Tsuymish
Buduća legenda
- Poruka
- 31.362
ne nego zrtva guta knedlicu....
iiiihahahahahahahahahhihihihihihiiiii(smeh zle veshtice,iz crtanog filma)
iiiihahahahahahahahahhihihihihihiiiii(smeh zle veshtice,iz crtanog filma)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hehehehehehehehehehehehe...izvini
Moj Doda stuko pola janjeta posle Djurdjevdana, al smrdeo nije, toliko mu se svidelo da nije ni miris pustio da mu pobegne!!!!
Heheheh sve tvoje brige su neopravdane..... pa nece pojesti tonu...... mada kapiram da je ta prica sa mirisima malo sumnjiva... ko urbana legenda.... nego dal ce mu se svideti....
za neupucene: Old mac donald had a farm....pa da to sam i mislila lose sam se izrazila......
Iaiaiaiaiaiia oooooooooooooooooooooooooooooo
za neupucene: Old mac donald had a farm....
iaiaiaiiaiooooooooooooooooooooooooooobre
Jagnjetina, zasto da ne, ali ne svaki dan. Ako nameravas da je hranis 'zivim' mesom, menjaj.. malo jagnjetine, junetine, piletine, malo ribe.. npr. Skusa.. malo povrca i zitarica.. Bog da je vidi.. uzivancija za nju i imas zdravog psa.
Pardoniram svima koji hrane kuce 'iz kese'.![]()
![]()
Ma opusteno ja mog ranim iz chinije......
pa dobro nismo se ni mi kupali, onako samo smo zagazili, a Nišava ti je duboka u pm, negde di kolena, ja onako selski zavrnula trenerke (šorc ne nosim dok ne pocrnimm a i tada baš neprefriram) patike u ruci tako na početku, posle dva sata trenerke mokre do pojasa, patike lovljene po reci, a bogami i majca se cedi. Ali bilo je lepo, ako se izuzme Donin bezobrazluk da svaka ženka koja se nađe u blizini bude onako podvrgnuta blagoj torturi tek da se zna da je ona alfa prim.. To joj nije ptavi Alfa dozvoljavao, tako da je njeno kretanje bilo prilično ograničeno dok su tu bile druge ženke. Kada su otišle i ostali mužijaci, sve je bilo OK. Baja voli da trčkara kroz vodu a manje da pliva, ali valjda će drugi put biti i toga više
ewo jos jedno glupo pitanje.....kako mu dajete ribu...mislim....da im nece nesto biti od sitnih kostiju....
Jagnjetina, zasto da ne, ali ne svaki dan. Ako nameravas da je hranis 'zivim' mesom, menjaj.. malo jagnjetine, junetine, piletine, malo ribe.. npr. Skusa.. malo povrca i zitarica.. Bog da je vidi.. uzivancija za nju i imas zdravog psa.
Pardoniram svima koji hrane kuce 'iz kese'.![]()
![]()
ewo jos jedno glupo pitanje.....kako mu dajete ribu...mislim....da im nece nesto biti od sitnih kostiju....