- Poruka
- 3.335
hahahhahahahha....ko ce to da kupi osim primitivaca kojima je pas chuvar,za lanac...
samo nije mi jasno kako moze da chuva kucu i dvorishte ako je na lancu ....
Pa da zalaje kad neko dolazi ili sl.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hahahhahahahha....ko ce to da kupi osim primitivaca kojima je pas chuvar,za lanac...
samo nije mi jasno kako moze da chuva kucu i dvorishte ako je na lancu ....
ok i taj neko ako je dosao da bi obio gajbu(ako vlasnici nisu tu recimo u tom trenutku) ce da opusteno prodje pored psa i udje unutra i uzme sta mu treba a pas moze da se dere koliko hoce kada je vezan
POsle nekog vremena nema ugažene staze do njega, ne smeju ni da mu priđu da ga nahrane, bacaju mu hranu iz daljine. Tako to obično biva sa "opakim čuvarima" u ovoj zemlji seljaka na brdovitom Balkanu.
takvi psi se takvim ljudima oduzimaju po svetu, znas torrente?
POsle nekog vremena nema ugažene staze do njega, ne smeju ni da mu priđu da ga nahrane, bacaju mu hranu iz daljine. Tako to obično biva sa "opakim čuvarima" u ovoj zemlji seljaka na brdovitom Balkanu.
Listam ja halo oglase zbog necega i ajd reko' malo da pogledam i rubriku "Kucni ljubimci" i nadjem oglas u kome se po nekoj abnormalnoj ceni prodaju mesanci Dogo Argentino i Nemacke doge. WTF? Ispostavilo se da covek specijalno gaji ove mesance i prodaje ih kao izuzetno 'ostre' pse- cuvare. Dakle stvarno....
Znam jednog coveka koji ima sarplaninca,dok je bio mali sve je bilo ok,medjutim oni nisu provodili dovoljno vremena sa njim i on je podivljao i skocio na neku zenu
,onda mu napravili kavez(ne boks
) i nikad ga nisu pustili
sad ga hrane lopatom kraoz zicu a stoji bure sa vodom u koje crevom sipaju vodu..............jadan kuca
,a bas je bio presladak
![]()
da vas sve pozdravim, narednih 15 dana idemo na more pa se necemo citati, ali to ne znaci da ne mislim na sve vas. Veliki pozdrav
e takve ljude ma nisu to ljudi treba odmah u apsanu