Rin@
Aktivan član
- Poruka
- 1.293
e ajde daj je na moj mail,pa cu ja da je postavim
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

e da se izvinim mili ako sam bila previse smorena,dugo sam stajala i sve me bolelo(babetina sam,priznajem)....

rina,na protestu je bilo malo ljudi.
znachi po svim forumima ima ljubitelja koliko hoces a kada je neki protest oni u zemlju propadnu...(ne mislim na tebe nego na one koji sve najbolje znaju i non stop nam govore sta kako treba da se uradi i oni uvek najvise rade za zivotinje,itd.)
ali dobro....
mnogo mi je drago sto sam upoznala mili i njenog klinca
mislim da dok svi ljubitelji zivotinja ne budu izasli na ulice,nista se nece promeniti...
neki su nam se chudili,neki su nas podrzavali a neki se i smejali...
da ste videli samo decu tih cirkuzanata....imaju podlive i rane po vratu i rukama,ogrebotine po nogama....
pitam se kada su im deca takva,kakve su zivotinje....
nije mi jasno od chega su deci takvi vratovi,uzas.

22........i po...![]()

odlichno...samo da nije neka budala
@ mimi's mom...pljuge?![]()

nije budala...neka devojka malo "podeblja" poznaje je moja sestra...a to "podeblja" je dobro zato sto ce kuce imati sigurno sta da jede.....![]()

:
otkud znas,mozda mmisli samo na svoje dupe,pa kuca ostane bez hrane
uf al danas imam istancan smisao za humor![]()

....moguce, moguce....
ja sam shvatila da nekim ljudima niti mozes pomoci, sem ako sve ne uradis sam, niti objasniti neke stvari i na kraju jos ispadnes grbav-vezano za udomljavanje... ko je cuo pricu cuo...
necu vise nista ni da zapocinjem ako sama ne mogu i da zavrsim...
jos mi se vrati prica iza ledja...
Šta je bilo sa štenetom? Nisam u toku, šta je na kraju odlučeno?

Ako neko mozda zna, potrebna mi je informacija gde postoji kurs ili neka vrsta skolovanja, za frizere za pse?![]()