mesanci Dogo Argentino i Nemacke doge. WTF? Ispostavilo se da covek specijalno gaji ove mesance i prodaje ih kao izuzetno 'ostre' pse- cuvare. Dakle stvarno....

Da nisi zapisala broj slucajno? Ako jesi, posalji pp molim te. Sad videh isto u halo, prodaju se stenci dogosa za 100eu i 150eu. :think: Inace za sve pasmine vazi.. ukrstaju ih samo jos ne sa vevericama. Zasto to rade nikako mi nije jasno. Sa jedne strane neki ljudi celi zivot posvete uzgajivanju kvalitetne linije i nadje se neko pa ukrsti dogo i dalmatinca.. ili bese labradora, zaboravila sam sta mi je doticni rekao. Ludost.

A evo sta se desi kad nekome 'kvrcne' u glavi.

http://www.msnbc.msn.com/id/25477478/?GT1=43001

Znam jednog coveka koji ima sarplaninca:roll:,dok je bio mali sve je bilo ok,medjutim oni nisu provodili dovoljno vremena sa njim i on je podivljao i skocio na neku zenu:confused:,onda mu napravili kavez(ne boks:dash:) i nikad ga nisu pustili :thumbdown:sad ga hrane lopatom kraoz zicu a stoji bure sa vodom u koje crevom sipaju vodu..............jadan kuca:sad2:,a bas je bio presladak :heart:

e takve ljude ma nisu to ljudi treba odmah u apsanu

ne pse ostavljamo, cuvace ih moji roditelji tj mama posto nju jedino Dona gotivi od svih ljudi na svetu - samo nas 4 i nju, dok tata neće ni smeti da prigviri u dvorište dok je ona puštena.
Iskreno, pomalo brinem jer Dona ima preku narav, tj jako je agresivna kada čuva dvorište, pa ne bi volela da se išta iskomplikuje.
Ako uspemo da nađemo način da povežemo neke slobodne dane, onda u avgustu idemo na Ohrid i to sa njima.
Dotle ostajte ovde (sunce tuđeg neba neće vas grijat ko što ovo grije...) al sam načitana, baš sam načitana, godine recitatorskih sekcija su iza mene, kuzpajte se u znoju lica svoga, a ja lagano da se dopakujem i da se mazim sa mojim ljutim zverima koje mi već nedostaju, a nisam ni otišla.
Čućemo se

Za voznju mislim da zavisi od psa do psa. Super sto Laki ide. Ako je navikao na voznju mislim da nece biti problema. Npr mi putujemo cesto po 5-6 sati, cak se par puta desilo da je to nocna voznja pa da stanemo da odspavamo, i Galu to nikakav problem nije. Sto se tice pasosa ne znam.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back