O svemu po malo...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
nisam nikada davala ovcetinu psu...sinoc me jedna devojka ubedjuje, a ima predivne pse, da ih iskljucivo sto se mesa tice, ovim hrane kod kuce.postoji li mogucnost da pas dobije miris ovce?boze,,,,ala je ovo glupo napisano...ja znam da chow kada se hrani konjskim mesom....poprima taj miris...ala mi je pitanje....sad mi je muka..to bila tema...kao dijetalna ishrana...pa ovcetina je odlicna, i to stara ovcetina?:???:

Moj Doda stuko pola janjeta posle Djurdjevdana, al smrdeo nije, toliko mu se svidelo da nije ni miris pustio da mu pobegne!!!!
Heheheh sve tvoje brige su neopravdane..... pa nece pojesti tonu...... mada kapiram da je ta prica sa mirisima malo sumnjiva... ko urbana legenda.... nego dal ce mu se svideti....

Moj Doda stuko pola janjeta posle Djurdjevdana, al smrdeo nije, toliko mu se svidelo da nije ni miris pustio da mu pobegne!!!!
Heheheh sve tvoje brige su neopravdane..... pa nece pojesti tonu...... mada kapiram da je ta prica sa mirisima malo sumnjiva... ko urbana legenda.... nego dal ce mu se svideti....

:rotf::rotf::rotf::rotf:dobro maze tvoj ovcetinu,,,ja sam mislila na svakodnevno davanje ovog mesa u ishrani, ja to ne praktikujem, dajem uglavnom junece i ribu...samo nemoj napisati da moze tako da mu izrastu krljusti....:super:

pa dobro nismo se ni mi kupali, onako samo smo zagazili, a Nišava ti je duboka u pm, negde di kolena, ja onako selski zavrnula trenerke (šorc ne nosim dok ne pocrnimm a i tada baš neprefriram) patike u ruci tako na početku, posle dva sata trenerke mokre do pojasa, patike lovljene po reci, a bogami i majca se cedi. Ali bilo je lepo, ako se izuzme Donin bezobrazluk da svaka ženka koja se nađe u blizini bude onako podvrgnuta blagoj torturi tek da se zna da je ona alfa prim.. To joj nije ptavi Alfa dozvoljavao, tako da je njeno kretanje bilo prilično ograničeno dok su tu bile druge ženke. Kada su otišle i ostali mužijaci, sve je bilo OK. Baja voli da trčkara kroz vodu a manje da pliva, ali valjda će drugi put biti i toga više

Jagnjetina, zasto da ne, ali ne svaki dan. Ako nameravas da je hranis 'zivim' mesom, menjaj.. malo jagnjetine, junetine, piletine, malo ribe.. npr. Skusa.. malo povrca i zitarica.. Bog da je vidi.. uzivancija za nju i imas zdravog psa.

Pardoniram svima koji hrane kuce 'iz kese'. :rumenko: ;)

pa dobro nismo se ni mi kupali, onako samo smo zagazili, a Nišava ti je duboka u pm, negde di kolena, ja onako selski zavrnula trenerke (šorc ne nosim dok ne pocrnimm a i tada baš neprefriram) patike u ruci tako na početku, posle dva sata trenerke mokre do pojasa, patike lovljene po reci, a bogami i majca se cedi. Ali bilo je lepo, ako se izuzme Donin bezobrazluk da svaka ženka koja se nađe u blizini bude onako podvrgnuta blagoj torturi tek da se zna da je ona alfa prim.. To joj nije ptavi Alfa dozvoljavao, tako da je njeno kretanje bilo prilično ograničeno dok su tu bile druge ženke. Kada su otišle i ostali mužijaci, sve je bilo OK. Baja voli da trčkara kroz vodu a manje da pliva, ali valjda će drugi put biti i toga više

e i mi smo sad dosli,al sa Save..kao pokusali da Lakija malo istrebimo od neprijatnih mirisa...na kraju ja se cedila:thumbdown: a Laki skroz suv

ewo jos jedno glupo pitanje.....kako mu dajete ribu...mislim....da im nece nesto biti od sitnih kostiju....

ja dajem malo prokuvanu ribu, ali ocistim sve koscice, moj kolega, koji je imao odgajivacnicu boksera je odlazio na pecanje i bacao sirovu ribu svojim bokserima, nikada im nista nije bilo.on kaze da takve kosti ne mogu da naprave cirkus,,,,a kuvane i pecene mogu..ja nikada nisam davala presnu ribu....valjda zna sta prica...imao je odgajivacnicu dugo, pa je sve rasturio, sad vise ne cuva bas nikakve pse..:???:

Jagnjetina, zasto da ne, ali ne svaki dan. Ako nameravas da je hranis 'zivim' mesom, menjaj.. malo jagnjetine, junetine, piletine, malo ribe.. npr. Skusa.. malo povrca i zitarica.. Bog da je vidi.. uzivancija za nju i imas zdravog psa.

Pardoniram svima koji hrane kuce 'iz kese'. :rumenko: ;)

Iz kese ne hranim pse...zivo meso ne dajem uvek prokuvano, a piletinu nikako...ostalo ok. sto si napisala, ja ni ne znam da ih hranim s hranom iz dzakova, podse me ta hrana na nesto sto je pometeno i bacno unutra, a smrdi,,,ima ribljeg brasna mnogo garant..Ja uvek kuvam mojim psima...nije mi tesko..:whistling:

ewo jos jedno glupo pitanje.....kako mu dajete ribu...mislim....da im nece nesto biti od sitnih kostiju....

ZIVU :eek: ;) Ovo sam skoro pa usavrsila, te se usudjujem da kazem koju rec. :)
Nece mu nista biti od kostiju. Samo ne kuvajte meso ni ribu.

Sarka iako je u pokasnim godinama nije znala da jede celu ribu, pa sam je seckala, eeeeww.. ali ok.. sa kesom preko ruke.. :lol: i prelijem sa malo meda i sirceta.. tjih.. nestane u vidu magle.

Ali, ili je dehidrat ili zivo meso, ne hranite ih mesavinom istovremeno.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back